ДЖИ ПИ - по възможност педиатър - препоръчайте в Пловдив

• 1 779
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да сменя личния лекар на детето си, защото от настоящия не сме доволни. Можете ли да ми препоръчате някой в района на Военна болница, Съдийски квартал - около тях. Моля ви да ми помогнете, защото с тези лични лекари е кошмар. Нашата никога не е на линия, когато имам нужда. А от Вела напоследък не съм доволна, няма случай да съм го завела и да ни е прегледал един и същи лекар. Направо ми писна.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 13:19 от marish

# 1
мисля, че д-р Николова е в този квартал. джи пи, педиатър. хората са доволни от нея. аз нямам пряки наблюдения.
ако те интересува, мога да попитам за телефон.

# 2
Да, моля те. Може ли двете и имена? За да я потърся в гугъл.

# 3
Имам познат лекар в района, но не е със специалност педиатрия, въпреки че има доста деца, доколкото знам.

# 4
МОже ли имена и координати.

# 5
Да, моля те. Може ли двете и имена? За да я потърся в гугъл.
не ги знам и двете. ще звънна на една приятелка да я питам и ще ти кажа.
до скоро.

# 6
Д-р Данаил Стоянов, кабинетът му е на кръстовището на ВСИ точно срещу Макдоналдс, под блока, има голяма табела "Семейни лекари", пада се на гърба на аптеката.

# 7
за доктор Николова:
оказа се, че съм те подвела, за което много съжалявам. Всъщност кабинетът на мъжа й е до военна болница. Нейният е в кичука до събота пазара.
Иначе наистина е джи пи педиатър. Ако все още искаш да провериш казва се д-р Румяна Николова. За телефона се затрудних, но вярвам, че ако решиш да се обърнеш към нея, ще го намериш в интернет.
поздрави и успех!

Общи условия

Активация на акаунт