ЛЕНОРМАН - картите говорят... 2 ТЕМА

• 38 532
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Добро утроо!!! Hug
Най-хубавият ден за мен. ОПт утре съм отпуска и съм на работа чааак на 11 януарии. Кефф.
Какво ме очаква до края на годината.

Е защо за мен ми излизат все някакви недоумици.

Ще се чудя да вложа ли пари или какво. И този ковчег. Край на нерешителност ли означава. И поемане по един път.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 08:58 от vesinko

# 676
За Уиуи:

Разтълкувала съм картите, но искам да видя какво ще кажете първо вие.
Уиуи е в неясно положение , тревожно , нестабилно.Очаква промени и има тайни желания .Към момента пътуване излиза че е далечно по работа ,свързано с  доста хора.Все ти излиза дълго пътуване .В сърдечните дела нещо е преключило , във врзката ти ще има охлаждане на отношенията равнодушие, после отново ще има за кратко подобряване  , ще се изгладят  отношенията.Чак ще се съмняваш в това ново начало което ще те споходи.е намериш в лицето на приятел човек  на когото можеш да се  доверяваш  , този ще е нов човек  в живота ти , но като емоционален  приятел,. Не мога да разбера кучето и змията за един и същи човек  ли става въпрос , но май по скоро не , с кучето ново добро приятелство , змията , намеса и спорове с жена в къщи.Абе ще има разправии в къщи. Уиуи а незнам дали си жененеа /или поне съм забравила /но по картите не излиза мъж до теб в момента или ако го има нещо не вървят  съвсем добри нещата .Просто по картите нямаш минало , тоест не те вълнува някак  и гледаш напред .За настоящето също не се появява като важен за теб мъж или връзка , всичко е в бъдеще.със  сигурност ще се появи богат  човек в живота ти, ама е състоятелен  запомни сигурна съм в това. ще ти се наложи да преодоляваш разни неща, може би трябва да се пребориш сс съмненията си и страховете си , с негативните емоции .Може за работата си да имаш  безпокойство , стрес  на работнто място. но определено нещата и отговорите, които търсиш  са свързани с мъж.

# 677
Добро утроо!!! Hug
Най-хубавият ден за мен. ОПт утре съм отпуска и съм на работа чааак на 11 януарии. Кефф.
Какво ме очаква до края на годината.

Е защо за мен ми излизат все някакви недоумици.

Ще се чудя да вложа ли пари или какво. И този ковчег. Край на нерешителност ли означава. И поемане по един път.
ДОБРО УТРО !
абе някакви скрити проблеми, нещо в главата ти дори неосъзнато ще те притеснява , нещо на емоционалана основа.Ще мислиш нещо да си купиш книги ли , нещо да прочетеш ново.Или пък нещо за обучение , но май няма да се решиш .Трудно решение ще ти се наложи да вземаш , дори може да е свързано с нещо от  в къщи с пари з ав къщи , абе незнам но във всеки случай ще има намесени пари и решение дали за покупка дали за обучение нещо ,но според мен  ще се разколебаеш .

# 678
Отврат карти.Направо ми пребиха настроението.

# 679
Момичета искам да ви помоля някой, ако се навие да ми направи голяма подредба, че вече за втрори път ми излиза дете и жената, която ми гледа ме предопреждава да внимавам. Каза ми, че не се вижда брак, а пък аз вече имам едно дете(без мъж) и ми каза така- много трудно се гледат две деца в това време и то без брак, но не ми ства ясно сама ли ще съм или просто ще съм с мъж, но без брак, абе общо взето ме съветва да не забременявам. А в същото време ми казва, че ще имам голям късмет и всичко ще тръгне в положителна посока и леко взех да се притеснявам, защото дете  като има ще има, ама и аз вече не знам, пък и мъжа леко липсва, леко взе да ме избива на предколедна лудост  smile3521 smile3514 smile3521
Благодаря на отзовали те се!

# 680
Весе айде давай за УИУИ коментара! Спокойно бе  за картите въртят  се около това да не вкараш  пари в нещо , общо казно , погледни от  хубавата страна така ще си имаш  паричикте за нещо друго! Wink

# 681
Към голямата подредба на Уиуи мога да добавя властната майка, която се меси къде и не е работа. Струва ми се че майката ще се намеси и при новия мъж. ЩШе налива акъл добър или лош, такива неща. Не я слушай Уиуи ти си голям човек в края на краищата.Чувства се добре единствено на работа или с хората които работи. За мъжа богатия и аз съм абсолютно сигурна. Той и се явява като спасителен пояс за всичко. Тя е изгубила доверие в мъжете, но той ще я направи неземно щастлива, секси и.... т.н. На мен подредбата ми харесва. Има оптимизъм , и ведрина. Всичко ще и потръгне и то с началото на новата година.

# 682
Извинявам се за въпроса, но ми стана любопитно. Какво различава тези карти от Таро-то ми е интересно ?

# 683
Да, определено майка ми обича да "командва парада". Дано с новата година започне и новия хубав период в живота ми. Сега наистина ме е страх да се отдам на нещо друго освен на разни хобита, общуване с приятели и ходене на работа.

# 684
  • плевен

не се ядосвай,аз вече незнам дали да вярвам на тези карти,излиза едно с става друго........на мен вчера да не мислите че сами дошли някакви пари отнякъде-ами не Tired

# 685
  • Пловдив / София
Аз се записвам за голяма подребда, ако някой има време и желание.  Simple Smile

Искам някакво ново начало с Новата година. Последните 7 месеца в живота ми нищо не ме радва и удовлетворява. Искам да видя дали на хоризонта ще се появи нещо оптимистично.

# 686

не се ядосвай,аз вече незнам дали да вярвам на тези карти,излиза едно с става друго........на мен вчера да не мислите че сами дошли някакви пари отнякъде-ами не Tired
Цвете а вчера разговори за пари имаше ли?!
 Уиуи а мъж до теб има ли и какво е положението с него?

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:46 от zimma

# 687
Извинявам се за въпроса, но ми стана любопитно. Какво различава тези карти от Таро-то ми е интересно ?
ами първо са само 36 на брой и второ са някак  по конкретни и се гледат  най вече съчетания освен това а свързани с номерологията и числата по някакъв начин и характерни с аголемите подредби з атях . О не можах да обесня , ами разгледй картите и ще разбереш по добре.

Веси от  змията ли съдиш за властната майка ?- всъщност нма какво да тепитам  от там е нали и аз  видях спорове и намеса в къщи от  жена . Като видим и околните карти то в работат се меси , то в новите неща които идват  абе навсякъде
 Прочетох нщо много интересно във  френсия сайт който го даде Меги , за лисицата там  я разглеждат предимно като карта свързана с работа , а пък  планината е препядствия и продължителност.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:46 от zimma

# 688
Ами с мъжа ми сме разделени. Има друг мъж в живота ми, но не може да се каже че е до мен, защото не живеем заедно, и не сме в един град.

# 689
Пробвам се с качването на снимки, но стигам до радикал фото и после на къде? Нещо не мога да ги прехвърля към форума. Как става?

Общи условия

Активация на акаунт