Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 33 416
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
ЕспаHug  бързо се оправяй, за да нацелуваш Сами и от мен  Grinning!
Ирко, добре дошла. Радвам се, че писа, както и на Бръмчето се радвам  Wink
Сладурче, нищо не каза за предложението  Crossing Arms

# 181
  • Варна.....
Кокос, ама ти с фотоапарата ли простираш??  Mr. Green

# 182

Ооо, няма какво да се чудиш тук - Кокосът е папарак по призвание  Mr. Green

# 183
  • Русе
Здравейте, мацки! Много са сладки всички малчовци на снимките. Вече е 1.12 и след броени дни ще имаме първия си рожденник. И аз отдавна бях решила да направя календар с муцунката на Кари, но като се сетих вече беше март месец и реших, че няма смисъл, за това реших за 2010г. По случая реших да й ушия коледно костюмче, че в нашето "село" не можах да намеря да купя готово. Като стане готово ще покажа снимки.
Еспа, мила, бързо оздравяване ти желая, че много неприятно да си болен.
На патерички да честитя именните дни на Андрейчовците на Билянка и babyboy.
Лили, и аз откакто родих съм още по-чувствителна и не понасям дете да страда. Какво да се прави, не всички "хора" са еднакви.
Kokonut , малкият Вики е голям образ! И Карина така облизва стъклените повърхности у дома.
Дани, Йоанка калпазанка е чаровна пакостница  Heart Eyes
Деси, и вие скоро май не бяхте се разписвали. Пъпешчо много порастнал.
Хайде, че май много изписах. Хубав ден на всички и се борете с-у СПИН-а!

# 184
  Joy
Хайде и аз да почерпя с нещо домашно направено  Wink

А ето я и Настюхата

# 185
Честита единайста месечинка на Йоана, Мануела, Виктория и Васил!

Момичета, благодаря за загрижеността – вече съм по-добре, но все пак реших да взема антибиотика, че мъж ми изчете едно конско колко съм безотговорна
Кокосче, ти винаги слагаш невероятни снимки, ама и ти си един папарак
daninceto, много си мила, благодаря за загриженоста Hug. Това за температурата съм го чувала и аз, но искрено казано изобщо не вярвам в него. Четох при Хедра и Бу и честно казано, относно кърменето имам повече вяра на тях, от колкото на докторите.
Историята за брат ти много ме трогна. Много е мило. Мъж ми има подобна с неговата майка – след като майка му и баща му се развели и майка му живеела с него под наем и веднъж я видял да плаче и я питал – мамо, защо плачеш? И тя казала, че защото нямат къща. Тогава мъж ми отишъл и извадил скътаното му богатство от 2 стотинки Laughing и и казал – ето да не плачеш, нали ще стигнат да си купим къща. Мъж ми е бил малък тогава.
Таис,Пепи, много са ви сладки бонбоните
Ирко, радвам се че сте добре, пиши по-често
Сладурче, как беше първия работен ден?
Пепи, голяма вкуснотия си спретнала. Нали знаеш, че сега без да дадеш рецепта няма да се отървеш

Хубава и усмихната вечер!  bouquet

# 186
Здравейте, мили мами и от нас. Тези дни се позагубих но имам две нови мании, малко закъснели ама по- добре късно отколко никога  Wink Едната е фермата във фейса- е, няма такава краста, ама вече се поуспокоих. Иначе по едно време по цели нощи сънувам как сея, oра и тем подобни  ooooh! Другата ми зарибявка е готвеното по гугълски рецепти Wink Е, за мен е голямо постижение понеже аз освен супа друга манджа да врътна- НЪЦ  Joy Ама сега вартя едни пилета Жулиени, със зеленчуци, със зелете- чудо. Мъж ми е най- доволен.
Иначе сме добре, здрави сме вече, ходим по улиците. ЕспаHug Голям сладурко е Сами, ще го изпапкам и него.
Коксче, голяма физионимия имате, тооолкова е сладка. Пепи, и всички останали сте показали гооолеми сладурковци. Колко са ни пораснали децата.
Честно да си призная не съм ви чела, а и мисия невъзможна, надявам се всички да сте добре. Но... не пропускам снимка на дете  Naughty Това ми е любимата част от форума.  Wink
Това е за сега от нас. До скоро.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 08:47 от СиСиТу

# 187
Момичета, много ми е тъжно  Cry Тъпото ми възпаление пак се е върнало и сега ще съм на хапчета, които не са съвместими с кърменето Cry Cry Cry. Не трябва да го кърмя 5 дни. Купих на малкия Нан ХА, педи каза това.... Взех си и помпата... Почвам да се наливам пак с чайове, че да не ми спре кърмата. И цедене, разбира се. Но какво ли ще изцедя...  Sad Ужасно ми е гадно, малчо само реве, понеже го боли коремче, как ще го успокоявам сега... Ами през нощта??? Как ще се успокоява тогава??  Cry Ами ако се отбие???? Цял ден плача  Cry А Митко само ми се кара...

Я кажете - по колко мл. трябва да давам? И на 3 часа ли трябва?? И преди/след твърда храна давате ли и по колко (количеството твърда храна и АМ, съответно)?

Мисля да го храня с лъжичка, поне с нея е свикнал, а биберона така и не се научи да го ползва.. Утре мисля да почна смесено - да видя дали ще му понесе млякото и вдругиден вече да си почна лекарствата...  Cry

Оплаках се и защо ли не ми олекна??  Cry

Лека нощ и извинете!

# 188
  • Варна.....
Еййй, Усмихнато, ама вас няма ли да ви оставят вече болестите??
Не се притеснявай, ще продължиш да го кърмиш след няколко дена.
На въпросите ти- на тази възраст препоръчителната доза (според опаковката на кутията) е 210 гр вода със 7 л. мляко.
Аз през денят мляко не давам, но Преслав е с доста заместени хранения(пие мляко за заспиване и нощно подкрепяне срещу отслабване). Според мен сутрин, обед, следобяд, вечер при лягане и среднощно хапване ако се събуди е ок.
Не се притеснявай за нощното хранене и заспиването- като си изпият АМ (или поне при Пресли е така), изглежда ги защита повече от кърмата, и както си пия млякото заспива. Ако се събуди през нощта, имам топла вода в термо бокса , слагам мляко и колкото идпие- даже най- често му го давам в кошарката, той си го държи и пие докато иска.
Ако има твърда храна, не давам АМ.

Дано съм била полезна  Hug Hug Hug

# 189
Усмихнато, я се стегни, не е дошъл края на света!
Всичко ще е наред, и след няколко дни пак ще си кърмиш - дърто кърмаче не се отбива тукотака.
И недей да плачеш - малчовците всичко усещат и попиват, ще стане неспокоен та хептен ще се чудиш как да го утешаваш, а ти по-трудно ще цедиш.
Я горе главата! Hug
По другите ти випроси не мога да ти помогна, ма хубаво ти се накарах Laughing Hug
Всичко ще е ок!

# 190
Сиска споко бе жена  Hug Моят син от самото начало е на АМ, по причини, които съм разяснявала нееднократно, пък ей го на - жив и здрав /да чукна на дърво/.
За приготвянето на АМ-то на всяка опаковка си пише по колко приблизително трябва да си похапват и как да се приготвя. Пък и си мисля, че Калата като поогладнее ще приеме шишето  Laughing Аз също съм заместила доста хранения - давам вечер преди заспиване и през нощта ако се събуди, та не мога да те посъветвам кога да го даваш, но гледай поне 3 -4 часа да му почива коремчето, защото все пак това не е кърма  Peace
Най- важното в момента е ти да се лекуваш  Peace Оправяй се бързо и не мисли за глупости  Hug
Хайде лека вечер  Hug Hug Hug

# 191

Ооо, няма какво да се чудиш тук - Кокосът е папарак по призвание  Mr. Green

Joy  Joy  Joy За досетливите - браво! Но при мен става така - повтарям момента с фотоапарат  Peace Което ще рече, че след като прострях поредния път с поредното затваряне навън излязох с фотоапарата и запечатах момента  Mr. Green
Ще пиша друг път, че новият режим на дребен е невероятен  Crazy Ставане по 4-5 пъти на нощ и в 6ч е кукуряк и готов за игра  Mr. Green А до скоро не беше чак такова... дано са бивни и да избиват скоро време, че аз не съм човек вече  Crazy

# 192
Ей Смайлинг, споко бе жена, не плачи...Ще се оправят нещата, ти трябва само да си спокойна за да не тревожиш Калата допълнително. АМ не е отрова, недей. Дори да се отбие няма да е краят на света. Той вече не е бебе. Не те успокоих май много, но посланието ми беше "Гледай по-ведро на нещата и ще се наредят" Peace
Оправяй се. Твоето здраве е не по-малко важно от него. за да е той добре трябва да има здрава и усмихната майка.
Прегръдки на теб и целувки на Калата  Hug

# 193
Уф, завърнах се след тежък работен ден  ooooh!. Всъщност хич не беше тежък, но си припомних набързо ужаса с движението по улиците, паркирането, нерабориите в работата и т.н. Следобед благополучно се прибрах, а Никола горкия за цял ден слап 15 мин. и в 16:30 като му дадох да суче откърти като заклан. Изморен горкия и той  hahaha. Побъркал баба си и дядо си. Ама иначе не са били големи драми.
Хубавото е, че се разбрах с шефката до януари да не ходя всеки ден, а от време на време да поработвам от къщи и ще ме викат, когато е нужно. Та имам кажи речи още един месец с Никола.
Сега пък и аз съм в чуденка дали да отида на нещо като тиймбилдинг с колегите за една вечер на Банско. От една страна не е зле да отида да се подмажа един вид, пък и да се разсея малко. От друга страна не ми се ще да оставям Никола. Оф, до утре следобед трябва да реша. За една вечер не мисля, че нещо щу му стане ако отида, ама все пак не съм убедена, че ми се ходи точно с тези хора.

Смайлинг, много добре те разбирам. Аз по същия начин ревах, когато Никола беше с хрема и една седмица почти грам не можеше да суче. А искаше горкото.
Не се притеснявай. За 5 дни няма да ти спре кърмата. Аз се цедях от време на време и му давах с лъжичка, защото и той не е хич фен на бибероните, а с хремата не можеше изобщо да суче от тях. Кърмата ми почти не намаля, а той само чакаше да му мине хремата и си изработи даже малко повечко от необходимото.
А за отбиването - не мисля, че би се отбил толкова лесно. Не се притеснявай, че да не го изнервяш и него милия.

Сладурче, нищо не каза за предложението  Crossing Arms
Оооо, ама взимам си я Настюхата веднага за снаха. С нашия много ще си отиват. Могат да си мерят шкембенцата на кой е по пухкаво и мекичко  hahaha. Голяма е сладурана малката.
А пък и каква сватя си имам... ще има май кой да прави кексове и да ни черпи  Laughing.

Лили, и аз откакто родих съм още по-чувствителна и не понасям дете да страда.

И аз така. Рева дори на криминалните хроники на МВР, а да не говорим и на блудкави филми и сериали какво е . По едно време чак реших, че на психиатър трябва да ходя. То верно, че и Никола се опитва да ме вкара в лудницата..... Mr. Green

Ох, лягам си...

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 08:13 от sladur4esta

# 194
  • София
Сиси...съчуваствам искренно  Hug  Пиши днес, да кажеш как е положението.

ЕСПА...аз пролетта бях тъка- с висока Темп., но устисках без АБ- с много лимони, плодове и чай. За 2 дни се оправих. добре че беше майка да го гледа, че тъка го бях закъсала.

Сладурчеста.... сигурно ти е тъжно и съвестно да го оставиш Никола, но вдигни глава, Peace........ той вече е почти на 1 год. и лека-полека трябва да почне да се отделя от теб. Това е етап от развитието му. Хубаво е че раздялата няма да стане от веднъж и шефовете ти са проявили разбиране  Peace   Аз на твое място бих отишла на тиймбилдинга- хем ще се разсееш, хем ще влезеш "в час" с клюките във фирмата  Mr. Green

Ето и една снимчица от нас...Не е от най новите, но нямам достатъчно време да ги намалям и качвам в нета  Cry

Общи условия

Активация на акаунт