бързо се оправяй, за да нацелуваш Сами и от мен
!Ирко, добре дошла. Радвам се, че писа, както и на Бръмчето се радвам

Сладурче, нищо не каза за предложението

. Това за температурата съм го чувала и аз, но искрено казано изобщо не вярвам в него. Четох при Хедра и Бу и честно казано, относно кърменето имам повече вяра на тях, от колкото на докторите. 
Едната е фермата във фейса- е, няма такава краста, ама вече се поуспокоих. Иначе по едно време по цели нощи сънувам как сея, oра и тем подобни
Другата ми зарибявка е готвеното по гугълски рецепти
Е, за мен е голямо постижение понеже аз освен супа друга манджа да врътна- НЪЦ
Ама сега вартя едни пилета Жулиени, със зеленчуци, със зелете- чудо. Мъж ми е най- доволен.
Голям сладурко е Сами, ще го изпапкам и него.
Това ми е любимата част от форума.
Тъпото ми възпаление пак се е върнало и сега ще съм на хапчета, които не са съвместими с кърменето
. Не трябва да го кърмя 5 дни. Купих на малкия Нан ХА, педи каза това.... Взех си и помпата... Почвам да се наливам пак с чайове, че да не ми спре кърмата. И цедене, разбира се. Но какво ли ще изцедя...
Ужасно ми е гадно, малчо само реве, понеже го боли коремче, как ще го успокоявам сега... Ами през нощта??? Как ще се успокоява тогава??
Ами ако се отбие???? Цял ден плача
А Митко само ми се кара... 

Моят син от самото начало е на АМ, по причини, които съм разяснявала нееднократно, пък ей го на - жив и здрав /да чукна на дърво/. 
Оправяй се бързо и не мисли за глупости 
За досетливите - браво! Но при мен става така - повтарям момента с фотоапарат
Което ще рече, че след като прострях поредния път с поредното затваряне навън излязох с фотоапарата и запечатах момента
Ставане по 4-5 пъти на нощ и в 6ч е кукуряк и готов за игра

. Всъщност хич не беше тежък, но си припомних набързо ужаса с движението по улиците, паркирането, нерабориите в работата и т.н. Следобед благополучно се прибрах, а Никола горкия за цял ден слап 15 мин. и в 16:30 като му дадох да суче откърти като заклан. Изморен горкия и той
. Побъркал баба си и дядо си. Ама иначе не са били големи драми. 
. Голяма е сладурана малката.
Пиши днес, да кажеш как е положението.
........ той вече е почти на 1 год. и лека-полека трябва да почне да се отделя от теб. Това е етап от развитието му. Хубаво е че раздялата няма да стане от веднъж и шефовете ти са проявили разбиране
Аз на твое място бих отишла на тиймбилдинга- хем ще се разсееш, хем ще влезеш "в час" с клюките във фирмата