Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 905
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
да не ни заключиха ...  Mr. Green

Ирко, много са сладки госпожиците, каката много е пораснала Simple Smile
Еспа, стаята е супер страхотно стилна, ама още е "стерилна" ... ще чакам снимки след като се развихри Сами  Heart Eyes

# 616
  • Варна

за интелекта, годините и възпитанието...нали знаете мили мои...това си личи по децата ни...Аня Пенчева много точно го каза на Ивайла Бакалова във Вип Брадър...че нейната дъщеря много плаче...еми гледайте си децата... сега, ако някой се познае тук или по-горе да не се сърди на мен...все пак виждате себе си...

Много хубаво си чешем езиците, да не ни е скучна темата, лошо няма. Обаче, ИМАМ МОЛБА, недей да намесваш децата, че много грозно звучи. Всеки си гледа децата и прави най-доброто за тях, според разбиранията си. А Аня Пенчева не ми е критерий, че както каза дъщеря и, баба ми ме е отгледала, аз така и се радвах на мама, защото я виждах рядко. Не се заяждам конкретно с теб, да не помислиш, че е лично, който и да го беше казал, щях да го напиша. Peace

# 617
  • София
Ха добрютру Simple Smile
Данче, то друга китна тема кат нашата надали има в целия форум Mr. Green
Снощи, не можах да пиша много, че мъж ми си беше вкъщи - почти на време, да се отбележи bowuu
Та за шейните да се доизкажа. Аз лично много уважавам старите шейни, ама истински старите - от наше време. Днешните имитации са им бледо копие. И понеже преди 2 години купихме на Хриси от първия вариант, който показах - ами няма такъв боклук. Дръпнеш шейната и хоп - детето с краката на горе и бум в снега. Наплаши се чак...Кой ги е мислил, не домислил, но не е изчислено правилно мястото на тежестта май  newsm78
За тортата на Вики - Кокос, Коприво, що мълчите с какво беше пълнежът, а  smile3534 Ми от кокос естествено. Беше много вкусна, но не можах да я опитам като хората. Мисля, че Мила скоро няма да ни кани на гости - малкия и "окопа" цветята", Тиян счупи няколко играчки на Викича(туй май не трябваше да го пиша, че май никой вече няма да ни кани на гости Embarassed)В този ред на мисли, Катериче, бихме се възползвали от поканата, ама пусто много ни е далече Семинарията  Confused
Данче, боите са при подправките - нишестетата мисля, но на по-горните редове. Ще ходя и аз тия дни да видя и да се заредя.
Дониии, защо острига детето бе? Милото...хубавата косица. Е поне не е като ПреКраси..как го бяха огрозили милия, с малката ножичка бяха кълцали, кълцали... hahaha hahaha hahaha

То и при нас ефекта е почти същия  Rolling Eyes Ама то шило в торба седи ли - баба му го разгонва из цялата къща, продължи и в коритото Simple Smile
Та тъй де.
Да честитя Хануката на Еспа и Дзверила (ммм колко сладко звучи  Wink ) Весел ви празник

Ейййй, никой не е гледал Часът на татко - такива хубави съвети за хранене на малко бебе имаше Rolling Eyes

П.П.

за интелекта, годините и възпитанието...нали знаете мили мои...това си личи по децата ни...Аня Пенчева много точно го каза на Ивайла Бакалова във Вип Брадър...че нейната дъщеря много плаче...еми гледайте си децата... сега, ако някой се познае тук или по-горе да не се сърди на мен...все пак виждате себе си...

Много хубаво си чешем езиците, да не ни е скучна темата, лошо няма. Обаче, ИМАМ МОЛБА, недей да намесваш децата, че много грозно звучи. Всеки си гледа децата и прави най-доброто за тях, според разбиранията си. А Аня Пенчева не ми е критерий, че както каза дъщеря и, баба ми ме е отгледала, аз така и се радвах на мама, защото я виждах рядко. Не се заяждам конкретно с теб, да не помислиш, че е лично, който и да го беше казал, щях да го напиша. Peace
Именно, въпросната госпожа е такава позьорка, че думи нямам

# 618
Добро утро.
Умишлено не се включих вчера, за да не си повдигам нервите с форумски писания.
Който иска да пише, който не иска - да не пише. Няма да си разплета чорапа. Аз на определени хора им пропускам постовете, без да ги чета, защото нито са смислени, нито са правописно и граматично издържани. /от друга страна, това е чудесно, защото така може съвсем точно да се отсее "плявата" и е крайно време грамотноста да стане високо ценена, и да е признак на интелект и класа/
За празниците - в къщи сме. Не ми се пътува нито на 300 км, нито на 500 км.

Имам въпрос - от кога е подходящо да се четат книжки с приказки? И в началото хубаво ли е да са в рими?  newsm78

Напоследък, Марти, непрекъснато си бърка с пръсти в устата  ooooh!. Особено докато се храни. Като не яде почти нищо  Crazy. Хапва няколко лъжици и се почва едно цупене, сърдене, затваря си устата.

Мед давам - оня ден правих меденките на Джема - е взема си и си хапва /вътре има и 2 яйца/. Майка ми, му беше топила биберона в боза - и боза е ял значи. Аз общо взето всичко давам.

Я споделете с какви играчки си играят вашите деца - мойто с кабели, чаши, шишета, коледната украса, другите само се въргалят тук и не ги забелязва  ooooh!.

Хубав рожден ден е било  Heart Eyes.

Мим - браво.  Peace

И ако обичате - айде стига сте се занимавали с глупави спорове - деца нямате ли?

Хайде после пак.

# 619
  • Русе
Хелоу!
Данче, много ми хареса идеята ти за шейна. И на мен ми се щеше да има колан отпред, че моето шило не може се свърти и като нищо да се изтърси. И цената ми хареса. Ще помислим по въпроса. От бейбифоните се отказахме. В петък нали бяхме на банкет и майка ми я гледаше. Послахме й да спи в детската и кошарата на малката сложихме там, за да не ни усетят като се приберем. Ами то всичко се чува идеално. Няма нужда от тези джаджи.
За въпросното фирмено парти: добре си изкарахме. Ходих и на дискотека за пръв път от 2 години. Прибрахме се в 03:30, което за нас си е рекорд.
Espa, предпочитам тази година да сме у нас. Не ми се оставя Кари на първата й Коледа и Нова година. Венци сигурно ще иска единия празник да сме у свекитата и мисля да е Коледа, защото на Нова година отива до след 12ч. и не е добре за детето да бодърства толкова.
Моник, аз давам НАН 3 - то е след 10 месеца.
Доника, честита прическа на Гогича!
Хайде, до скоро!
П.П. За пръв път си направих проверка на правописа / добре съм се справила/. Само ми предложи да сменя джаджи с джамджии, хелоу с хелий, Моник с Моника, Кари с каре и т.н.  Grinning

# 620
П.П. За пръв път си направих проверка на правописа / добре съм се справила/. Само ми предложи да сменя джаджи с джамджии, хелоу с хелий, Моник с Моника, Кари с каре и т.н.  Grinning

Joy  Joy  Joy

# 621
 Joy Joy Joy

Любито, поне е забавно, ако не полезно! Иначе и аз точно щях да ти казвам, че на този етап не виждам смисъл от бебефон. Аз откакто родих, все едно са ми монтирали чип в мозъка-чувам го Рафа от другата стая и тихо да измрънка, а той от петмесечен спи отделен. Един единствен път имах нужда наскоро от бебефон и използвахме вивателските ни телефони  Joy Пък и съм против постоянно до главата на детето да има предавател.
Моник, много съжалявам за проблема ти с отбиването. Аз съм съгласна с момичетата, че трябва да му се наложиш за храненето. Идеята да го прилъжеш с ароматизираната Хумана е добра, ако друго не става. Аз не мога да съм ти полезна, тъй като моето "добро прасенце" всичко си пие и яде. Иначе преди няколко страници някои от момичетата бяха давали режимите за хранене и аз си сверих моя. Този на Накри беше от педиатър предписан и доста добър и подобен на този, който и аз ползвам, като изключим Плазмона, който отразява особеностите на италиянската кухня.  Аз лично по-рядко добавям хляб или фиде. Имаше и други хубави режими - не помня на Биляна ли, виж, провери, наскоро беше. Лично за мене това, че успешно и безпроблемно е захраненПреслав.  вече и с мед е супер, но трябва задължително да си яде млякото.Надявам се по-бързо да се изгладят нещата! Лили също доста се намъчи с Ани, но пък бързо реши проблема.
Мери, и аз не му устоявам на Рафа-ям го, но и той не ми остава длъжен с "апувки"  Grinning
Елена, Марти поне в неговата си уста бърка, а Вики и Рафа вчера стигнаха до висши форми на интимност, като взаимно си чешкаха венците и смучеха ръцете до китките-едва ги разплетохме и наместихме чия ръка, чия уста  Wink Не съм имала време за снимките, но дано намеря подходяща да илюстрирам, че гледката си струваше  hahaha
За Лили да се разберем, че гледам ламтите да я мамосвате и торти да ядете, ама тя освен на две деца майка е и наша проекто-тъща, така че, ако обичате... фамилията е конфигурирана, кой както пръв се уредил с красиво снахе и сватя къщовница и сладкарка.
Усмихнатко,  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440794.315 ето от тази страница нататък има постове с линкове към снимки от купона, ориентировъчно аз съм маскирана като Виолетково ангелче  Grinning Беше весело, особено "афтърпартито". Имаше много красиви и красиво маскирани жени. Масово ожалваха липсата на Донята, -навсякъде я щат тази жена бе! Обаче тя нали имаше сеанс по нощно тортоправене. Надявам се догодина да сме повече януарките, да не ме оставяте така единствена представителка. Моите снимки после ще ги сваля и пусна, че имах мнооооооооого тежък уикенд.

# 622

Joy  Joy  Joy
  newsm62
Данче, честито палто! Може да сложиш някоя снимка  Wink
На мен също ми се иска ново яке, ама по- нататък.  Simple Smile
Кокосче, много ми хареса тортата на Вики. Браво на майсторката! Стана ми любопитно какво има в тунела  Grinning ( абе луда работа  smile3560)
Да ви се похваля Настюхата вече е  tooth Триумфално и без болка излиза от групата на беззъбите  Grinning
За финал да ви поразвеселя със себе си

# 623
няма ми последните постове от вчера, явно чата с бубчето е баннат...нищо, че преди няколко дена имаше подобен, но не беше изтрит...та ще се опитам а го възстановя по спомени...

Лорини, въпреки че не гледам риалити шоуто и съответно не черпя от извора на мъдростта, ти благодаря, че ме обяви за гениална. Имах подозрения в тази насока, но сега с това неревливо бебе мое и твоето обяснение на този феномен, разбирам, че съм в мен спи един гений... и все по-дълбоко заспива. За това, и за нетленната ти красота на, дръж, заповядай   bouquet

Слуховете за тайни чатове са напълно неверни.  Mr. Green Няма нищо тайно в тия чатове.

първо иники, qwert, дзверила или която и да си от моята клавиатура не е излизало нещо от сорта, че си гениална...може и да си, не споря, но не съм те обявявала за такава  Mr. Green
а относно тайните чатове...ми наистина не са тайни, всички знаем за тях...

и нещо за копривата и накри , понеже втората ми е безкрайно симпатична от снимките си...не я познавам лично, така че по друг начин няма как да ми е симпатична...но само да кажа, че изразяването на лично мнение не е неподготвено изказване...и ако вие си имате дружина малина, момичето си няма и няма как предварително да се подготви... и ако всъщност си чела нейните постове или се върнеш и ги прочетеш ще имаш възможността а разбереш, че винаги се е изказвала на място...дори в началото беше казала, че не може а се оправи с форума и няма а пиша, но след като е прочела това-онова почна да  пише правилно...

този пост го пиша по спомени от снощи, просто много е яд, че са ми го изтрили...

за изказването на Аня Пенчева...и на мен не ми е критерии...и съм далеч от мисълта, че е по-добра майка от Ивайла Бакалова...нито ги познавам, нито искам да ги познавам...просто идеята ми беше, че наистина една жена се познава по това какви са и децата...без а искам а конкретизирам никого във форума, тъй като не познавам децата на нито една от вас...а това, че някои съм виждала веднъж, два пъти не означава че и вас познавам...просто ми дойде на акъла и го написах...

а сега отивам да се оправя, че ще ходя на изпит...по невропсихология...
успешен ден  Hug Hug Hug

# 624
Пепи туше!  Laughing И честито зъбче!
Елена, мисля, че всяко дете на различен етап ще започне да се интересува от книжки.
Имам позната, която още от бебе му чете, само не знам кой я слуша! Аз още като бременна започнах да се подготвям и вече мога да се похваля с доста добре подбрана детска библиотека и филмотека, но интерес никакъв...мойто Анджи отблъсква опитите ми да й чета приказки, като се опитва да ме заглуши с викове, или просто бяга, а пред образователните анимации, предпочита реклами, но затова пък песнички много обича и танцува на класическа музика Crazy. Ако не беше такова пухче, можеше една балерина да я направим Heart Eyes
Биляна, питката ти е страхотна! Ако споделиш по-подробно технологията по отпечатването на крачетата, ще съм ти много благодарна!

# 625
  • Ловеч
Хайде и аз да драсна нещо Simple Smile
Абе Лорини не разбирам защо продължаваш да дълбаеш и да обясняваш кой какво е искал да каже newsm78
Откажи се вече на всички им е   #2gunfireсигурно има други неща които можеш да споделиш свързани с твоето семейство.
Иначе бебе Ивко както винаги слушка но все още търся белезници за бебе Joy
Книжки четем точно 5 минути после бебе ги яде Laughing
Отпечатване на крачета става с фолио върху  питката - отпечатъка е идеален.
За хранене и аз не мога да дам съвети , защото прасенцето си хапва всичко с изключение на едно пюре със броколи- ама няма такава гадост и аз не бих го яла.
За празниците сме у дома- както знаете ние с Бубчето не бяхме удостоени със свекърва което е и+ и- но здраве да е .
Толкова от мен - налага се да се направя на майка Laughing

# 626
Пепи, нямам този навик, но за теб специално ще се снимам Wink
А ти да се покажеш така на учениците, да видим ще смее ли някой да говори в час  Mr. Green
Между другото, ти по какво си учителка и на колко големи дечица ?

# 627
Накри не спирай, МОЛЯ ТЕ!!!!!!! нека си пишат...явно им е доста безинтересен живота, щом след десет поста и теб почнаха...ама кво ти пука...има хора, които ти се радват...ако толкова ги дразниш да не четат и твоите постове, както ги призовах да не четат и моите...е явно сме интересни щом ни четат...ти си тук едва от месец, имаш 20-30 публикации, а се захванаха с теб защото реши да си кажеш мнението...давай смело...а си направим и ние ОТБОР ЧЕРЕШКА...можеше и ягодка, ама тя е заета...

newsm10 newsm10 newsm10   направо ме кефиш , за отбор черешка.

и нещо за копривата и накри , понеже втората ми е безкрайно симпатична от снимките си...не я познавам лично, така че по друг начин няма как да ми е симпатична...но само да кажа, че изразяването на лично мнение не е неподготвено изказване...и ако вие си имате дружина малина, момичето си няма и няма как предварително да се подготви... и ако всъщност си чела нейните постове или се върнеш и ги прочетеш ще имаш възможността а разбереш, че винаги се е изказвала на място...дори в началото беше казала, че не може а се оправи с форума и няма а пиша, но след като е прочела това-онова почна да  пише правилно...

newsm10  Абсолютно вярно!Тук не може да се изкаже мнение различно от мненията и вижданията на "групицата интелектуалки",трябва да им се прави евала и да си траеш.Шшшшшт, е да ама не .

Дали пък да не копна някои неща от другия им форум ,които биха дали яснота, коя, каква е . newsm78

Жалкото е знаете ли кое, това ,че забравяме за дечицата си , а се занимаваме с това коя , каква е , еми да, различни сме всичките и не можете да изгоните тези ,които не харесвате.

Що пък Накри да не пуска снимки ? Нека си показва красивото семейство.

И ето да ви затормозя с моята мома ,да я видите каква е станала.

Лорини успех на изпита!

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:23 от sisi_8227

# 628
Доста неприятно, че този глупав спор се води точно във време в което би трябвало най- много да се разбираме. Момичета, осъзнайте се наближават най- красивите християнски празници и нашите празници като майки- децата ни стават на по годинка. Не мога да разбера що за удоволствие е това на част от съфорумките да подценяват друга част от участничките в този форум. Мисля, че този форум трябва да ни обеденява, заради това, че сме МАЙКИ и ЖЕНИ, а не да ни дели на умни- тъпи, красиви- грозни, бедни- богати. За мен това е жалкото, а се сблъсквам с него. Обидно ми е дори да ви чета. Обидно ми как някои обиждат други с " тъпи", както самата аз бях набедена с моето присъеденяване в този форум. Не можете да съдите за хора, които не познавате. Да, може голяма част да са ви близки, но говорете за тях. За пореден път се обеждавам, че явно съм объркала форума, което е много, много жалко.

Еспа, Пепи, Бърборанче,Смайлинг, Натали, Ванила и още много други, вие сте страхотни. Наистина винаги избягвате проблемите и никога не пропускате да отвърнете с внимание. А ти Еспа имаш специалните ми поздрави     bouquet

Няма да казвам, че ще ви наказвам със своето присъствие, но аз отдавна съм се отказала да бъда част от този " форум за майки". Позволете ми единствено да поздравявам децата ви, когато са рожденници, защото те са единствените, които ме връщат тук.

Приятен ден.

# 629
Коледно ми е -  Бубченцето  Hug
Честита Ханука /дали така е поздрава/ на всички празнуващи  Hug
Иначе бебе Ивко както винаги слушка но все още търся белезници за бебе Joy
Що не свиркаш - мисля, че тези испанските дето са за палец биха свършили перфектна работа  hahaha
Това разбира се е в кръга на шегата -да не си посмяла да направиш нещо на любимия и единствен мой племенник, че  #2gunfire
Пепи честито първо зъбче! Дано и другите толкова лесно да избият  Hug
За книжките моя харесва една поредица на издателство "Фют" - "Патето", "Жабчето" и т.н. меки книжки, подходящи за дъвчене  Joy Любимата част от книжката е там, където патето казва: "Па-па, па-па, па-па". Пробвах неколкократно и с "Мечо Пух", защото и на мен ми е любима, пък и докато бях бременна му я четях, но не ми се получава номера - човека просто се опитва да я изяде. След месец-два ще пробвам пак  Peace
Аз да се похваля - оказва се, че акумулаторния автомобил е изключително удачна покупка за мрънкащи татковци и бебета - малкия се вози и се хилондри, баща му управлява с дистанционното и се радва. Мир и любов цари вкъщи, и най-важното -ТИШИНА  Mr. Green
Ето малко снимков материал, да придобиете реална представа : http://www.facebook.com/photo.php?pid=310181&l=3c8c2aa373&id=1602100232
Лек и усмихнат ден на всички !

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:55 от bubchenceto

Общи условия

Активация на акаунт