В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 671
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Честит Рожден ден на най-големите ни февруарчета

Явор и Алекснадра!!!

Нека са живи и здрави.

...

Момичета много ви благодаря за споделеното относно магистратурата.

Аз много исках да запиша.След като малката се роди се позамислих Mr. Green,но няма закога да отлагам и съм твърдо решена да  успея (и то с отличие Grinning).Знам,че ще се чете по нощите,няма да стига времето,но и Криси го родих в четвърти курс и държавен изпит взех с него и бременна(а знаете колко са отнесени Whistling Grinning),така че  знам какво горе-долу ме очаква.

Дори вече съм си измислила втора магистратура,но е в УНСС.Това е за след няколко години.

Вярно е ,това ,че наистина искам да правя нещо различно(Изабелка Wink).Голяма част от вас вече са се върнали на работа, за мен майчинството продължава.Това наистина е един невероятен период от моя живот и съм безкрайно щастлива с децата си.Те са моето сърце и душа,но в същото време се чувствам зациклила и оглупяла,непълноценна,изолирана.Често само с вас си говоря и мъниците Rolling Eyes.
Та това е една от причините да желая да продължа образованието си сега,а друга е,че се надявам  за в бъдеще да се реализирам по-добре на пазара на труда. Peace

....
Целувки на всички,че отивам да пиша домашно Grinning

# 91
Ех Миркам,напълно те разбирам!Аз съм почти без прекъсване вече 4година в майчинство.И аз имам нужда то време з асебе си,от контакти с други хора и всичко друго.....а резултата виж го сама!5,10ч  аз още не съм легнала #Crazy И това не е решение,защото нощите са твои,но дните са на децата!И когато като парцал започнеш да не се усещаш какво правиш,нещата загрубяват.Не искам да те разубеждавам,или друго от сорта.Просто наистина добре прецени двете алтернативи.Никак,ама никак няма да ти е лесно Hug Hug Hug

# 92
Не съм писала отдавна, просто няма време. Чета ви редовно, понякога и аз като Миркам си "говоря" само с вас и бебетата. В момента всички спят, но аз просто се наслаждавам на тишината.
Миркам няма да е лесно, но то кое ли е? Ако търсихме лесното нямаше да е интересно може би. Моят съвет е осигури си СТАБИЛЕН помощник и действай. Децата са деца, те искам всичко и никога не се задоволяват с малко, а и не трябва. Ти трябва да намериш твоя начин да оцелееш. И съм сигурна че щом си толкова ентусиазирана ще се справиш. Пести си силите, не отказвай помощ и нещата ще се подредят. Бебетата растат толкова бързо. Ето минаха 2 месеца(най трудните ми в живота) но и най прекрасните. Мъча се да бъда на разположение и на двамата по 24 часа, трудно е, на моменти ми се струва невъзможно. Случвало ми се е единия да плаче в едната стая, другия в другата, а аз в третата:( разкъсвайки се от мисли кой има по голяма нужда от мен. За щастие тези моменти стават все по рядко. Всеки ден си повтарям, че утре ще е по добре.
За батковците какво да ти кажа, предполагам че те са в не по малък стрес от появата на бебетата. Лео все още не обръща никакво ама никакво внимание на Виви. Когато ме види с нея да я гушкам се ядосва, но изразява гнева си по друг начин по скоро към мен от колкото към нея. При нея дори не се доближава, гледа само отдалеч. Дори не мога да им направя снимка заедно, той просто я подминава от километри. Оставила съм го сам да прецени кога е готов. Забелязвам съвсем слаб напредък, може би в първи клас ще научи името и Simple Smile Не насилвам нещата, и без това ми е много трудно, когато тогава. Решението за в момента ми е да оставам Виви колкото се може по често на таткото и да излизам само с Лео. Харесват му много тези моменти, чувства се спокоен а и аз си почивам малко.

Честит рожден ден на Явор и Александра! Пожелавам им винаги да намират правилния път в живота. Бъдете щастливи и здрави!
Естрела вече знам колко трудно ти е било, възхищавам ти се. Продължавай все така да бъдеш най всеотдайната майка.

Ави никакви депресии, толкова си силна. Виж какви слънца те чакат да стъпиш на крака. Намери си занимания за които друг път няма да имаш време и така ще минават по бързо дните.

Забравих да направя кафе и се връщам да се поправя:) За закуска от вкусните ми палачинки:)

Алина благодаря за това че си оставила Лео да рови из листата в началото на темичката ни Hug

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 08:21 от trollipen

# 93
  • София
Добро утро, момичета!

Наваксах с четенето и няма как да не кажа по едно глямо БРАВО на майстор Чара, сръчната и талантлива пчеличка Кас, на страхотната ни Асол и на Роси Ван Гогова!!!

Мири, вслушай се в себе си, опитай щом искаш, ти си знаеш колко трудно ще ти е. Дано да имаш помощник до теб.

Искам да ви пусна едно клипче, което наскоро бях сложила като линк в едно мое "Добро Утро" и май не сте го забелязали. А то е много яко и си струва да се види. Е, някой може и да го е виждал...
Ето го: http://vbox7.com/play:499092a9

Страхотни снимки и клипчета сте показали!
Бени, как сте? Да ти призная, по-усмихнати снимки за колжа не бях получавала  Grinning

Май още нещо щях да пиша, ама е отлетяло от тиквата
Слънчев ден!

# 94
Здравейте момичета!Всяка свободна минута аз ви чета!
Таня, е по-добре, от утре мисля да я води на ясла.Дава и имуностимулиращи: AD Liquid For Kids и Есберитокс, давах и Саностол ( витамини) , но ми казаха, само 30 дни и да ги сменя и сега се чудя кои да и купя?
Кат - че Благодаря ти за хубавите думи за Таня и за труда за страхотния колаж!   bouquet
Ави - моля те в никаква депресия не влизай Peace има много хора около теб , които те обичат  Heart Eyes и го погледни от другата страна и вземи , че си почини малко.  Hug
Роси, Кат,Асол, Кас, Чара - страхотни пройзведения! Браво !   bouquet
Миркам , аз докато бях бременна с Таня завърших магистратурата в УНСС, изкарах шофьорски курс и всякакви такива занимания плюс работа всеки ден до 19 часа, но сега с 1 дете не виждам, кога ще намеря време за толкова ного занимания, камо ли с две дечица. Успех ти желая!  Hug
Вал, Слънчице - надявам се Пламенките днес да са по-добре!  Heart Eyes
Честит Рожден Ден на патерици на Аля и Явор! Естрелка - очакваме снимки!   bouquet
Много целувки и хубав ден!!!  Hug Hug Hug

# 95
  • София
Таня, е по-добре, от утре мисля да я води на ясла.Дава и имуностимулиращи: AD Liquid For Kids и Есберитокс, давах и Саностол ( витамини) , но ми казаха, само 30 дни и да ги сменя и сега се чудя кои да и купя?

Бени, след 30 дни се прави почивка, а не се сменят. Това е така, защото мастноразтворимите витамини (А, Е, Д) се натрупват в черния дроб, ако са в излишък и правят бели. При децата хипервитаминозата настъпва дори по-бързо.
Иначе, лично аз ползвах тези и сега смятам след тази опаковка да й давам чак догодина. Много съм доволна. Изцяло натурални са и имат освен витамини и минерали, още омега мастни киселини и ехинацея. Вкусни са и с голям кеф си ги хапваше Анна (но повече от 3 на ден не се дават).

# 96
Ефросинка, много ти благодаря, утре ще ги потърс в аптеката.  Hug
П.С.А така , като говорим за витамини , за мен , според теб кой са най-добрите? Благодаря ти !   bouquet
Приятна вечер на всички !!!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 15:11 от beni_f

# 97
  • България
Здравейте момичета! Hug Надявам се не сте ни забравили  Blush Не съм писала от много време,но все нямам такова.Добре сме иначе,аз съм в процес на търсене на работа,но нищо не излиза  Sad.Надявам се скоро да намеря нещо,че кризата ни застигна с пълна сила,а и в къщи ми писна.Ади е добре,леко кисел от време на време,но предполагам е от зъбките(останаха ни последните 4 кътника),с гърнето не сме се и пробвали още  Rolling Eyesно скоро мисля да взема едно.За говоренето всичко казва вече,но не свързва,станал е и голям инат,общо взето е това при нас.Нямам качени снимки,но тези дни,ако имам време ще кача  Wink
Надявам се всички сте добре,аз отивам да ви чета,че бая имам за наваксване
Целувки на всички  Hug Hug Hug

# 98
Само набързо, че ще имам гости за вечеря...
Каттт-че, още първия път гледах клипчето.... Уникално е това хлапе hahaha
Мири, като те чета колко си "навита" и какво желание има в теб, сигурна съм, че ще успееш. Време е да ти разгледам снимките във Фейсбук Heart Eyes

Чета ви, гледам снимки, и си мисля колко ми е хубаво тук с вас ВСИЧКИ!!!! Вчера си говорихме с КАС, че ми се иска скоро да си спретнем една срещичка.....

Авенце много те прегръщам. Ще те посетя тази седмица. Мери също Hug
Тони, оздравя ли слънце? А как е сухожилието? Hug

И майките на Пламенките да се отчетат....

Ето я и моята дружина, тази нощ към тях ще се присъединят още трима....  И стига сте ме хвалили, всеки може да оцветява.А аз това правя, щото само това мога.... Творчеството ще го прилагам в другия живот, а и Кас, Каттт, Пухка и останалите се спрявят прекрасно  Peace

А това ми е първия опит за памперс торта...
ПУХИИИИИ срещу тебе да вървя, няма да те стигна..... Hug Hug Hug

ТОВА май не съм ви го пускала....При нас е весело...

И още.... И да знаете, че "пиянка" означава ПЯНА  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 16:44 от rosi_bosi

# 99
  • Sofia
Мале Роси страхотни торти и фигурки!!!  Shocked
Ти си нашият скрит талант!!!  Hug
Не знам какви кусури им намираш, но те са ПЕРФЕКТНИ бе, я ходи си тури очилата и ги погледни с другите очи, ама ха!  Mr. Green

Спортиста дето си го отглеждаш е страхотен!  Heart Eyes
Тренира си очните мускули ми се струва!  Laughing

# 100
Росита,прелстни са!Ама боите ти страхотни никакви петна не са станали,и сег аможеш или да ги минеш с лак /яхтен например, придава мноооооооооого лъскаво/ или със спрей-диамантен.Ако знаеш как ще блестят от него.Ммммммммммммм красота.А тортите са си върха!Да видиш на десетата,вече със затворени очи ще ги правиш Mr. Green Hug
Аз пък се зарибих с фотокнигите които показа Алинка,голяма краста!Дано е станал хубав резултата накрая.
Ефро,ти кои по-точно ползваш от тия витамини?Ние май винаги пием Саностол,и ми се иска като напарвим пауза да разнообразим newsm78 А пак ли месец е почивката ?
Нели,как ще сме те забравили ?Само дано бързо си намериш добре платена работа! Praynig
Катче,аз пък хич и не съм го видяла клипа с бебето,но днес много му се забавлявах! Grinning
Спортиста дето си го отглеждаш е страхотен!  Heart Eyes
Тренира си очните мускули ми се струва!  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 101
Росита,прелстни са!Ама боите ти страхотни никакви петна не са станали,и сег аможеш или да ги минеш с лак /яхтен например, придава мноооооооооого лъскаво/ или със спрей-диамантен.
Кас-че ще пиша писмо до магазини Билла следващият път в комплекта да прибавят и яхтен лак hahaha Изобщо не се надявай да си мръдна задника и да го купя това чудо - на мен всичко трябва да ми се поднася в полузавършен вид Mr. Green

Вал, в момента правят лицеви опори и охкат двамата с батко си.... Само нечленоразделни звуци чувам от детската Mr. Green Нямам време и по едно око да им хвърлям, но това не пречи звуците да кънтят като камбани в главата ми #Crazy

# 102
  • Sofia
Кас-че ще пиша писмо до магазини Билла следващият път в комплекта да прибавят и яхтен лак hahaha
Joy Joy Joy
Няма нужда да им пишеш, обади им се те те помнят гаранция, веднага ще се сетят като споменеш гипсовите фигурки и ще си кажат "онази силно успокоената ни клиентка", ще добавят и лак и диамантен спрей, те такива клиенти губят ли се.  Laughing
Дано не скрият стоката след празниците, а паралелно да извадят и кокошките с яйцата за Великден, че без фигурки за оцветяване не те мисля просто.  Laughing
Обаче и аз като Пламена бих те попитала как ги направи така, че да не излизаш от чертите.  Mr. Green
У вас или е много широко или ти като се захванеш за работа всички застиват в поза "мирно", у нас все някой се бута я в крака, я в ръцете ми, аз ако успея да отрежа права филия хляб си е цяло чудо.  Mr. Green

Аз витамини не давам, но това витамин Ц ако е като другото витамин Ц ще ми свърши работа, че онова нали се води инжекционно и над 10лв ми излиза опаковката и като дам на едната 2, на другата 1 ако се наложи и тя за 2-3 дни свършва, а това ако е на сироп ще е хубаво.
Ще взема да погледна в аптеката, въпреки, че я заобикалям от далече последния месец.  Mr. Green

# 103
  • ВАРНА
Честит втори рожден ден на Али и Явор !
 Много здраве, усмивки и безгрижие ви пожелавам!

Естрелка, честит празник!

Роси, много са сладурски снежните човеци. Всъщност това са свещници или на мен така ми се струва?
И тортите ти са много добри. Тия неща се усъвършенстват с практика. Наистина на петата-десетата ще бъде много по-лесно.

Кат, клипчето го гледах още предния път. Не знам защо не съм го изкоментирала, много е забавно.

Намерих в магазин Вега тази скачащата кравичка, но имаше само в червено, а не ни хареса. Ще търсим.

Сутринта Емч спа до почти 9, затова следобеда заспа чак към 17 и малко, още спи. Винаги когато сутрин стане по-късно, обедния сън е в късния следобед.

# 104
Роси големи сте ми сладкиши  Heart Eyes Евала за красотичките!   bouquet И те чакам така да знаеш!  Naughty
Дез и ние сме така, но на нас ранното ни ставане е в 9, тогава следобед заспива в 4-5, а вечер към 11. Иначе последната седмица ако стане в 10 или след 10 изобщо не я оставям да заспива следобед, така вечер заспива в 8-9 и спи 13 часа, до 9-10 на другия ден. Е буди се да суче разбира се  Joy Явно аз Ива и Емма сме една порода- сънливки, и си взимаме голямата порция сън наведнъж, Ива също спрях да я слагам да спи следобед на 2.5-3г, до ден днешен нощния и сън е 12 часа. Thinking
Ефро, скъпи ли са тия витамини? Като реша да ги пускам по градини и ясли да се подготвя да им давам нещо. Иначе аз също не давам абсолютно нищо. Щеше ми се да те питам нещо и за нашия обрив дето го имахме лятото, от тогава се появява още два пъти и го лекувам с Елоком за около 5 дни. Какво друго мога да сторя, да не ползвам крема? И как се процедира, чака се да го израсте ли или има и друго (не се сърди, много е инфото, не ми се чете, нямам време)? Според нашата пед-ка 100% е алергия, щом се лекува с това кремче  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт