В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 685
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Набързо....
Ами, аз писах специално за мултивитамините, а именно тези, но всички от серията явно са добри. Намират се между 26 и 30 и няколко лева. Аз май за 20 и няколко ги взех (не помня)
Мери, на Анна също пак и се появи 2 месеца след морето. Аз вече не мажа с нищо, защото самичко се възпалява и затихва (особено, ако е понастинала или лигавника механично го е раздразнил). Елоком има високо стериодно съдържание и аз го избягвам по принцип. Преди като облекчавах мажех с Фусикорт (Fucicort), но това го изписа дератолога. Там има антибиотична компонента (тогава екземата ни беше и загноила) и стероидна, но много по-ниско дозирана. Ще го израстат няма как. Аз съм убедена обаче, че това си го навлякохме с Пентаксима Tired
Трябва да ставам. Съжалявам, че не мога да отразя всички, колко и да ми се иска, но само да отбележа (защото това гледах последно)- Роси, ще го изям този бираджия малък, а колко е бърборлив само Heart Eyes

# 106
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Днес бях цял ден на лекции,имаше почивка на обяд и си дойдох да нахраня мънинка.За следобедното и хранене  се бях изцедила Simple Smile.Тя много е слушкала баба.А пък Криси го гледа татко му и също много са се слушали.Ако не беше помощта и подкрепата на близките ми едва ли щях да имам шансовете да уча към този момент.Забравих да ви кажа,че занятията са само събота и неделя и затова имат възможност да ми помагат Simple Smile

Така че не ме мислете(освен това разбрах радостната новина,че мога да осбодя два изпита Party)

Целувки Heart Eyes

# 107
  • България
Миркам,браво за решението и успех  Peace Hug
Сестра ми също учи и е с 2 малки деца-едното на 3 години,другото на 10 дни-справя се,но задължително трябва да имаш помощници,нейните лекции също са събота и неделя,както и изпитите  Peace
Вярвам,че ще успееш  Hug

# 108
  • София
Забравих, че Кас попита колко е почивката след приема- поне 1 месец!
Мири, браво на теб Hug

# 109
  • ВАРНА
Мери, при нас нормалното е около 7 сутринта.  Laughing

Аз преди малко забравих да ви пиша. Днес Емч глътна една монета от две стотинки. Не сме го водили обаче на док. и сега ми е едно спечено. И сякаш нарочно днес въобще не е акал. Налива се цял ден с течности, ама ....... Струва ми се, че трябваше да го заведа на док., ама ... послушах домашните, че ще я изака, но сега ми е така притеснено  Confused

Мири, браво. Ще се справиш.  Hug

Ефро, благодаря ти и аз за информацията. Винаги точна и изчерпателна. Благодаря! Hug

Айде, до по-късно, че Емч е в банята.   bouquet

# 110
Роси, чудесни са памперс тортите, а също и снежковците. Не мога да видя клипчето, защото все още съм пришълец - нямам компютър. Но мога да си представя какъв сладурко е Алекс.
Калоян също е почти постоянно с обрив по бузките, според дерматолога му идват в повече белтъчините в храната. Странното е, че никъде по тялото няма пъпчица, но по бузките си излизат. Пак е с хрема, но това е ясленският синдром, не можем да го избегнем. Както и непрекъснатото "лельосване" Mr. Green.
Миркам, трудно ми е да давам съвети от позицията на майка с едно бебе, но пък като майка, която не е ползвала нито една седмица майчинство преди и след раждането съм убедена, че, работейки  (учейки), си много по-мобилизирана и няма начин да не се справиш. Мисля че Сенди и останалите отличнички в групата ще потвърдят, че и с ученето е така.
Нели, успех в намирането на работа Peace
Толкова засега, отивам да си приспя момченцето, че утре е на училище.

# 111
  • Sofia
Дез, давай картофено пюре с много масло.
Нали не се е задавил като я е глътнал и не е кашлял?

За тези подскачащите само искам да ви кажа, че ги има и в Хиполенд, цени не помня обаче.

# 112
Момичета много благодаря за пожеланията. Добре изкарахме рождения ден, бяхме в къщи и беше голяма лудница,
имаше много подаръци, танци и рев   Cry В къщи не ми харесва да празнуваме, жалко че в града няма къде да се отиде през зимата.

Скоро е рождения ден на Борис и още от сега се чудя къде да се съберем.
Малко снимки от нас.

повече снимки има тук

# 113
Естрела, страхотни са! Явор и Борис много си приличат, а Александра е очарователна, много е красива пу пу (много ми харесва роклята й)! Да са ви живи и здрави!

Hug

# 114
Естрелка, стахотно богатство си имаш! За завиждане си! Hug
Роси, и "пиянка" да стане, поне ще може да си брои изпитите бири Laughing
За витамините-давам Мултивитамол на др Тайс и Есберитокс-имуностимулант. Ако ядеше плодове в суров вид, нямаше да я тъпча с подобни неща, но като цяло яде 10 неща, главно сирене и кашкавал, кус-кус и манджите от кухнята. плодовете са само във вид на купени пюрета....
Та затова....
Иначе тя върви към подобрение-вече не тече така нослето, но нещо аз сдавам багажа Tired

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 23:18 от yzida

# 115
Естрела, честит рожден ден със закъснение на Явор и Али! Много здраве и красиво детство им желая!
[/size]
Дез, лятото Деница изяде едно червило. Аз разбрах едва на другия ден, когато й отворих памперса и  съдържанието беше толкова оранжево, че започнах да се чудя какво е яла и като върнах "лентата" назад се сетих, че предишния ден си намерих въпросното червило размазано по килима, но реших, че само го е счупила и размазала, а то се оказа, че си е хапнала, имаше и брокат(в памперса). Това беше точно преди да заминем за морето, аз естествено се притесних доста и на другия ден, докато се чудех дали да звънна на педиатърката, я срещнах случайно и се оказа, че сме заедно на почивка, та тя ми каза, че щом е излязло през пампито и не е имала разстройство или някакви болки в корема, да не се притеснявам. Така, че при вас мисля, че също няма  за какво да се тревожиш, важното при такива случаи е да не се задави и единствено трябва да го "чакаш" в памперса за твое успокоение.

Роси, и ние така правим коремни преси, само че Деница ми сяда по корема, краката, главата, за да е по-голямо натоварването и ефекта също Laughing

Миркам
, подкрепям те за решението с две ръце, и аз много исках да запиша магистратура през майчинството, но за съжаление не успях. Нищо, с второто, ама дотогава сигурно ще престарея за учене. 

# 116
Ефро мерси че се включи   bouquet Аз също изчаквам, но при нас обрива е винаги и само на дупето, но не на седалището а по нагоре. На моменти става алено червено и явно много сърби, защото Емма се чеше, и чак разкървява екземите. Тогава не издържам и започвам да мажа. Дано го израсте бързо, ама че работа.
Миркам евала мацко!  Hug
Естрела колко сте хубави, чудно са ти рожбите, нека са живи и здрави!  Heart Eyes
Мен ме боли ужасно гръб, кръст, корем и най вече глава, тежи, направо откачам, понеже се оциклих днес. не знам има ли връзка но много зачестиха циклите, на 20дни. Лягам да минава и заминава  Mr. Green

# 117
  • ВАРНА
Ами не е кашлял. Глътнал я е без да иска, решил да говори, докато монетата е в устата му. Аз бях в банята през това време. Confused Сега си спи спокойно, нищо притеснително не е имало през деня, всичко нормално.

Естрелка, чудни снимки, забавно е при вас.  Peace
Вал, мерси, ще проверя и в Хиполенд.

Спокойна нощ   bouquet

# 118
Добро утрооо, аз съм на линия вече.
Ние сме добре, без обрив, сега говорих с педито, спираме Ериуса и Калциевия глутамат и оставаме на Ксезал един месец, диетата ще ни е още два дни и после постепенно пак ще се захранваме.
Имаме бонус сополи и супер гадна кашлица от тях, то не бяха храчки, то чудо.
Още веднъж милички благодаря ви за подкрепата и ме извинете за хаотичните мисли.
Честито на патерици втория рожден ден на Явор и Али, безгрижно детство им желая и много здраве.
Роси сутринта ми вдигна настроението с "пиянката" Алекс, ама как само скандира с ръчичката "пиянка,пиянка..." Joy Joy
Мири браво стискам палци да се справяш успешно.
Дез аз няма да забравя като бяхме малки със сестра ми как си играхме на касичка. Тя беше касичката и слагахме 50ст. на езика и и като и натиснех брадичката тя изкарваше езиче със стотинка, е да ама единия път я глътна. Майка звъня на бърза помощ и от там казаха да следим акото. Нямам спомен да е изакала нещо, но аз все пак съм нямала и ангажимент да се ровя в ......
Кат клипчето и аз го гледах още първия път, много весело бебче.
Исках да пиша още нещо, ще се върна да препрочета и ще пиша пак.

п.п. леле сега чета колко съм била хаотична и какви грешки имам Embarassed
Ето какво намерих аз за тези Бакуган http://hippoland.net/ck2009_hippoland.pdf 31стр.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 11:58 от slanchice1

# 119
Момичета с Ици имаме нужда от  стиснати палци днес. По късно , когато съм свободна, ще пиша за какво.

Общи условия

Активация на акаунт