Момичета, има ли някой връзка с Драгончето? Не се появи даже и на рождения й ден.
....от четвъртък съм запразнувала.
...много ви обичам всички 

.
Имам мизерна операция на пъпна херния, един месец се влачих с болки и превита на две, но при децата винаги минава по бързо и леко. Дано!

Имам мизерна операция на пъпна херния, един месец се влачих с болки и превита на две, но при децата винаги минава по бързо и леко. Дано!

Много 
Ако намериш време, ще се радвам да ви видя с Диа.
Благодаря ти и за твоето голямо сърце 

Този твоя мъж не те заслужава ни най малко,така че бъди егоист и мисли ти и децата да сте добре.Както виждаш всички сме зад теб така че няма да те оставим сама. 
,изпи едно следобяд и като видя за каква горчилка става на въпрос вечерта го изплю,хем го бяхме разтворили в сок.
Дани си е сополива слагаме клеева тинктура и така,дано се размине.

.Бъдете живи и здрави 
.Вече почти не я напада,гали я и вика-''ой,ой'' или казва ''не пачи ,диди''-много е сладък.Общо взето май овладяхме ситуиацията,което не означава,че мога да се отпускам,защото все пак е мъничък и в желанието си да бъде до нея(тъй като не я изпуска от поглед и винаги е залепен за нея) има вероятност да стане гаф
.Много ми е ясна ситуацията ,в която се намираш
.Ако имаш възможност действай,защото твоите слънца не заслужават изтормозена мама.Мен от това най-много ме боли,че всичко рефлектира върху тях.

не иска да си отвори устата и туй то. Не кашля вече, чудя се дали да спирам вече Вентолина и Стодала
или още малко да го давам.

. 
Препоръчани теми