Ами, аз писах специално за мултивитамините, а именно тези, но всички от серията явно са добри. Намират се между 26 и 30 и няколко лева. Аз май за 20 и няколко ги взех (не помня)
Мери, на Анна също пак и се появи 2 месеца след морето. Аз вече не мажа с нищо, защото самичко се възпалява и затихва (особено, ако е понастинала или лигавника механично го е раздразнил). Елоком има високо стериодно съдържание и аз го избягвам по принцип. Преди като облекчавах мажех с Фусикорт (Fucicort), но това го изписа дератолога. Там има антибиотична компонента (тогава екземата ни беше и загноила) и стероидна, но много по-ниско дозирана. Ще го израстат няма как. Аз съм убедена обаче, че това си го навлякохме с Пентаксима

Трябва да ставам. Съжалявам, че не мога да отразя всички, колко и да ми се иска, но само да отбележа (защото това гледах последно)- Роси, ще го изям този бираджия малък, а колко е бърборлив само
.Тя много е слушкала баба.А пък Криси го гледа татко му и също много са се слушали.Ако не беше помощта и подкрепата на близките ми едва ли щях да имам шансовете да уча към този момент.Забравих да ви кажа,че занятията са само събота и неделя и затова имат възможност да ми помагат
)

В къщи не ми харесва да празнуваме, жалко че в града няма къде да се отиде през зимата.