В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 741
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Жаси много любов и семейно щастие ви желая!   bouquet Hug

Много ви се радвам на годишнините момичета и тайничко си мечтая и аз за любов, топло огнище и трепетни годишнини... Толкова деца имам а все едно нямам семейство, тяхната обич и обичта за тях е съвсем различна.

# 376
Добро утро !!!
Честит първи сняг на бургазлии

# 377
Ави,не е само на Бругазлии снега! Grinning
Ако някой знае колко рядко вал  сняг тук,ще разбере колко бях втрещета баш днес -деня в който смятах да изляза да продавам нещата, си да вали като из ведро мокър сняг! JoyШегува се природата с мен Mr. Green
Та момичета,който стиснал пръсти заради мен,благодаря!Ама да ги отложим за другата седмица Wink
Да стискаме днес за Камчо  Rage fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Мило дано всичко мине успешно Heart Eyes Hug
Ама много мързеливо го давате напоследък,преядохте с рожденничките и сега спек! Mr. Green Айде да ви черпя по едно кафе за събуждане Laughing

Айде стига ли ви толкова за събуждане Joy
Слънце,дано ти се разтикат служебните облаци!
Мери,Мери.................много се натъжавам като те чета,прекрасен човек си но има нещо тотално сбъркано в късмета ти с мъжете Shocked Heart Eyes

# 378
  • София

Кам4о, дано всичко мине добре!  Hug

# 379
Леле, ама то снегът направо сякаш е затрупал февруарската дружина! Никакво развижване във форума!

Кас, тъкмо щях да те питам имаше ли файда от стиснатите палци....

Айде, продължаваме да стискаме за Камчо!

Момичета, ние утре заминаваме за Плевен и живот и здраве тържествено се завръщаме на 28.12. Не знам дали ще вляза още веднъж преди да тръгнем, за това:

Пожелавам на всички ви Много здраве, любов, щастие, повечко пари и сбъдване на поне едно коледно желание, защото на Коледа стават чудеса.
[/b][/i][/u][/color]

Мери, дядо Коледа да ти донесе изпепеляваща любов и уважение!

Целувам ви! Няма да си кривя душата и ще ви кажа, че ще ми липсвате! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 380
Касандре  Tired  Готике, от твоите уста в Божиите уши!
Стискам палци за Камчо!
Момичета гледам да не споделям, защото виждам че натъжавам всички, а така ми е хубаво като седна да ви прочета и се усмихна от написаното, не искам да помрачавам темичката ни. На който му тежа нека не ме чете, но ще се пръсна и съм ужасно объркана.
Свекърва ми предложи много пъти да ходим да изкараме зимата на село, колкото и да е пусто и ужасно там, поне ще сме на топло и нахранени. Приех варианта с благодарност. Но Иво не иска да ходим, щял да иде сам там, да работел в Монтана и да ни праща пари. Е видях половин година какво прати, получавал е половин заплата наистина защото нямало работа, но си я е харчел за себе си, на нас нито стотинка. Сега ще иде при мама на село, ще си живеят а аз остава с децата тук, не само сама, но и без пари, без дърва. Много ме е страх. Винаги съм се справяла, сега не мога.
Търсих работа, там където изобщо има се ужасяват че съм с две малки деца. В градините места няма. На село свекървата каза че може да ми намери работа, в магазин или в пекарна. Но не мога да принудя Иво да ни вземе. Обмислях да говоря с майка му тя да ни прати някой с кола да ни вземе с децата, но не мога на сила да се тръсна там, ако той не ни иска, що за живот ще е...
Човека който се завъртя лятото, още е край мен, но се изяснихме, иска ме, но не и с децата, не знае дали ще издържи на лудницата. Иначе казано затворих тази страница.
Така копнях да си върна двете ангелчета, сега ги имам, но не мога да се справя сама.
И тук вали сняг от снощи, натрупа доста но е снежна буря с много вятър. Излизахме за малко, измръзнахме здраво. Толкова е красиво навън!

# 381
Здравейте!

Честит имен ден и честит рожден ден, на всички, които съм пропуснала!
Бъдете здрави и се обичайте! Simple Smile

Мери какво значи това:

Но не мога да принудя Иво да ни вземе. Обмислях да говоря с майка му тя да ни прати някой с кола да ни вземе с децата, но не мога на сила да се тръсна там, ако той не ни иска, що за живот ще е...

Та той е баща на тези две деца. Майка му ви иска, а той защо да не ви иска. Честно не знам какви са ви отношенията, не искам и да се бъркам, не ми е работа, но бъди по настоятелна. Ако това е начина да "оцелеете" зимата, защо трябва да се съобразяваш с него, след като той не се съобразява с вас. казваш му че отивате са него и точка. Извинявай ако звуча остро, но много се дразня, наистина. Не го познавам човекът Иво, но след като не ви е пращал до сега пари, надали ще ви прати и сега, за това му се качи на главата и измъкни бащинското от него. Щом майка му ви приема, защо да не може той да ви закара и да сте там заедно, не са ли му мили децата?! Знам че сигурно ти звуча абсурдно, но .......... да..........
Извинявай ако си писала, за какви ангелчета говориш... знам че е лично, може и да не споделяш, пък може и да съм забравила ако си споделяла.

Ками писа че всичко е минало, нищо повече не знам. Нека тя ако реши да сподели.

Готика весело изкарване на празниците.

Ави, как си?

Спокойна вечер!

Hug

# 382
  • Sofia
Минавам набързо.
Благодаря за стиснатите палци  bouquet всичко  мина нормално / до колкото е възможно/.
За втори път оперират Ники от херния, но сега, като че ли повече ме беше страх. Wink Просто знаех какво ме чака. Тя също...
Зверски съм уморена  Tired и нямам много време за писане. Всичко е наред. Боли я доста, но ще отмине надявам се. Praynig
Утре повече, ако успея Peace
Лека.

# 383
Камчо,много се радвам мило ,че е свършило и всичко е ок.Силни гушки на принцесата! Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 384
  • sofia
Мери, помислих доста преди да си дам мнемието, знам че отсрани нещата изгле дат по един начин... , но все пак да споделя...
Според мен - в името на децата и общото ви оцеляване - идете при свекърва ти - там ще имате топлинка и храна... Какво значи '' не ни иска..." понякога човешкия егоизъм е неизмерим... Като му пречите - да се маха оттам - значи Тои да е на топло при мама, а вие да се чудете как да се стоплите и откъде поне хляб да намерите - думи нямам... Незнам, Мери, късмет!...

Камчо, бързо възстановяване!

Хубав ден!

# 385
Aви мерси за честитката,макар и с закъснение  bouquet Grinning
Мери  Hug Hug Hug,незнам мила и аз какво да ти кажа,ти трябва да си вземеш някакво решение,обмисли добре всичко,но в имети на децата си може би ще е добре да отидеш при свеки да искарате там зимата,пък знаеш ли може и да се промени тзи Иво,ако искаш ми вярвай докато те четях направо ми доиде да го хвана и да го #2gunfire.Миличка ние сме с теб  Hug Hug Hug
Камчи и от нас бързовъзстановяване Simple Smile
А при нас Ванко е с ангина и към нея гарнитура ларингит,снощи ни направи един малък пристъп,но го искарахме на терсасат да си глътне въздух Sad.Пием АБ и още 2-3 сиропа,още има температура,но доки ни предупреди че ще продължава да вдига.Дани пък е сополива,направо ужас  Praynig се всичко да се оправя по бързо Cry
Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 386
  • Sofia
Мери, много те уважавам, много си ми симпатична и много ме е яд, че се намираш в такава ситуация и въпреки всичко, няма да ти спестя какво аз мисля по въпроса, няма да съм многословна сигурна съм, че ще ме разбереш.
Околните се държат с нас така както ние им позволяваме, колкото повече свеждаш глава толкова повече ще те тъпчат, било Иво, било някой друг, имай самочувствие, вземи нещата в свои ръце, не го оставяй да се налага, аз знам, че можеш да го направиш.
Щом начина е това да изкарате зимата взимаш децата и заминаваш при свекърва ти, няма кой да питаш, няма кой да чакаш да ти разреши, поканена си в къщата на жената, това че той е на друго мнение си е за него, не си длъжна да се съобразяваш, все пак тези деца са общи, парирай този егоизъм докато е време, че все по-сложно ще става.
За другия дето те иска без децата не ми се и коментира даже, всеки с приоритетите и желанията си, свят шарен.
Знам, че не сподели с нас, за да се разрасне дискусия, знам също, че от страни погледнато винаги е много лесно да се дават съвети, но също знам, че в момента си отчаяна и не виждаш светлина, въпреки, че силата да се справиш е вътре в теб, погледни децата и ще разбереш.
Ние винаги ще сме с теб и ще те подкрепяме, не знам какви грехове от предишни животи изплащаш, но не е честно никак.  Hug

Камчо, бързо възстановяване на Ники!  Hug

Ави, имам чувството, че все по-дълбоко потъваш в дупката си, опровергай ме и кажи, че не съм права, кажи какво става с теб.  Heart Eyes

# 387
Благодаря за подкрепата момичета!  Hug
Признавам, мъничко ми олекна като споделих. Но в главата ми си е същата каша. А натоварих и вас.
Еми, Вал, свеки не е на моя страна определено, само привидно, всъщност не е на ничия, не иска да я занимават. В София при една наша пак голяма криза, казах че не издържам, ще си взема децата и напускам Иво, щом не се вразумява, тя рече ми напускай го, то пък това вашето живот ли е.
Сега и казвам Иво не иска да ни вземе тя пита защо, отговарям не казва не знам, а тя -ми говорете с него разберете се, ние като говорихме друго казваше. Това е.
Златинка, много отдавна се боря е това  #2gunfire желание и аз.

# 388
Привет....
Камчо,бързо възстановяване на Ники. Hug
Ави, Hug Как си??
Готи,приятно изкарване на празниците...
Ах,Мери,Мерии....защо все на хубавите хора се случват такива работи....Не смея да ти давам съвет,защото отстрани е много лесно да се направи...Само искам да знаеш,че сме с теб и се моля да вземеш правилното решение и скоро да излезеш от дупката в която си и да си поне мъничко щастлива,защото Го заслужаваш.... Hug Hug Hug

# 389
Мери миличка(призля ми, докатп четях за терзанията ти). Споделена мъка, половин мъка Hug. Съвет не мога да ти дам, но най-искрено ти пожелавам да намериш най-доброто разрешение за теб и две ти слънчица. Всички много те обичаме Hug Hug Hug.

Жаси,честита ви годишнина, още много, много да отпразнувате заедно в любов и щастие.

Камчо, бързо о безпроблемно възстановяване на Ники.

Момичета, не знам кога пак ще мога да се включа, утре с малката летим за България(стискайте и на нас палци, всичко да мине нормално) ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ - ИЗПЪЛНЕНИ С МНОГО ОБИЧ, ДОБРОТА И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ.

Hug Hug Hug и много здраве на всички

Общи условия

Активация на акаунт