Явор и Алекснадра!!!
Нека са живи и здрави.
...
Момичета много ви благодаря за споделеното относно магистратурата.
Аз много исках да запиша.След като малката се роди се позамислих
).Знам,че ще се чете по нощите,няма да стига времето,но и Криси го родих в четвърти курс и държавен изпит взех с него и бременна(а знаете колко са отнесени
),така че знам какво горе-долу ме очаква.Дори вече съм си измислила втора магистратура,но е в УНСС.Това е за след няколко години.
Вярно е ,това ,че наистина искам да правя нещо различно(Изабелка
).Голяма част от вас вече са се върнали на работа, за мен майчинството продължава.Това наистина е един невероятен период от моя живот и съм безкрайно щастлива с децата си.Те са моето сърце и душа,но в същото време се чувствам зациклила и оглупяла,непълноценна,изолирана.Често само с вас си говоря и мъниците Та това е една от причините да желая да продължа образованието си сега,а друга е,че се надявам за в бъдеще да се реализирам по-добре на пазара на труда.

....
Целувки на всички,че отивам да пиша домашно
И това не е решение,защото нощите са твои,но дните са на децата!И когато като парцал започнеш да не се усещаш какво правиш,нещата загрубяват.Не искам да те разубеждавам,или друго от сорта.Просто наистина добре прецени двете алтернативи.Никак,ама никак няма да ти е лесно
Не насилвам нещата, и без това ми е много трудно, когато тогава. Решението за в момента ми е да оставам Виви колкото се може по често на таткото и да излизам само с Лео. Харесват му много тези моменти, чувства се спокоен а и аз си почивам малко.

и го погледни от другата страна и вземи , че си почини малко.
Не съм писала от много време,но все нямам такова.Добре сме иначе,аз съм в процес на търсене на работа,но нищо не излиза
.Надявам се скоро да намеря нещо,че кризата ни застигна с пълна сила,а и в къщи ми писна.Ади е добре,леко кисел от време на време,но предполагам е от зъбките(останаха ни последните 4 кътника),с гърнето не сме се и пробвали още 

А пак ли месец е почивката ?