Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 983
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Гери,бързо давай рецептата за мъфините,че ще кажа на дядо ти Коледа никакви подаръци за теб Naughty Joy Joy

# 496
Това мъфините досега го подминавах като пишехте, ама след тази снимка започвам да търся рецепти Crazy
И, Накри, кажи наистина за тези картофи Thinking
Еспа - много е хубава стаята на Сами! Снимката на аватара ти - също! сега забелязях, че си я сменила
На мен ми е забавно като се карате - някак темата живва -даже и Иники се появи! Пък и покрай споровете и аз се просветлих по въпроса с пинотажа hahaha

# 497
Бърборанче, много добре си изглеждат пиците! Жалко, че не са пред мен.  Laughing
Иники, qwert  ( не мога да свикна с новия ник, ама това си е мой проблем) , като си спомня колко ти се връзвах в началото  #2gunfire  Hug
покрай споровете и аз се просветлих по въпроса с пинотажа hahaha
и аз  Laughing

# 498
  • София
В спора се ражда истината - не са мои думи bowuu
Да знаете, че другата седмица и аз вече ще съм собственик на форма за мъфини - крайно време е вече...Само кой ще ги яде не знам, понеже аз много не съм по тях, но знаели човек
То и вино ми се допи...
Я да ходя да спя при детето, че...

# 499
Дони, за мъфините - нямай грижа. Двамата с Делян добре се справяме с яденето. Добре, че не можем да готвим / и двамата /, че сигурно вече щяхме да сме придобили специфични четвъртити форми  тип - табуретка  Sunglasses
Между другото забелязвам, че някои от нас не са си прочели вчерашния урок, а директно са скочили на урока за напреднали - бива ли така?!? Naughty Ще се наказваме  Naughty За неразбралите повтарям: първо - точка и запетая.  Naughty  Многоточието го оставете за напредналите, или поне го отложете за другата седмица, че ще се натрупа много материал за усвояване.
П.П. qwert не съм дупе, а гъзе  smile3534. Като толкова ти знае устата с тоз пинотаж, бегом- марш да купиш една бутилка и те чакам вкъщи Flutter
И да, може и за себе си да вземеш нещо за пиене  Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 17:57 от bubchenceto

# 500
  • София
Дони, за мъфините - нямай грижа. Двамата с Делян добре се справяме с яденето. Добре, че не можем да готвим / и двамата /, че сигурно вече щяхме да сме придобили специфични четвъртити форми  тип - табуретка  Sunglasses

П.П. qwert не съм дупе, а гъзе  smile3534. Като толкова ти знае устата с тоз пинотаж, бегом- марш да купиш една бутилка и те чакам вкъщи Flutter
И да, може и за себе си да вземеш нещо за пиене  Mr. Green
Договорихме се за мъфините. Предлагам купона да е довечера в нас - мъжо е на работа Joy

# 501
Дони, за мъфините - нямай грижа. Двамата с Делян добре се справяме с яденето. Добре, че не можем да готвим / и двамата /, че сигурно вече щяхме да сме придобили специфични четвъртити форми  тип - табуретка  Sunglasses

П.П. qwert не съм дупе, а гъзе  smile3534. Като толкова ти знае устата с тоз пинотаж, бегом- марш да купиш една бутилка и те чакам вкъщи Flutter
И да, може и за себе си да вземеш нещо за пиене  Mr. Green
Договорихме се за мъфините. Предлагам купона да е довечера в нас - мъжо е на работа Joy
Долу ръцете от моя пинотаж  smile3516

# 502
  • София
скръндзааааааа smile3533 smile3533 smile3533

# 503
Честит рожден ден на малкия голям Вики! Много да слушка мама и тати и те да го слушкат   ;-!

Малеее, докато се включа и вие сте изписали сума нещо. Ама то щом и Галето се е включила...  Simple Smile
Щом споровете действат така, дайте да спорим. Като ни доскучае, ще трябва да мислим за нещо да поспорим и да се поскараме  Laughing. Само лошото е, че обикновено се стига до някой много обиден и намаляваме в аритметична прогресия  Simple Smile.

Аз понеже не се имам за много грамотна се уредих със сватя и ще разчитам на нея  Laughing. Нека ви е яд  Twisted Evil.

Мини, много гадно това с плексита. А това пък за кърменето и ходенето на работа не го знаех.
Като се замисля ние трябва да се благодарим, че майчинството в БГ е една година високо платено, че като знам, че има страни, в които няма хич или пък по 20 дни. Моята шефка газ пикае като и казах, че няма смисъл да се връщам по-рано на работа при положение, че държавата ми плаща повече да си седя вкъщи.
Не смея да си призная, че още кърмя, че ще бъдат вече твърде изненадани.

Гледам пак сте се отдали на готвене. Уф, много обичам да готвя, а няма за кого. Нито аз, нито мъжо имаме време да ядем, та освен да каня гости всеки ден да ми ядат манджите. Да, ама пък в нас има всичко на всичко 2 здрави стола и едно диванче  Mr. Green. Ама сега в новия ни апартамент.... малеее, как съм се наточила.

Да ви се оплача в работата са ни забранили форумите на БГ-мамма и няма как да пиша оттам  #Cussing out. Еми, то като и в списание Максим взеха да се бъзикат с него - "ако имаш проблеми питай в БГ-мамма".

И аз като Ванила се чудя какво мляко да давам след като отбия, по колко, докога?  newsm78 А ако някой може да ми обясни защо има НАН 3 например?

Отивам да си видя новите мебели..... Whistling

# 504
Сладурче, ако ще ти помогна- аз дадох на Стефания Хип 3ка след като я отбих и тя го прие много добре /подложих вътре бисквитки чичи бебе по точно 3 броя за 210 мл мляко/, пи до това лято
на Преславката взех Хумана, защото се оказа, че харесва техните каши повече от на Хип и Милупа, абе то бива проклето дете, ама това Преславка е направо ужасно беееее, амаха  Tired как пък към нищо не прояви някакъв постоянен интерес значи  Crossing Arms
днес сутринта й направих 120 мл хумана, изпи цеееееели 40 мл и заспа, след което ме дръгласти да суче точно след 20 минути  Tired

# 505
Цитат
днес сутринта й направих 120 мл хумана, изпи цеееееели 40 мл
И Гого така - пиеше по 30-40 мл. на 2-3 пъти, а тази нощ, след вечерното кърмене, цели 150мл Laughing!

# 506
Сладурка , ми като си видиш новите мебели , дай да ги оценим и ние  Wink

Мини , много гадно т'ва плексита . Съчувставам ти  Sad

Бубче , наистина си гъзе  Wink

За млякото - Алекс така и не пропи АМ ( тук му казват ' формула" ), пие кисело мляко ( квасено от мен ) сутрин и вечер  по една водна чаша , някой път  и по-малко .

Бърборанче  , много апетитни са тези мини пици  cook . Как ми  се доядеееееееееееее   ooooh! и ми се допи една( даже , две три  Blush )  суденички халбички

# 507
Ауууууу, нямате изчитане бре!
Откъде да започна? Ааа, да. Първо да благодаря на всички, които честитиха именния ден на Анчето. Аз тогава ттака се бах омотала, направо ужас. В нас кипеше усилен труд, мъж ми закачаше корнизи  и вилнееше с едни инструменти навсякъде, аз мезелъците си ги направих още сутринта, тортата бях направила през ноща и го чаках да приключи за да изчистя, а той все не приключваше и в нас беше лудница, накрая влязох да уведомя дружина Малина да не идват да ни уважават щото няма къде и така  ooooh!. За вечерното  гости вече бяхме готови, но аз така се бях насмела, че направо ужас. Забравих да си снимам детето, представяте ли си колко съм смотана. Сега си нямаме снимки от първия Анин ден.

Пропуснала съм и няколко рождени дни. Моля, собствениците им да ме извинят  Mr. Green и да приемат моите благопожелания, от сърце заедно с букетче.   bouquet

Мини, оправяй се, чувала съм, че много боли това...много неприятно.

Сладурче, как е работата?

По въпросът със спора...Бубче, многоточието е специален поздрав за теб  Mr. Green Mr. Green. Представи си ме накипрена  Joy

Накри,
за пореден път се изказваш твърде неподготвена, но явно толкова си можеш! тя Дони ти е казала това, което и аз бих ти казала затова няма да я повтарям.

Лорини си е провокатор, но това не е нищо ново и всички като че ли вече сме свикнали с това!

И какво друго...пинотаж сме щели да пием разбрах. Иники, Фнимавай какви ги дърдориш защото ако не ми се явиш с една бутилка в най-скоро време ще го отнесе синът ти от моята бойна щерка  hahaha hahaha hahaha

# 508
Мацки, благодаря за отговорите за киселото мляко - Катериче, май и аз Боженци ще давам, да не кажа голяма дума, ама почти всичките ми познати го дават на децата.

Тая вечер приличен шопинг тур направихме тримата - бебе, тати и моя милост. Обаче само аз намазах от цялата работа  Blush - професионална преса за коса, 3 парцалки както ги квалифицира мъжът ми (разбирай блузки  Mr. Green), бельо и един шал за финал (ей и рима докарах  Wink Wink Wink)
Сега пека един гювеч за вечеря, ама ще го хапваме с кабернето на свекъра - тежко и хубаво. Ми ние на село пинотаж не пийме  Mr. Green. Mr. Green Mr. Green

По повод на спора - ще се въздържа от споделянето на мнението ми, понеже не ми се влиза в безконечни и безсмислени дискусии кой крив, кой прав. Всеки си има право на мнение, на начин на писане във форума и това е. Приемам ги и толкова. Един бил груб, друг провокатор, еми такива са. Придържам се към мнението на Пепчето - да не се караме преди празниците. Не че през останалото време съм фенка на форумски войни де  Mr. Green Laughing

Бърборанче, теб съм те признала за чудна кулинарка. Заедно с Еспа, Мини, Ягодка, Радостчо и Лили ми пълните очите. Браво момичета   bouquet!

# 509
Честит рожден ден на чаровния Виктор! Да е здрав, да слушка и обичка мама, и да я носи на ръце на старини, както тя сега носи него!

Това за майка му  - нежни като нея Hug:

Данинце, Еспа, много са ви готини аватарите! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мини, аз пих Диклуфенак, първия ден след като родих в продължение на седмица-10 дни някъде. Имах една възпалена вена. Кърмех си без проблем. Надявам се, че не им се връзваш на лекарите за ходещото кърмаче! Имам чувството, че самите те не искат да има кърмени деца в БГ. Tired Бързо да се оправяш, сигурно боли ужасно. Hug
Еспа, честита обзаведена стая на Сами, със здраве да си я ползва! Hug
qwert, малко ми звучи като " дзвер". Mr. Green

Днес мъжът ми ме вика: "Ела да ти покажа нещо". Вика на Ивайла: "Кажи " татко", а тя: "тата, тата, тата... ... ... татко" Shocked.

П. П. А стига вече с тия точки и запетаи! Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 19:40 от yagodka

Общи условия

Активация на акаунт