В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН
НА ЯВОР И АЛИ !
ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

ЗА МАМА ЕСТРЕЛЛА:

Лелеее, започна се ...  Grinning

# 76
Ехееее, честит празник на първите ни февруарчета! Живи и здрави да са, много щастливи игри и прекрасни усмивки! Марианка, нека много радост ти носят дечицата!  bouquet 

Мирита, ако някой ти води бебешоната във времето за кърмене се получава. Разтакаване ще е, няма да е лесно, но ти и без това гледам не избираш лесното   Wink Hug  bouquet И не бой се за децата, ще станат неразделни. Моите момичета уж умират една за друга а са като куче и котка, викат, скубят се, даже се бият, двете са за 5 момчета  Crazy в момента. Но няколко пъти оставям Ива с баща и а аз излизам на парка само с Емма, после Ива с часове ми се жалва колко и било скучно и как сме и липсвали, а Емма през цялата разходка през 5 минути като папагал "Де е Ивата?" "Щооо няма го Ивата?" "Щооо пи таткото Иватаааа?"  Та така  Joy

Толкова много неща харесах във Вегата (Чаре  Hug) че чак се чудя какво да взема  newsm78

Ави целувки за теб и сладкишите ти!  Heart Eyes

# 77
Честит рожден ден на най-нетърпеливите февруарчета!Да растат весели , здрави, засмяни... newsm59  bigdance2
Мама Естрела е нашата гордост!

newsm63 smile3525

Нямам муза-малката е завлачила едни сополи от снощи-не може да диша и се изнервя много, крива до безобразие и почти не сме спали...
Дано само с това се разминем Praynig
Много  Hug на всички!

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 17:45 от yzida

# 78
                                                 Честит Рожден Ден на Али и Явор!

Бъдете много щастливи, мили дечица!

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 18:37 от Мама Пух

# 79
Честит Рожден ден мили деца Явор и Али
Hug Hug Hug
Растете здрави и щастливи!!!

За прекрасната мама героиня Естрелка  Hug

# 80
ЕСТРЕЛКА, да са ти живи и здрави, послушни, умни и много талантливи ЯВОР и АЛИ... Hug
Най -хубавият празник им желая...  bouquet

# 81
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Али и Явор!!!  newsm51 smile3525
Да са здрави, весели, засмени и с късмет озарени!!!   bouquet

Мири, съвет не мога да ти дам, тъй като не съм била поставена в такава ситуация и най-лесно би ми било да ти кажа "ще се справиш" не знаейки какви ще са препятствията, които ще срещнеш.
Само искам да ти кажа, че човек когато има желание, намира и начин и всичко се подрежда, сигурна съм че ще намериш правилното за теб решение!  Hug
А за отношението към Дидито, някой хора се нуждаят от повече време, за да приемат нещата такива каквито са, просто бъди търпелива и им дай шанс.  Grinning

Изидка, дано и мине бързо хремата на Киара!  Hug
Ние втора вечер не спим заради неспирните купони на комшиите ни, но това да са ни дертовете както се казва!
Вчера се качихме да ги питаме кога лягат, за да знаем и ние тогава да си лягаме, че поне да се наспим като хората, като не става иначе ще се настроим на техния режим.  Whistling
Ави, прането ти е разкошно!  Heart Eyes Heart Eyes
Не смей да изпадаш в депресии, я виж Петьо какво хубаво грозде ти е набрал, от него я вино, я ракия някой е направил, вземи си сипи една чашка и се наслаждавай на живота!  Hug
Ние сме добре, Ева е много актуална със ситуацията в която се намираме в момента, защото по цял ден върви из къщи с едни бастуни, държейки се за кръста и охкайки, но не казва "боли ме кръста", а казва боли ме "пръста".  Crazy
Ходи гали Пламена и и се извинява непрекъснато, не знам защо и и казва "Спокойно, спокойно!"
Ето я: http://www.youtube.com/watch?v=jChTyywBcvw
Съжалявам за качеството, но мъжа ми да има как 5 ватови крушки ще купува, защото според него това са стаи за почивка, а не стаи за бродерия.  Crazy

# 82
Честит втори рожден ден на първите ни февруарчета Явор и Али !!!Естрелка , да са ти живи и здрави дечицата и само радост да ти носят !!!

Благодаря ви ,момичета  Hug Аз днес излязох малко на разходка с децата и се почувствах по-добре  Grinning Видяхме се в парка с Ели и Стелка  Heart Eyes Hug, поиграха си децата , а ние си побъбрихме  Simple Smile
Краси , да оздравява бързо Киара  Hug
Вал,страхотна е Ева  Heart Eyes Плами как е ?
Миркам , успех с магистратурата , щом си решила ще се справиш. Няма да е лесно , но не е невъзможно  Peace А за Дидинка и Криско не се безпокой , ще видиш като порасне малката след някой месец как баткото ще започне да й обръща внимание и ще си играят заедно  Heart Eyes Просто той е малък още и в момента тя за него е като играчка. А за другите какво да ти кажа , и те ще се нагодят . Свекърва ми все иска Петьо да гледа , за Мони досега не е отваряла дума , макар че сега докато бях в болницата нямаше как и двамата ги гледаше ,обаче Мони все гледат на мен да я връчат  Crazy
И аз ще чакам снимки от рожденния ден на близнаците  Peace

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 14:51 от *Ави*

# 83
Вал, голяма актриса е Ева, скъсвам се от смях с нейните етюди. Дано това да е било последното "приключение" за Плами за тази, а и за следващата година.
Мери, хич не ти вярвам, че Ива и Емичка са като куче и котка - и двете са толкова миловидни, че не си ги представям скарани и сърдити Heart Eyes
Опа, Сънчо се размърда, явно ще се събуди всеки момент. Напълно му развалям режима в последно време на това дете през уикенда с кърменето. При поредната атака на "тацата" ми заспа в ръцете и го пренесох в кошарката. Крайно време е да обядва, че както казват някои: на една гола кърма не се живее Crazy.

# 84

Естрелка,да са ти живи и здрави порасналите сладури!Много весели,игри забавни бели и бегрижни дни!Честит им рожден ден!

Това е за теб миличка!

# 85
  • София
Естрела, да са ти живи и здрави и да те накарат много да се гордееш с тях!

Вал, страхотна актриса си отглеждаш Heart Eyes Hug

Бързам, че трябва да излизам..
Бъдете здрави!

# 86
  • sofia
Естрелка, честито!!! Да са живи и здрави, много засмяни!!!

# 87
Честит втори рожден ден на нашите талисманчета - Явор и Али. Бъдете здрави и щастливи.    bouquet

# 88
Честит Рожден Ден
на
Явор и Александра!
Бъдете здрави, деца!
Естрела, много любов да имате винаги в семейството!

Днес имахме приятна среща със Светлин и Лора! Много хубаво си изкарахме. Simple Smile

И не мога да не споделя тези две снимки:

Спокойна вечер!

Hug

# 89
Честит рожден ден на Али и Явор. Желая на тях и цялото семейство много здраве, щастие, весели игри и усмивки.

Не мога да повярвам колко бързо минаха две годинки. И наистина се почва, скоро и останалите сладки февруарчета ще навършат две годинки. Порастнаха бебетата ни.  Laughing И затова някои се сдобиха с още по-едно, че е много хубаво.  Wink

Светле, много хубави снимки. Ама теб защо те няма на снимките?

Общи условия

Активация на акаунт