В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 742
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Мери, мила, и аз по принцип гледам да се въздържам от лични съвети, защото нещата не винаги са просто черни и бели. Само ти си знаеш какво ти е на главата и е трудно да се вземат такива решения. Но все пак мисля, че е редно да отидеш там, за да изкарате зимата някак си с децата. Желая ти късмет и те прегръщам!

Момичета, има ли някой връзка с Драгончето? Не се появи даже и на рождения й ден.

# 391
Здравейте дружина!

Ние току що се прибрахме от вилата...то при нас малко се получи....три дни яли, пили и се веселии hahaha Joy....от четвъртък съм запразнувала.
Благодаря ви от сърце за милите пожелания Hug...много ви обичам всички Heart Eyes

Специални благодарности на Драгончето за милото лично съобщение. Сигурно ни чете, но си има причини някакви да не пише....нека сама да се включи, когато реши!
Камчо - радвам се, че всичко е минало добре. Много целувки от нас с Габи!

Мери, миличка...и аз съм възмутена от поведението на Иво...ти си толкова всеотдайна жена и майка, раздаваш се на сто процента за всички, а как не ти върви ст тези мъже....
Съгласна съм, че отстрани е много лесно да се дават съвети, но аз ще ти кажа как бих постъпила в твоята ситуация....Категорично съобщавам на Иво, че аз и децата заминаваме при майка му, след като тя сама ви е поканила и след като се касае за оцеляване през зимата , а той ако иска да дойде - добре, ако не- много здраве. Ако нямаш пари за пътни или някакви други нужди, моля те,  пиши - аз лично мога да ти помогна с нещичко. Не искам в никакъв случай да се чувстваш неудобно...мила, та половината и повечето майки тук са кърмили децата си толкова време благодарение на теб, разчитали са на твоите съвети и опита ти. Винаги си била съпричастна с проблемите на всяка една от нас, така че сега, ако мога да направя нещо за теб - насреща съм! Hug

# 392
  • Sofia
Привет  Grinning.
По-добре е днес каката. Ходи по малко и така надявам се след няколко дни всичко да е по старо му.

Мери и аз ще си позволя да дам мнение макар и да е различно.
Предполагам, че не знам доста неща от твоя живот и ситуацията, в която се намираш и трудно може да съм обективна, но аз лично не бих отишла в едно забутано село в северозападна България само за да ми е топло  и да ям. Иво не ви иска, свекървата казваш, че не гори от любов, за какво ти е тогава такова приключение? Насила хубост не става.  Все пак някой ден ще трябва да се върнеш нали? Тогава какво ще правиш?  Пак отначало?  Какво прави Тян? Не ти ли помага? Айтос е близо до Бургас. Вярно, че е криза и трудно се намира работа, но мисля, че е по-вероятно да  намериш в Бургас отколкото в Монтана. /имам роднини в този край и положението там е плачевно/ За Иво важи същото, друг е въпроса има ли желание. Има една приказка "По-добре сам, отколкото зле придружен..." Ако на него му е достатъчно да изяде една чорба и да си напали печката замисли се това ли ще предложиш на децата си?
Има варианти, колкото и да ти се струва черно положението. Даваш девойките на градина и двамата с Тян работите. Намираш някоя свястна жена да ги гледа почасово, когато са болни или ако работиш до късно. Трудно ще е, но не невъзможно.
Желая ти силата да вземеш решение добро за теб и децата ти Hug

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 18:55 от kam4o

# 393
Камчо моля се леко да се размине и гладко да върви възстановяването!  Praynig Имам мизерна операция на пъпна херния, един месец се влачих с болки и превита на две, но при децата винаги минава по бързо и леко. Дано!
Мнението ти съвпада с моето, отивам в джандем дето няма дори аптека, при хора които казват ела единствено заради децата. На пролет ще е още по зле, кризата ще я има все още, а майчинството ми ще е свършило.
 Тянко замина при баща си в София, втори месец е там, търсел си работа. Въпроса да ми помага никога не е стоял за него, явно така съм го възпитала. Това че винаги съм подържала родителите си не го е отчел за правилно изглежда. Когато взимаше някакви пари докато работеше една кутия бонбони не е почерпил, камо ли хляб да купи. Дори искаше от мен. Не мога никак да разчитам на него. На нашите също, живи и здрави да са, не са си виждали внуците едните вече година, а майка ми няколко месеца, не ги касаем явно.
 Жена и да намеря за децата, няма как да и плащам, тук заплатите са по 300лв тавана, само градините ще са 80лв, тока стотина. В Бургас и да започна на по висока заплата, пътните ще ми я изяждат, картите са над сто лева. Както и да е.
Въртя суча, ще преглътна гордост и достойнство, и заминавам на село, струва си заради децата. На пролет, да сме живи и здрави, не знам... От доста време живея ден да мине, друг да дойде.
Благодаря на всички за топлите думи и подкрепа! Имам нужда от вас!  bouquet
Болничкия Ванко бързо да оздравява!  Praynig Hug
Дария лек път и всичко да е наред!

# 394
Камчо моля се леко да се размине и гладко да върви възстановяването!  Praynig Имам мизерна операция на пъпна херния, един месец се влачих с болки и превита на две, но при децата винаги минава по бързо и леко. Дано!
Мнението ти съвпада с моето, отивам в джандем дето няма дори аптека, при хора които казват ела единствено заради децата. На пролет ще е още по зле, кризата ще я има все още, а майчинството ми ще е свършило.
 Тянко замина при баща си в София, втори месец е там, търсел си работа. Въпроса да ми помага никога не е стоял за него, явно така съм го възпитала. Това че винаги съм подържала родителите си не го е отчел за правилно изглежда. Когато взимаше някакви пари докато работеше една кутия бонбони не е почерпил, камо ли хляб да купи. Дори искаше от мен. Не мога никак да разчитам на него. На нашите също, живи и здрави да са, не са си виждали внуците едните вече година, а майка ми няколко месеца, не ги касаем явно.
 Жена и да намеря за децата, няма как да и плащам, тук заплатите са по 300лв тавана, само градините ще са 80лв, тока стотина. В Бургас и да започна на по висока заплата, пътните ще ми я изяждат, картите са над сто лева. Както и да е.
Въртя суча, ще преглътна гордост и достойнство, и заминавам на село, струва си заради децата. На пролет, да сме живи и здрави, не знам... От доста време живея ден да мине, друг да дойде.
Благодаря на всички за топлите думи и подкрепа! Имам нужда от вас!  bouquet
Болничкия Ванко бързо да оздравява!  Praynig Hug
Дария лек път и всичко да е наред!

smile3516 smile3515 smile3511
Честно ти казвам ,да имаше едно лесно щях да го спукам от бой тоз идиот дето се води баща на децата ти,ама и на теб злато  ми иде да ти се скарам!Няма тука гордост и пет-шести.Ти си МАЙКА ,трябва да мислиш за децата си,вземи поне веднъж го постави на мястото му .Искал-не искал,първо въпроса  е на оцеляване,иска неиска,ти отиваш.Дори да си притурка към децата ти,ще им е топло и ще имат храна.   Второ,и да не му харесва той е баща!Какво като нямате брак, нали пиреха новия семеен кодекс щом е признал децата и живеете заедно-има всички задължения на законен съпруг.Сори златна ,може и да ми се разсърдиш но те обичам.Не понасям ситуациите които ти се случват, и честно най-вероятно в повечето бих реагирала и по друг начин.Ама както всички казват-лесно е отстрани.Просто вземи решение от тук насетне какво ще му позволиш д аправи и какво не,и никога не допускай отклонения.Всеки като види ,че му минава номера-продължава да го прави.Обичам те,....дано скоро и аз мога да ти помогна по някакъв начин Thinking

# 395
Мери , мила , толкова ми е трудно да се поставя на тво е място Така ми горчи да си представя какво изживяваш и как се разкъсваш между майчинството и достойнството си... Животът  ти е поднесъл много горичиви чаши . И не  мога да спра да се питам защо все на теб. Има мъдрост , която казва "Няма не наказано добро".Ти  си силна . Каквото и да решиш ще е правилно. Това, което сега ти изглежда непоносимо , може да се окаже повратна точка в твоя живот , от която нещата да тръгнат напред и твоята всеотдайност най сетне да бъде възнаградена.Опитай се да намериш нещо положително в ситуацията. Погледни  я като неотменната пътека , която ще те изведе на верния път. Ако повярваш - ще се случи. Можеш  и ще успеш да извоюваш своето щастие и  равновесие. Всички те обичаме и духум ще сме  с теб , ще страдаме с  твоите мъки   и ще се радваме на твойте успехи.И на края на света много непознати майки ще ти даваме своята положителна енергия ...
Прегръщам те  и ти желая успех.
На лични ще ти пратя моя телефон.Ако се пренесете на село през зимата , може да ми звъннеш. И да се опитаме да измислим нещо за работа в нашия край. Знай  , че и в тази точка на България , има човек , на който може да разчиташ винаги за услуга.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:04 от Камчи

# 396
Хайде и аз да се разпиша, макар че ми се крещи, а не пише... Мери, ти знаеш моето мнение по въпроса, чакам само решението ти. Ако не се решиш да пътуваш утре с мъжа ми до София, (от там с влака до Боровци), аз ще те закарам при първа възможност през следващите 3-4 дни, просто ще видя кога ще е най хубаво времето, за да мога да ви закарам и да се върна обратно в един ден. И то само вас 3-те... За Иво не искам да чувам, много съм крайна спрямо него, брутална бих казала даже, за това го пропускам да го споменавам. Да кажем, че за мен този мизерник не съществува, и не защото само твоето мнение знам, а защото виждам с очите си какво става... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
...........
Камчо, бързо възстановяване на смелото момиче Praynig Много  Hug
Дария лек път, децата определено по леко го понасят от нас възрастните. Като си спомня аз какъв парцал съм след 2 кратки и един 10 часов преокеански полет, а Божидар беше пушка Heart Eyes Ако намериш време, ще се радвам да ви видя с Диа.
Мирка ив. Hug Благодаря ти и за твоето голямо сърце Hug
zlatina77 как сте сега? Как са Ванко и Дани? Бързо оздравяване Hug
Авенце как си?  Hug
Тони и ти? Днес нямахте ли мач?
И Голдънчето, и Дездемонка, Изабелка и кой ли още не....

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 23:23 от rosi_bosi

# 397
Е разплакахте ме, отново, напоследък все с подути очи  ходя, но сега е от радост, че ви  имам, че ви познавам! Толкова е важно човек да има някого до  себе си Hug

# 398
Мери ти си мъжко момиче,знам си аз HugТози твоя мъж не те заслужава ни най малко,така че бъди егоист и мисли ти и децата да сте добре.Както виждаш всички сме зад теб така че няма да те оставим сама.  love001
РосиБлагодаря че питаш за Ванко и Дани,ами Ванко днес пак по едно време тръгна да прави пристъп,но се обадих на доктора и каза да му давам метилпреднизолон,ноооо познайте той не иска да го пие Crossing Arms,изпи едно следобяд и като видя за каква горчилка става на въпрос вечерта го изплю,хем го бяхме разтворили в сок.
Май пак ще почваме с хомеоптията,миналата зима беше на хомеопатия и не се разболяваше така сериозно и като я спрях се започна отново.Много съжалявам че го прекъснах smile3511Дани си е сополива слагаме клеева тинктура и така,дано се размине.
Дария лек път,и аз така се притеснявах за Ванко като пътувахме ама то се оказа че баща му мрънка повече от него Laughing,видяхме кой е бебето.
Лека нощ на всички,приятни сънища newsm46

# 399
  • Пловдив
Здравейте,момичета Hug

Успявам да ви прочета ,но докато се разпиша....

Вал,Мирка-Честит Рожден Ден,душици златни Heart Eyes.Бъдете живи и здрави  bouquet
Мире,имаме напредък Party.Вече почти не я напада,гали я и вика-''ой,ой'' или казва ''не пачи ,диди''-много е сладък.Общо взето май овладяхме ситуиацията,което не означава,че мога да се отпускам,защото все пак е мъничък и в желанието си да бъде до нея(тъй като не я изпуска от поглед и винаги е залепен за нея) има вероятност да стане гаф Mr. Green

Мери,Мери,много те прегръщам Heart Eyes.Много ми е ясна ситуацията ,в която се намираш Tired.Ако имаш възможност действай,защото твоите слънца не заслужават изтормозена мама.Мен от това най-много ме боли,че всичко рефлектира върху тях.
Ти си невероятен човек.Помогнала си на толкова хора,научила си ги на толкова много неща.Моля те не губи надеждата и врята,не прествай да имаш светъл погле,защото загубим ли това,губим всичко.Погледни детските очи,защото там ще намериш лека за душата ти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Целувки на всички и лека вечер Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 22:52 от Mirkam

# 400
Добро утро!
Камчо , ще се оправи каката- с всеки изминал ден по - добре ще става. Тя от какво прави тези чести хернии- спортистка ли е?
Златина , почвайте хомеопатия , щом се повлиява добре Данко. При простъп не е ли по добре да му правите инхалации с вентолин вместо да гълта метилпреднизолона. Той е ужасно гадно лекарство. Елица , че е толкова голяма, повръща от него и едва успявам да я убедя да го пие.
Роси , няма такава жена като теб , да знаеш...много ти се възхищавам.
Миркам , Няма такава красота като вашата... пу - пу да ти е жива и здрава!Представи след година каква игра и детска глъч ще има у вас...Много обичам породени дечица...
Мери , горе главата ,момиче! Дано малко ти се е прояснило.Най трудно е да се вземе решение - щом вече си го взела, надявам се поне мъничко да ти олекне...И да не забравиш , че те обичаме.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:42 от Камчи

# 401
Добро утро
Може ли някой ако има телефона на Готи да ми го прати на лични?
Мери  Hug Hug Hug
Дарче лек път и от мен.
Мирка много сладка бонбонка си имаш /и фотото явно е супер/
Вал познай някой дали опита от ряпата  Close не иска да си отвори устата и туй то. Не кашля вече, чудя се дали да спирам вече Вентолина и Стодала  newsm78 или още малко да го давам.

# 402
Здравейте момичета,  Hug

Камчо , бързо възстановяване на дъщеря ти.. Hug

МИРКАМ, страшна бонбонка си имаш,
 като гледах снимките ми се напълниха със сълзи очите от умиление и топлината, която излъчваш ... Hug. Heart Eyes

МЕРИ, много ми е мъчно като те четох,
каквото и да решиш, дано е най-доброто за ВАС...Целувам те и много те обичам... Hug

# 403
Здравейте!
Аз нямах нет два дни , защото бяхме забравили да платим и в събота ни го спряха  Crazy
Благодаря ви ,че питате за мен, добре съм доколкото може да се каже  Confused Тази седмица съм сама с Мони ,майка ми няма да може да дойде , защото баща ми не е добре , а Росен е на работа . После пак ще пиша ,че Мони ляга да спи на килима  Whistling

# 404
Не съм убедена че съм взела решение. Снощи пак цяла нощ мислих... Вероятно там ще се сблъскам с Ивайло x3, трима непукисти, пушещи по цял ден (и то у дома) и вайкащи се как няма пари за нищо, в същото време изпушват само днес минимум 10лв. Когато кажа на свеки нямаме хляб но Иво пуши навън тя коментира "е какво, да легне да умре ли , и от това ли да се лиши"  Confused
Лятото докато пушеше цигара след цигара на верандата ми обясняваше как 2лв не може да отдели за дреха втора употреба дори, да съм и дадяла че нямала какво да носи. И си тръгна с един сак дрехи от дебелия ми период, а пътьом си купиха 3 кутии за да не останат без фасове по пътя.
Май месец като ходихме за 3 дни заварихме хладилника празен, и 3 дни бе все така. Купих с последните си пари малко сирене, масло и яйца за малките, но не ги намерих, някой беше омел всичко.
Ами ако замина а там е още по зле?????????????????
Банално ви звуча вероятно, но съм много объркана и уплашена.
Не съм силна момичета, не знам защо така си мислите, от доста време обмислям, макар да е грях, лесния изход. Трудно ми е да дишам вече, а и нямам желание.

Общи условия

Активация на акаунт