ЛЕНОРМАН - картите говорят... 2 ТЕМА

• 39 906
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета, Благодарности за помоща   bouquet . Давате много добри характеристики за самият човек, обаче как става това нещо, като картите са за събитея. Какво точно ви помага, съмите карти или по-голяма част се дължи на интуицията. Предполагам, че и двете неща, но все пак да питам. Поздрави!!!

# 466
добро утро.
 днес моите карти са
скала+кула+мъж.
21+19+28=68-36=32
6+8=14
ще трябва да се внимава май със нъжкото приъствие у дома. Wink ще има едно дълго ''мрънкане  за началото на студената седмица'' Laughing

лек ден на всички и спорна седмица.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 08:16 от *МЕГИ*

# 467
Добро утро и от  мен , имаш  ново име или сега го забелязвам !
Не само присъствие мъжко в къщи ами и упоритост , противопоставяне с това ще се сблъскаш днес.Вероятно ще те набеди за нещо , което не си направила.

# 468
 Rolling Eyesууууф мъже.

Цитат
имаш  ново име
-кирилизация. но много мегита в този форум,да се чудиш как да си испишеш името ooooh!

# 469
намерих интересен сайт  но е на немски а въобще не го разбирам дори се пробвах д анаправя един тест 60% го направих като се има предвид , че не си превеждах думите за картите , жалко че го няма на руски поне или на английски. Иначе и сайта е много интересен има и комбинации на картите ето тук те поне става да се превеждат  с  преводач.
http://www.lilith-kartenlegen.de/index.htm  - за комбинациите

http://www.lilith-kartenlegen.de/index.htm - за теста
 но не ги отваря точно страниците в лявата част има написано Kombinationen   и от  там е за комбинациите

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 08:52 от zimma

# 470
Добро утро и от мен. Аз съм след банкет, така че само ще зяпам днес. Wine Glass

# 471
  • плевен
Добро утро и от мен.Аз пак ще съм пасивна,картите сякаш вече ме лъжат от толкова питане и сега съм ги оставила на активна почивка  Peace

# 472
от менюто-Lenormand-Karten към избор на Deutung aller Karten

много хубава сайт,жалко не ми копира страницата ,трябва да потърсите в менюто в ляво.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:06 от *МЕГИ*

# 473
Добро Утро и от мен.. Слагам кафето за всички.. Заповядайте момичета , да го споделим

# 474
направи ми впечетление за карта Гроб , казват  че когато се падне може да се приеме като съвет  да се доведат  нещата до край , и съответно за карта Дете да се започнат  нещата отначало на ново. Точно такива моменти понякога ме объркват  кога картите показват  добрата страна и кога лошата , ето в примера на Веси в голямата подредба гроба на края на подредбата какво би могъл да означава. Може ако гледаме така независима тези 4 карти като нещо което ще се случи така или иначе независимо от  нас , то тогава първите две карти луна и път говорят  за мечтателност , писмо и гроб е съобщение за отказ общо казано. Може да  се обобщии така, че жената няма да престане да мечтае и да се надява , въпроса е отностно какаво единия вариант е да търси отговори тоест /ключа + планина /на преградите които я спъват  в момента /ако продължа с каритте идват совите значи за връзка, контакт с някой или  на нещата свързани с работа , защото там стоят картите по принцип за работа 34-35-36 риби -котва - кръст/съдба/.
 а може и картите д аказват че измемнията за жената няма да са в добра посока , и съобщението което ще получи ще е липсата на промяна.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:31 от zimma

# 475
ще вземе ли човек пари?
кръст-коса-писмо =общо коса и конник
 аз си мисля да , дори скоро.
Аз пък мисля, че няма да вземе  Rolling Eyes
Аз ще кажа защо мисля така , кръст + коса е малка изненада, изпитания ,за мен  е това което очаква и страда за него /кръстта/, ще се появи неочаквано.Освен  лошото влияние на косата и неочакваността която води до някакво събитие , тя е време за събиране на урожая Косене на жито/ Коса + писмо= съобщение , което ще доведе до вълнение.За мен  писмото на трета позиция е добър резултат.Новости в професионалната сфера.
Впроса е свързан с новогодишни възнаграждения.
 в този случай косата за мен  е хубава карта, то по принцип аз  я свързвам с новото и внезапното, но може и да греша.

Аз мисля, че на фиша си няма да види очакваната премия. Може би ще бъде по малко.
и аз си го помислих същото !
да дам обратна вързка по този въпрос , значи имаше пари скоро , и по малко от очакваното.

# 476
На въпрос -Предстоящите шест месеца в каква насока ще се развият? Ще се случи ли нещо важно?
слънце-куче-букет-метла-дърво-път-щъркел-кораб
дете-парк-конник-лилии-писмо-змия-коса-детелина
птици-сърце-книга-звезди-мъж-луна-кръст-мечка
мишка-пръстен-лисица-котва-ковчег-кула-риби-къща
                           планина-ключ-жена-облаци

# 477
Карта 8: ковчег

значение: нещо не е наред, болест, загуба,

смисъл: Вие сте на грешен път. това са  последствията. дори и струдност нещата трябва да се изведът до край. това няма да продължи дълго.

Любов, възможен е край на щастието
Професия: фалит,възможен е обрат
Здраве: вероятно идващо заболяване

но имаше едно условие,преди  в сатрата тема го бях пуснала за комбинациите
  има разлика от конник+гроб  и гроб+конник

конника е положителна карта,или неутралан, тя е носител на вест,новина но добра новина. значи ако няма околни карти да ни повлияят на виждането то имаме -вест за здраве(от немския ),просто добрата карта сваля негативите  от последвалата лоша карта.
 ако имаме гроб на първо място ясно е че лошото е на преден план и в последствие имаме друго което ще отбележим от втората карта.

но пък има и друга карта ,явно е доста силна ''щъркел'' щом гроб и щъркел го дават че болеста,лошото ще си отиде завинаги newsm78 тук се замислиш ами ако имаме и околни карти-кръст,кула-силни,карти,които биха значили отива си наистина,но дали пък като физическо ''отиване''-смърт.
 комбинациите помагат наистина,но всичко се вижда в една подходяща подредба.
 и сега ще кажа една любима станала на зима фраза-така че най-добрата и подходяща подредба ,май остава голямата подредба на ленорман.

# 478
УиУи , можеш ли да кажеш какви са изображенията на картите и ще ги поместя ако ги намеря същите

# 479
Карта 8: ковчег

значение: нещо не е наред, болест, загуба,

смисъл: Вие сте на грешен път. това са  последствията. дори и струдност нещата трябва да се изведът до край. това няма да продължи дълго.

Любов, възможен е край на щастието
Професия: фалит,възможен е обрат
Здраве: вероятно идващо заболяване

но имаше едно условие,преди  в сатрата тема го бях пуснала за комбинациите
  има разлика от конник+гроб  и гроб+конник

конника е положителна карта,или неутралан, тя е носител на вест,новина но добра новина. значи ако няма околни карти да ни повлияят на виждането то имаме -вест за здраве(от немския ),просто добрата карта сваля негативите  от последвалата лоша карта.
 ако имаме гроб на първо място ясно е че лошото е на преден план и в последствие имаме друго което ще отбележим от втората карта.

но пък има и друга карта ,явно е доста силна ''щъркел'' щом гроб и щъркел го дават че болеста,лошото ще си отиде завинаги newsm78 тук се замислиш ами ако имаме и околни карти-кръст,кула-силни,карти,които биха значили отива си наистина,но дали пък като физическо ''отиване''-смърт.
 комбинациите помагат наистина,но всичко се вижда в една подходяща подредба.[/size]
Меги така е и вслучая обаче нещата водят към недобър край , щъркел-гроб и писмо -гроб , застой , липса на промяна .Също ако погледнем  гроб и книга това пък е скритост и тайна

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:58 от zimma

Общи условия

Активация на акаунт