В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 749
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Далче честит рожден ден
Кат честит рожден ден на татко котаран

# 196
Дарче ,   bouquet честито! Много здраве и късмет!
Честито и  на съпруга на Кат! Да слуша  жена си Naughty и да е здрав! Peace
 Кас, като спомена боба- моето дете от вчера сутринта до днес на обяд само боб яде.Закуската му дробих в бобената чорбица, за обяд и вечеря получаваше от по гъстото.Мнооого  ме се е хапвало - той е любител на варивата.Ако усетите трусове тези дни , да не си помислите , че някой вулкан се е събудил - от нас ще е.
За гащите  - думи нямам напълниха ми гардероба и душата!
Дез , отчети се за монетката , че ви мислим.
Вал , и аз съм доволна от чернта ряпа.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 17:57 от Камчи

# 197
                           Честит Рожден Ден, Дария! Много късмет ти желая!                          

Хъм, 20-и зъб. При нас няма никакви изгледи кучешките да се покажат. Достоен син на майка си и внук на баба си. Моята майка е сменила млечен зъб, когато ме е родила, а на мен са ми никнали до две годинки, че и след това. Калоян е същият. Всъщност, казва се Каолан, приятно ни е!

# 198
  • София
                         ДАРЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА!
                                           ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !!!

# 199
Дарче ,честит рожден ден !!! Много щастие ти желая !!!
Кат,честит рожден ден на половинката!!!
Честит имен ден на Анди със закъснение!!!!

# 200
  • Sofia
Слушайте какво, аз ходих на пазара и с голям замах без да поглеждам сергията казах уверено "една черна ряпа", набута ми човека нещо в едно пликче, аз още по-уверено си го прибрах и си заминах.
Няма да се излагам, че не знам какво е туй черна ряпа, да ама прибирам се в къщи и вадя от плика, тя наистина черна, режа я, но тя от вътре бяла, такава ли трябва да е или ме пързулнаха, аз наистина не знам как трябва да изглежда всъщност.  Blush
И колко време стои меда вътре, за да стане готов сока за пиене, че нямам търпение да я опитам  Mr. Green, мъжа ми мина докато я дълбах и мислейки, че правя нещо за вечеря си бодна малко ряпа, още ридае тук и му люти.  Mr. Green

Ави, как са дупките около теб, заобикаляш ли ги успешно?  Heart Eyes

Хайде помислете да се съберем преди празниците, за тази събота го дават валежно, за другата още звездите не са ми проговорили, но не пречи да споделите мнение и идеи.
Танче, на теб разчитам да се изкажеш ако ще е на закрито с предложения.  Grinning

Забравих да ви се похваля, утре ще си вземем новата спалня  Laughing не обещавам, че ще мога да ви се похваля колко е удобна в скоро време тъй като мъжа ми не участва в кръжока "Клуб сръчни ръце" и може да му отнеме и месеци да я сглоби, но да не бъдем чак пък толкова капризни.  Laughing

Къде е Еленитка? Rolling Eyes

# 201
Вал голямо кискане се кисках с тебе скицо недна   Joy Joy Joy
Пух  Blush Hug
Дарче жива и здрава да си, много щастлива и голяма късметлийка!   bouquet

# 202
Слънцееее,давай кафето  Laughing
Аз вчера нали се похвалих че спим до 11 и днес си кукуригаме от 5  Tired
Двама члена на семейството хъркат доволно,другите двама немогат.................

Дарче,жива и здрава да си и още много,много рожденни дни да празнуваш   bouquet

# 203
Добро утро!
Хайде днес аз да отменя Слънцето с кафето.....заповядайте, аз вече съм на второто Grinning

Дарче - честит рожден ден на патерица, мила! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана и обичаща!

Честито и на половинката на Кат!
Нели - ние от миналата седмица сме без биба, а бяхме меко казано пристрастени Crazy  Реших, че сега е момента да я махнем, защото все по-пристрастена ставаше към нея.
Казах, че я дадохме на котето да спинка с нея ( защото моята мома е луда на тема котета...много ги харесва). Отначало имаше малко рев и тропане с крака, но постепенно все по-рядко взе да я търси. Още пита за нея, но аз и отвръщам на въпроса  с въпрос - " Къде е бибата, мамо?" и тя сама си отговаря - "Пи няу" разбирайте "при мяу".
Желая ви успех с отказването Hug

Много ни разглези времето с това слънце през ноември и от вчера ми е едно такова смотано като гледам колко е мрачно....но няма как, зима идва....
Толкова засега, че ме викат.....

# 204
Добро утро, продължавам с коледното настроение в закуската
Пускайте писма, Дядо Коледа още малко ще приема
Аз докато се намоткам с Дядо Коледа и Изабелка ме сръчка за кафенцето
Кой може да гледа на кафе и да ми прочете бъдещето?

ЕЕЕЕ не ме оставяте да си доокрася  поста  Laughing
Мирка, Изабелка  Hug

Сега да си допиша.
Ние бибата я махнахме като разбра, че на нейното приятелче Тоши баща му /големия лош чичо Въльо Laughing/ се е скарал и му я взел. И когато питаше за нея казвахме, че чичо Въльо е взел и нейната. Сега вече не пит за нея. Интересното е, че лятото като направих опит да и я махна, бях излъгала че съм я глътнала и ми е в корема. Онзи ден се преобличам и тя идва и ми рови в пъпа и аз я питам какво прави, а тя "мама ама ам бръм бръм", значи помни детето  Laughing
А с ранното ставане нямаме равни в 5,30 като най-рано и 7,10 най-късно.
Лек ден за сега.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 09:01 от slanchice1

# 205
ето нещо с което се занимавах малко

за малко докато не ми се скара админа

# 206
Момичета, здравейте!
Украсихте ли елхите - на мен Тино ми помагаше. Много беше усърден!
Пух, и тино си знае името и когато иска се представя - ТИО.
Почнал е да говори, понякога не му разбирам и само го подканям - "кажи някой синоним, де!" Ама не казва.....
Купихме ново гърне - като столче, много сладурско и удобно, с малка дупка, че нали ни е кльощаво дупето и в старото пропадаше.
Имаме няколко изаквания в него, а иначе пишкаме прави като мъжете в една кофичка. Стига с ароматната тема.

# 207
Е добре, защо не стават снимките? Качих ги в пик валей.нет?

# 208
Готи снимките не ги виждам. Иначе браво за постиженията.
А ние се казваме Мемена  Laughing може и Пламена да каже, но не  Laughing Дете с характер и туй то.
Готи пробвай да натиснеш и сложи този код "PHPBB код със снимка в цял размер" и на мен понякога не ми излизат

# 209

Благодаря Слънце, стана! Тино се събуди отиваме да пишкаме в кофата!

П.П. А знаете ли къде отиват снимките, качени в пик валей.нет, мога ли да си направя някакъв профил и да им сложа парола или нещо такова, за да не злоупотреби някой с тях?!

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 10:59 от gotika80

Общи условия

Активация на акаунт