В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 747
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Искам и още нещо да ви споделя, което ме разчувства рано, рано тази сутрин. Grinning

Дано да успеете да го прочетете, че много ни е грозен почерка ...Embarassed, а и от другата страна са се отпечатали картинките....

# 346
  • София
                   Ч.Р.Д. Валерия !!!                     Ч.Р.Д. Мирка !!!

Бъдете здрави, щастливи и обичани майки и супруги!

Мирка, много мило писъмце!  Grinning
Жаси, много сладки еленчета си имаш!
Роси,   Laughing само не му палете цигарка smile3546, че  #Onfire
Кас, докопах си аз от тарталетките... как са ми се прияли ако знаеш   eat
Тони, ще стискаме палци!
Ави, как си?

# 347
МИРКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БЪДИ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАМА Simple SmileТИ СИ ПОЛУЧИЛА НАЙ ХУБАВИЯТ СИ ПОДАРЪК ВЕЧЕ. ЗАТОВА  АЗ ТИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ !  newsm51 party023  bigdance2

Мерси за кафенцето и прекрасната почерпка Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВАЛ!!! bdbaloni  uraБЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА newsm51

Пожелавам един прекрасен ден на всички  bouquet Hug
Ави как си мила Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 09:56 от zlatina77

# 348
  • София
Вал, жива и здрава да си Grinning, много щастлива и винаги да е веселло покрай теб Grinning

МиркаИв,честит да е рожденият ти ден, много здраве и на теб, а щастието като гледам си го имаш- разчувства ме писъмцето Grinning

Жаси, големи, големи сладури  Grinning

Роси, и аз искам във вашата фирма  Grinning Кат, браво  Grinning

Тони, наближаваме края, до седмица дано приключим, ама то и ние сме си виновни- тъкмо поприключим и измислим нещо ново. Но вече ударих чертата на списъка- остана едно боядисване и едни плочки...и после голяааааамо чистене Mr. Green

# 349
 Tada                                        Мила Вал, Честит ти Рожден Ден! Бъди все така щура, весела и неповторима! Пожелавам ти много щастие и усмихнати дни!

birthday Мирка, Честит Рожден Ден! При такъв мил и искрен подарък няма как да не си най-щастливата жена и майка в света! Пожелавам ти да имаш само такива емоции!

Чара, Кас, Кат, шапка ви свалям!!!
 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm76

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 12:14 от Мама Пух

# 350
Чаре, ако искаш мога да ти дам координати на едно семейство баща и син които чистят супер прозорци ( защото това мене най ме мори ). Другото даже ми е приятно да си го почистя сама.

# 351
ЧРД на щурата ни Валерия. Пожелавам ти здраве, щастие и още повече поводи за усмивка!
ЧРД и на Мирка! Нека щастието бъде винаги твой спътник в живота!
Весел празник, момичета!
Вчера пропуснах да поздравя прекрасните ни именнички, защото имах проблем с компютъра-късмет и много усмивки на всички...ТОва е за вас

# 352
  • Sofia
Да взема да мина да си топна цветята, че да не ми увехнат освен!  Laughing

Благодаря ви за пожеланията на всички, тук, там и на всякъде, пожелавам ви и на вас да ви се връщат стократно!  Hug Heart Eyes

Мирка, да си жива и здрава, другото виждам си го имаш, толкова много казва писмото на Габи!!!  Hug

Хайде ти с кафетата аз да съм с мезетата тогава.  Mr. Green
Почерпете се за наше здраве и наздраве!

# 353
  • София
Росиииииии, много ти благодаря за подаръците !!!
Много си мила  Hug  Hug  Hug

Вал, да ти налея вода, че да не увехнат цветята в тази празна ваза Wink
 Drunk
Нека вдигнем пълни чаши
за здраве и щастливи дни
и на рожденничките наши
по вода да им върви!!!

# 354
  • Sofia
Верно, че и вода трябваше да сипя, това от възрастта е да знаеш и все по-зле ще става.  Mr. Green
Добре че мина с водоноската щяха да станат хербаризирани в моята ваза.  Laughing
Всъщност ако трябва да съм честна аз много мразя да ми подаряват цветя, малко като мъжете съм торта, чадър и букет ги отбягвам и заобикалям от далече.  Laughing
Иначе обичам цветята, предимно миризливите пролетни, но сама да си ги купувам.
Но днес и торта носих, за малко и чадъра да отворя и цветя носих, то като ще е гарга да е рошава.  Mr. Green

Хайде отивам да си посрещам букетите с гостите.  Laughing

# 355
Вал,Честит Рожден Ден.Бъди жива и здрава и нека винаги успяваш да откриеш веселото във всяка ситуация.... (дано обичаш плюшковци  Mr. Green)
Мирка,Честит Рожден ден.Много здраве и да си останеш все така "най-добрата съпруга и майка на света"

# 356
Честит празник мили рожденнички   bouquet

Честито на патерица и на всички Ани-та  Hug

Тук сме си ние,не сме емигрирали  Mr. Green Все не ми остава време да пиша,така съм се зарибила с една ферма и едно кафене  ooooh! Та малкото свободно време там ми отива  Blush

Хубава вечер на всички  Hug

# 357
Честит рожден ден на Валерия и Мирка Ив !!!Желая им здраве и много сбъднати мечти!!!

# 358
Вал, Мирка, Честит празник! Да сте живи и здрави! Желая Ви щастие и късмет във всичко!

Честит имен ден и на всички, носещи името Ани!

Драгонче, ЧРД и на теб! Бъди много усмихната и щастлива! (Къде се изгуби ти?)

# 359
Вал ,Мирка , честит рожден ден !!! Бъдете много усмихнати и щастливи !!!

Кат , Златинка , добре съм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт