В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 683
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Хахаха Катче,много се смях с цитата на Чара от миналата година!Край заключвам вратата и само след щателно ОТК ще пусна първия дето ще влезе! Joy
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЯРА!
ДА Е МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ТАЛАНТЛИВА!
[/color][/size]
чАРЕ,СТРАХОТНИ СНИМКИ МИЛО!наЙ-ИСКРЕНО ТИ ЗАВИЖДАМ ЗА ПРИКАЗНИЯ ДЕН КОЙТО СТЕ ПОДАРИЛИ НА гОГО!хехех няма да редактирам,че така ми стана весело като видях какви съм ги свършлиа Wink
Момичета,отказвам се да продавам на живо нещата си!Че то и времето е против мен,до снощи си имахме приказна бяла приказка-а сега е грозна кал и киша навсякъде!
Ето които иска да разгледа нещата ,има и още но следобед ще ги кача.

# 541

Здравейте!

В Габрово сме! Simple Smile

Naughty Внимавайте днес кого ще пуснете пръв у дома!  Grinning[/color]

Чакам всеки Момент едно голямо семейство! Мама Краси, татко Георги, кака Аля, батко Пламен и Бебе Дани! Това какво значи, че и моето семейство ще се увеличи ли?!  Joy Тя Краси и без това близнаци ми предвещава.

За сега това е от нас. Направих 100 неща за ядене! Довечера живот и здраве ще се включа със снимки!

Весел ден! Simple Smile

Hug

# 542
Рибче да ти е жива и здрава Вяра, много да те радва!  bouquet
Алинка колко хубаво, весело изкарване!  Hug
Чаритта, ти и твоето семейство сте ми като мечта (пу пу), така идейни, така спонтанни, нежни и грижовни, весели, страхотни! Господ да ви пази от зли очи и помисли! Много ви се радвам!
Виж че е вярно поверието, до преди дни бе с майстори, и то цяла година Mr. Green
У нас никой не влиза, само Иво ходи напред назад, ако той е от значение, лоша работа  Confused Знам че е хубаво който от дома излезе навън, че трябва да се върне с наръч дърва.
Кас такива красоти мила, златни ти ръце! Очите ми остават!

# 543
  • София

П.П. Вижте какво открих в темата отпреди година:

Joy Joy Joy

Това ме уби...забравила съм Joy Joy Joy Сега познайте кой дойде пръв у нас днес.... "Жокер требе ли ви?"... Майсторъъъъъът...забравили си някакъв мастар, дойде да си го вземе. Честно ви казвам, ако знаех, че е Игнажден нямаше да го пусна   Twisted Evil

Мама Ваня, много сте готини с Валентино Grinning

Алинка, весело изкарване, чакаме снимките, поздрави на голямото семейство Grinning Вие как пътувахте?

# 544
  • Sofia
Снощи късно гледах снимките ви Танче и не мога да не споделя каква ми беше първата мисъл, която ми мина през главата.
Просто сте толкова жизнени и енергични с Румен, че ще е грехота да не си направите още поне 2 девойки, за да има баланс в семейството ви.  Laughing
Аз кога седна да пия чай на вън в студа ела ми се обади, вече съм възрастна за такива премеждия.  Mr. Green
Но на вас ви се радвам много, рядко се срещат толкова отдадени на децата си хора.  Grinning

Днес никой няма да идва в къщи, но мислех да пратя мъжа ми до магазина, сега обмислям как точно да му съобщя, че освен с торбите ще трябва да се нарами и с наръч дърва.  Mr. Green
А по-лошото е че единствените дърва, които са на близо са пред една циганска колиба.  hahaha
По добре да го помоля да ми откъсне един клон за суровачка, много знае той от какво се прави и тъй като е изпълнителен подозирам, че ще ми донесе цяло дърво, аз сама ще си го нацепя.  Laughing
Мери от къде го измисли това с дървата сега да ми затрудняваш ежедневието.  Mr. Green

Виви, 20 дена?!
Дали не ви се напукаха петичките...от разходки, миличка?  Mr. Green
Радвам се да те видя, може и Стефко ваш да пуснеш да видим, надявам се че апарат сте носили.  Laughing

На Касандрето нещата са повече от разкошни искам да ви кажа тъй като си имам от тях в къщи и ми красят дома, много ме е яд, че не се намери пазар при тях в Сливен, но съм сигурна, че ние можем да и помогнем разпространявайки линка и сред близки и познати!  Hug

Танче, ще правите надстройка сигурно за онези двете дето ви ги пожелах.  Mr. Green

# 545
Въче ми навремето посред зима с какво друго да си напълни човек ръцете  hahaha Пращай си човека с един джоб пари и да не ги похарчи всичките, да му останат и по джобите , нека си дойде с пълни ръце. Предполагам това се има предвид.
Знам и че днес не се дават заеми, ни пари ни вещи, не се плащат сметки, да не ви върви само на даване през годината  Peace
Чаре стига душо!  ooooh!

# 546
  • Sofia
Щом не се дават пари по-добре никъде да не го пращам, те в магазина на вересия не дават вече.  Laughing

# 547
Хехе аз стартирах деня с една тенджера манджа /уф как я мразя тая дума/,от бабата!Напред съм значи Joy ooooh!Ама много съм проста бе хора,мъжо днес е на прасешка смърт....това сега какво ще значи: Цяла година пълен фризер с месо,или за масов убиец ще съм женена #Crazy newsm78

# 548
# 549
  • София
Сега познайте кой дойде пръв у нас днес.... "Жокер требе ли ви?"... Майсторъъъъъът...забравили си някакъв мастар, дойде да си го вземе. Честно ви казвам, ако знаех, че е Игнажден нямаше да го пусна   Twisted Evil
Ха честито!

Алинка обаче извади късмет - готини хора в дома й ще влязат!
Кас, много са сладки тези бебенца, а кънките са върха!
Виви, и аз ще чакам снимки на послушен Стефко ваш!
Чара, само чакам да си дойде мъжът ми, за да си влезне във фейсбука, та да мога да разгледам снимките.
Евелинка отдавна не е писала... И Голдънчето... И Марти24... И Теди Кокоманиева...

# 550
Здравейте! Пак съм аз!

Хубави хора имахме на Игнажден!   

Ходи ли ми бебе?
Голяма игра!:)
Тази снимка прилича ли ви на тази
Ина
Ние!

Стига толкова. Изкарахме си прекрасно! Искам паааааааааааааааааак! Simple Smile  Heart Eyes  Hug

Прекрасна вечер!

Hug

# 551
  • Бургас
Напукаха ни се петичките, не, ами направо яко се напукаха. Мъжът ми излезе кокона голяма, последните два дена може да се каже, че обикаляхме да му търсим  конкретно един модел и марка дънки. Накрая спокойно си крещях по Оксфорд стрийт, нали никой не ме знае там  Laughing, а и то там си има луди всякакви. Щом имаше сърфист по шорти, джапанки, гол до кръста, при 5 градуса  Shocked, отиваше някъде момчето...
И аз да ви се оплача, реших и аз, че след няколко години въздържание ще взема да купя на любимия подарък за Коледа- парфюм. Пристигна. Фалшив та дрънка. 100 лв платих. Утре ще се обаждам да поискам да го върна. Ама таки ми намирисва, че изгорях, направо ми се плаче. Аз на Стефко още до сега не съм му купувала толкова скъп подарък, икономии да правя... А тия изроди така ще ме ограбят. Айде да не се навивам предварително, ама мойта интуиция е доста силна, ще видим утре
 За храненето ни - имаме си 10-тина любими манджи и ги въртя. На ден готвя не повече от една. Един хляб го ядем почти седмица, освен ако не подпукаме препечени филийки на тостера с масълце, фърчат  Laughing Плодове ям само аз, за десетр и непрекъснато между яденетата като ми се гризка нещо. Стефко лятото си гризеше нектарина, сека понякога гризка от мойта ябълка, и мандаринка хапва понякога -3-4 парченца. Нашия тати плод НЕ яде, отрова е за него това , а не боледува никак. Някакъв куриоз е просто!Така както аз вода НЕ пия, тя е за миене  Laughing ( водката за пиене), а пък още не съм се съсухрила съвсем  Laughing

# 552
Във този слънчев ден
приеми най-скъпи поздрави от мен
по случай твоя ден рожден.
Бъди все толкоз мила и добра,
бъди си просто майка и жена.
И не преставай да даряваш
със обич и със топлота
твоето богатство, твоите деца.
И макар годините да натежават,
остани си млада и помни
че всички днес те уважават
на колкото години и да си!  
[/color newsm59
Честит рожден ден Пухче!Желая ти много здраве и само усмивки да греят на  лицето ти!Целувки и поздрави от Канадско!

# 553
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН МИЛА МАМА ПУХ!

# 554
ЧРД, на Криси да е жива и здрава и винаги умиханта

Общи условия

Активация на акаунт