В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 743
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Яяя две хубави момичета днес пораствали  Hug
Въче, Мире, живи и здрави да сте милички, много щастие и късмет ви пожелавам! Наздраве и честит рожден ден!   bouquet Heart Eyes

# 361
Вал,  жива и здрава да си мила! Запази детското в себе си и бъди много щастлива  Hug

Мирка, от сърце ти желая здраве и много щастливи моменти с любимите ти хора Hug

# 362
Айде изтървах последния влак да честитя рожденния ден на две красавици!
Мирка,да си жива и здрава,все така усмихната и динамична, да имаш късмет във всичко с което се захванеш!Всичко останало си го имаш,две приказни деца и съпруг който ви обича и трите!

Драги ми Смехурко,
много време мина....даже и замина,
но от наща стреща помен не остана!
И кога година ,тук се изтъркаля
 в смях и весел говор хич и не усетих!
Ха сега да кажа със здраве да останеш,
весел и с дух песен,
че нашата дружина -весела сговорна ,
кога бели върши -кога друго нещо,
все ти си човека кой дава подкрепа,
кой сили нови в сърцето излива и със усмивка покрива лицето!
                            Твой приятел верен първи Патиланец!
[/color][/size]

Момичета,май е време и аз да ви покажа моите безсъници!Поради времеви причини снимките са в Снимка,бг към която имам особенно мнение вече...но някой ми е скрил половината часове и денонощието станало само от 24 часа Mr. GreenТа сега докато се овремевя ще мине известно време Wink

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 04:30 от Кас

# 363
  • София
Кас, приказни са! Имаш златни ръце!
Като разглеждах снимките, в главата ми звучеше Джингъл белс  Grinning

# 364

ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!
 newsm51
Кас направо шапка ти свалям  smile3501 голям талант си,евала  bouquet

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 09:38 от zlatina77

# 365
  • Варна
Честито на вчерашните ни рожденнички!Извинявам се ,че чак днес. Embarassed

Нека да почерпя и аз.Днес имаме годишнина от сватбата.Цели девет години женени,а 16 заедно. Mr. Green

Айде стига толкова,че много рано още. Laughing

# 366
Липсвате ми, нямам време. Sad Лудница някъква, скандали и....
Честито на скъпите ни рожденици Вал и Мирка!!
Честиа годишнина Жаси!!

# 367
Жаси ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,БЪДЕТЕ ВИНАГИ ВЛЮБЕНИ И ЩАСТЛИВИ. Kissing Heart

Слънце много зле ми звучиш,не съм свикнала да те виждам такава Sad.

# 368
ЖАСИ , Честита годишнина! Албум със снимки напълни,
душата - със спомени сърдечни, помни и радост и беди,                                        
помни усмивки и болежки, защото живота е албум,
но не със снимки, а със грешки - добри, понякога пък зли,                                
но правещи ни по-човечни!

Жаси, личи си ,че още не е  минала Вал да се почерпи... Mr. Green

Слънце, дано всичко мине и забравите проблемите, нека коледното настроение влезне в домът ви  Hug

КАС......Невероятна си ... Hug Голям творец, браво... Hug

# 369
Момичета на работа е напрежението, дишат ми във врата..............., никакво свободно време нямам, за това телеграфно, пък ще си наваксвам.  Hug Hug Hug
В къщи сме ОК /да чукна на дърво/ снощи дълбах и аз черна ряпа ама не съм сигурна колко дебела стена трябва да остане?
Бубче настроението ме е хванало още от ноември  Whistling коледни звънчета чувам  Laughing искам почивкаааааа

# 370
  • Sofia
Жаси хич не е много рано, можем и повече да погълнем в тези часове!  Laughing
Да се обичате още 100 пъти по 16 години, да се уважавате много и да се наслаждавате на живота хванати ръка за ръка!!!   bouquet

Касандреееееее
, чуваш ли мееее?  Mr. Green
Да ги махаш от снимката тези красоти, не заслужават да ги подценяваш така и да ги оставяш там, премести си ги където им е мястото!  Naughty
Разкошни са всичките, уникални!  Hug
Ще стискаме всички палци да се разпродадат като топъл хляб, сигурна съм, че ще е така ще видиш, този труд трябва да бъде възнаграден!  Heart Eyes

Изабелко, вчера цял ден съм се хилила като тиква щом се присетя за твоите истории.  Mr. Green
И след като Пламена танцувайки в средата на стаята се преплете в краката си и падна на земята, разказах и на мъжа ми колко симпатично непохватни сте вашата зодия.  hahaha

Жаси, забравих да ти кажа, че еленчетата ти са разкошни!!!  Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Със Свилката ще береш ядове след време, много красота има в него!  Heart Eyes

Бубе, дано успяхте да ги помиришете поне мезетата, че докато ги гледахте и им се чудехте аз се обслужих подобаващо.  Laughing
Слънце, аз по 1см стени оставях, но първия ден купих ряпа колкото пинг понг топче, от къде да знам колко голяма трябва да е, на следващия вече взех огромни ряпи, няма да си играя да пълня цял ден я.
Дано ви помогне и на вас, аз от втората ряпа вече бях шен.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 14:38 от Valeria

# 371
Жаси,честита годишнина!!!Пожелавам ви много любов и разбирателство !!!

# 372
Жаси,честита годишнина миличка!Да се обичате ,и да останете винаги влюбени!!!!!
Момичета,благодаря за хвалбите Blush,както винаги се представям напълно подобаващо за мен.Така и не можах да направя свестни снимки на нещата ми,но пък и нямам време засега.Както и да е,искам утре от всички по едни стиснати палци...благодаря Grinning Hug

# 373
Честито на Вал и на Мирка! Все по- хубави и умни да растете! МИрка, невероятен подарък, искам и аз такъв след няколко години!

Жаси, честита годишнина - все така влюбени като на първата среща! И здрави, разбира се!

Кас, изпаднаха ми всички пломби! От къде имаш време, сили въображение, сръчност и какво ли още не, за да сътвориш такива хубости! Евала, маце!

Роси, ама много хубав подарък ти е направила Каттт-чето! Не съм ти от фирмата, ама яко се изкефих! Кво ли щеше да стане, ако бях към фирмата - не ми се мисли!

Хайде момичета, скоро никой не е простирал прането! Давайте да зяпаме!

# 374
  • София
Жаси, честита годишнина! Още дълги години любов, разбирателство и уважение!

Кас, разбира се, че ще стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт