ЛЕНОРМАН - картите говорят... 2 ТЕМА

• 39 906
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
днес  май сме в отпуск. smile3533

# 451
Здравейте.Подредбата е за жена, общ план на нея и семейството и.

Живота на жената в момента е в криза /Пръстен+Коса развод/. Семейството, брака, любовта.Имало е изневяра, която е подкопала устоите на брака и озлобила съпруга.
Постоянни караници удома, изгубила е хармонията и контакта със съпруга. Нещата и в секса не са добре,Няма тръпка между тях. Съпруга е непостоянна личност, постоянно си променя мнението,нервен, ту така, ту онака.Коварен.Периода му е съдбоносен в живота. Жената се надява на поне малко оздравяване на отношенията за да има малко спокойствие. Отношенията между родителите се отразяват и на децата. Добра домакиня е и грижовна майка. Принципно слънчев човек, много женствена и чувствителна. Може да бъде много потайна и дори агресивна ако някой я застраши.
Чувства живота си скучен и сив. Била е откъсната принудително от работата, колегите, контактите като цяло заради семейството си. Самотна е и в изолация. На сърцето и лежи по възрастен мъж, женен,които е като слънцето за нея. Топли душата и и в същото време е една мистерия за нея, която я привлича неудържимо. Отношенията са били прекъснати, но жената се надява на подновяване.За момента той показва безразличие към чувствата и.
Принудена е да поддържа брака си с фалш само и само да е мирно и тихо. Обожава контакта с хора, общуването, разговорите и затова за нея е най подходяща работата свързана с хора. Страхува се да помисли изобщо за бъдещето.Очаква я придобивка свързана с дома и семейството. Финансово е добре и ако внимава с разходите и за в бъдеще ще запази финансова стабилност.
Тайната любовна връзка ще се поднови, или ще има известие за изясняване на ситуацията.
Обмисля пътуване.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 17:54 от vesinko

# 452
здравей веси.
 за голямата подредба ще кажа същото както ти си описала ежедневието на двойката,преминаващо в разправии,дори съвсем на скоро  мъжът се е опитал да застави свои мнения  ,с които е наскърбил дамата. тя отива или при доверен човек или сама със себе си остава.
бракът за сега ще си остане,макара и любовта да е няма. за съжаление обаче виждам че тя няма обществен живот,липсват и контактите с хората навън. тя е изключително уязвима,ще търси начин да излезе от това  студено положение би потърсила решението в миналото/мъж/.
 скоро ще  има кратка радост.
все още сама не знае какво да прави,по точно няма ясна представа какво да иска-как,защо,трябва ли,кое да е?
 веси няма да говоря повече само ще кажа от това което виждам-тя няма смелостта да каже  на себе си това съм ''аз''.сама не се вижда,виждам някакво психично затъмняване при нея/депресия,отказване на действие/  само една малка надежда към провидението. но-''помогни си сам за да може и господ да ти помогне''

# 453
Доста са мрачни картите, нали Меги. Виждам някакви тревоги около дете. Ти на какво мнение си?

# 454
ами  ако е по-голямо,тиййн-явно има някакви притеснения като за подрастващи младежи или за училището нещо.. но ако е малко детенце ''лилиите'', ,''домът'' ''ключът'' и дамата-желанието за да запази чисто детето от тези ''облаци'' надвиснали на ''къщата''. детето е много силно,но и то се чувства в мъгла.
 интересно,тук облакът е до важните карти-дом,мъж,жена,дете. и при едно проследяване от карта на карта , пак ни отвежда до облакът.

# 455
разговори за , жената иск аразговори з аоправяне на отношенията , за нещо за което мечтае.Жената е общителна , обича приятелите сбирките , компаниите, към момента ги е загърбила тоест няма ги.Случели са се промени внезапни в дома й , нещо което я е разочаровало и я грезе и до днес.Мисля обаче че лошитне  неща и мишките вече са загърбени от нея. В момента май не работи.Жената иска промени , нещата с мъжа й са и ясни  и като чели обречени да бъдат  такива каквито са , няма начин ще живеят заедно и в бъдеще.Жената се страхува от  мъжа си .Сърцето и май е при минал партньор , но ако съдя по рибите в дома на сърцето при нея в бъдеще май ще бъде зарадвана.
 Склонноста на жената да си мечтае във връзка с отговорите които търси , а те са свързани с преодоляване на препядствия вероятно свързани с тлефонен разговор или изясняване на ситуация някаква планина - сови., ще получи новини , известие което обаче никак няма да я зарадва, нещата ще останат  същите без промяна .Ще и се наложи на жената да вземе някакво съдбоносно решение, относно семейството , нещо свързано с пари и финанси.Може би ще се рашат  някои финансови проблеми.Интересно ми е развитието с мечката тоест бившия според мен ще се изменят нещата , нова светлина в досегшанта ситуация , блгоприятно развитие за жената.Вие какво мислите за това?
 Мъжът на жаната е мъж на крайностите .Идвамата се опитват  д арешат финансови въпроси.Според  ман  лошите новини в края са свързани с  липсата на работа и коствено и по този начин  се отразяват  и на мъжа и в семейството.

# 456

Почерпете се, момичета, за мое здраве! Wink

# 457
жива и здрава да си желязна,
 cheers

моите три карти

не съм замислила нещо особенно,но защо някой ще ме подведе. или малки шансове за един ден без нерви, или среща която би ми се отразила,не особено приятно,ще има лицемерие.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 09:52 от MEGGI 76

# 458

Почерпете се, момичета, за мое здраве! Wink

Да си жива и здрава Simple Smile)Много апетитно изглежда Желязна ръчичке!!

# 459
Ето и моите карти за деня :

5 дърво 7 змия 2 детелина

# 460
Ето и моите карти за деня :

5 дърво 7 змия 2 детелина
Леко неразположение по "женската част"? Thinking

# 461
кръст+пръстен+кораб

когато се покаже кръст на първа позиция,картите неискат да говорят .

# 462
15 мечка      14 лисица   13 дете

32 луна        34 риби       5 дърво

2 детелина  24 сърце    36 кръст

Благодарности Момичета!

# 463
и от мен много здраве и късмет за Желязна ръка !
 Видях че в темата за тарото си поискала подредба , мога да ти извадя карти , но нещо не ми се тълкуват  таро , с Ленорман ще е интересно да ти наредя какво те очаква през следващата ти рожденна година . При първа възможност ще го направя. Ще се радвам после да коментираш нали?

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 14:18 от zimma

# 464
и на мн ми се струва , че ще те подведе някой в нещо което си намислила да постигнеш.Ще се поизолираш явно днес , ще ти се иска да си останеш сама.Ще те ядоса някой.

Общи условия

Активация на акаунт