В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 681
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Мила ни ПУХИ, честит рожден ден,
от цялото си сърце ти желая много здраве, безкрайно щастие, дълга любов и много късмет... Hug  
Обградена от приятели и с много подаръци и веселие да мине празника ти.. Hug

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 09:31 от бубето 29

# 556
  • Sofia
Пух, Честит Рожден Ден!!!   bouquet
Желая ти здраве, щастие, безгрижие и сбъдване на всичките ти мечти!!!  Hug

Виви, не се коси аз на скоро взех не един, не два, а цели три такива расови парфюма.  Mr. Green
И тъй като най-мразя да ме цакат на дребно си ги върнах като стой та гледай, снимай ги и ги прати в КЗП, после препрати и писмото на продавача, да им стане ясно, че си сезирала необходимите органи.

# 557
Алинка виждам, че се готвиш за две пълни ръце  Laughing Мното сте сладки и добре сте си изкарали.
Кас не думай за свинската смърт. Хайде след като се изкажа по темите ще ви разкажа какво правих аз в неделя.
Мила моя Криси
Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор
при всяка една твоя житейска стъпка и
винаги да взимаш правилното решение!
Честит рожден ден

И още нещо  http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3120849
Чаре приказни снимки и само си представям какво е било усещането ти. На мен само докато ви гледах и ми трепкаше под лъжичката. Съхранете любовта и детското във вас. Дано да не е вярно за майсторите.
Вал твоя мъж е много изпълнителен. Моя ако го пратя първо ще ме пита за какво ми е даденото нещо, ама спешно ли ми е, не може ли да измисля нещо което го има в къщи и т.н......
Мери стискам палци да се наредят нещата колкото може по бързо.
Честит 2-ри рожден ден на Вяра!
Сега да ви разкажа в какво приключение се впуснах на Игнажден и да ми кажете как ще ми върви. Simple Smile
Решихме с компанията ни за нова година да си купим и опечем на шиш едно малко прасенце. До тук добре. Вчера Ники с баща ми отиде в най-гадното време да го купи от Вършилово /бургазлии го знаят/. Прасенцето е полу дивак, гледат ги в гората на стада. Първо човека от когото го взели застанал на една поляна и почнал да вика и свири, след малко, казва Ники, от всички страни на полянката наизскочили прасета. Казал му да хваща което си хареса, че като се наядат и изчезват пак в гората. Както и да е, взели прасенце, прибраха се криво ляво, сложили го в една метална клетка в двора и седнахме да обядваме. След малко ми звъни комшийката и ме пита дали имаме едно малко черно бяло прасенце и ако да то тръгнало към аптеката. Няма да ви казвам с каква скорост се изтреляхме на вън в дъжда. Е толкова много не съм бягала от училище. Направихме едно свинско родео из селото. Бяхме само за скрита камера, мокри до кости бягащи след едно прасенце, което снове из дворовете на хората. Как си намираше дупки не ме питайте, така и не разбрах. В крайна сметка след 2 часа гонитба баща ми извика един мъж от ловната дружина и го гръмнаха. Прибрахме се и гледаме прасето изяло мрежата и от там избягало. След това колко смях и базици имаше.... Една от шегите беше, че баща ми ако го беше пуснало при големите прасета щяло да им прегризе гърлата.... Laughing Laughing Laughing Сега ми е много смешно ама тогава виждах пред себе си как бягат 100лв. Да не забравя след поройния дъжд в гонитбата, докато го оправяха прасето мъжете такъв сняг заваля, че всичко побеля. Не е било да колим прасе и да не вали сняг.
Ха сега да видим, как ще ми върви през годината, дали все ще бягам, че и плащахме /т.е. все пари ще давам../.....
Ами това е, лек ден от мен.
Май малко хаотично го разказах ама карай.

Хей забравих за кафето, за мен е второто

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 09:38 от slanchice1

# 558
  • София
Кристи, Честит Рожден Ден!!!
Приеми най-сърдечни поздрави от мен.
Остани си все такава позитивна и добра,
безкрайно обичана майка и жена!
С чувство за хумор веселиш ни ти,
нас - приятелките ти добри!

И във твоят стил сега
искам да те поздравя:

Скромен подарък приеми              да те топли в зимните дни

Тортичка си похапни

ала и за нас остави

Скачай в чувала да се веселим

а вечерта приятно уморени да заспим

PartyP.P. Май забравих аз цветя... :

# 559
ПУХИИИИИИИИИИИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА
И ДА СИ ИМАШ ВРЕМЕВРЪТ! JoyоБИЧАМЕ ТЕ НЕУМОРНА ПЧЕЛИЧКЕ, НАМИРАЙ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ!

Слънце,попиках се от смях!Не ви ли е срам,прасето сигурно е искало да си вземе противосвинско лекарство-а вия каква кошия сте му устроили! JoyМерси за кафето!
То и при нас било забавно!С проливен дъжд от ноща!И нали само мъже,нямало една жена да им влее здрав разум!Опнали една найлони над асмата,та като преполовил деня,че кат овзел да натежава тоз басейн с нормални размери,иииииииииии почнало се великото поливане!Като руска рулетка,който свари-той,а късметлиите по два пъти били поливани Mr. Green
Виви,обожавам да те чета!Представям си какв оти е д аходиш ароматна от всякъде,ама Въчето е права!Почвай от КЗП!После имаше май и един сайт в който потребители публукавт некоректни стоки и търговци,ама нещо не се сещам как се казваше newsm78
Мери,щях да казвам нещо преди и се спрях,ама ще го кажа!прежали двайсетина лева и отиди на консултация със свестен адвокат.С промените в семейния кодекс,съвместното съжителство се третира със същите задължения като брачното съжителство.Имате и деца,коиот са признати от него, къщата е придобита по време на  това съжителство.Нищо не разбирам от право,но от всяка сътиация има изход.Просто трябва да го намериш!
Хехехе Кат писали сме едновременно!Добре си я заместила рожденничката!

# 560
  • София
ЧРД Кристи.
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота! И най-вече много много здраве.

# 561
Много ви благодаря, скъпи момичета! Много ми е хубаво, че ви има!!!

# 562
Мила Мамо Пух,Честит Рожден Ден.Да и жива и здрава,много обичана и щастлива жена...Всичко най-хубаво ти пожелавам...

# 563
Мила Кристи , честит рожден ден !!!
Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.
Пожелавам ти Здраве - то Винаги е нужно!
Пожелавам ти Щастие -то никога не стига!
Море от любов на брега на...
което винаги те чака някой!!!

# 564
  • София
Мила Пух, честит рожден ден и от мен  Grinning Много здраве, щастие и обич ти желая  Grinning

Слънце, предствих си ви, мокри кални, след прасето  Joy Joy Joy Не се сърди, ама ми е много смешно  Grinning

# 565
  • Sofia
Слънце, след тази случка не бих се наела да ти врачувам каква ще ти е предстоящата година.  hahaha

# 566
ОООО то си е за смях, не съм се разровила из нета дали някой от зяпачите не ни е пуснал като клип. Ей сега ще го направя и ако се намеря ще ви се похваля Joy да ме видите на живо.

# 567
Мила моя Кристи, приятелко скъпа  Hug честит да е рожденият ти ден! Нека си много здрава, щастлива и обичана! Нека все така следваш мечтите си, нека завинаги запазиш чара и красотата в душата си! Ти си прекрасен Човек!  bouquet
Весел празник!    

Виви много се забавлявах с теб, липсваше ми!  Hug И дано си върнеш набутката, чак мен ме доядя.
Слънце у вие голям купон сте дръпнали  hahaha Сетих се за Малкия слон от Странжда планина със Тодор Колев.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 13:21 от Мери

# 568
Здравейте и от мен, Simple Smile
най-накрая и аз да се доредя до форума. Много работа последните дни на годината. Sad Ще работя до Коледа.

Пухка, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, безкрайно семейно щастие и професионални успехи!
 newsm51

ОООО то си е за смях, не съм се разровила из нета дали някой от зяпачите не ни е пуснал като клип. Ей сега ще го направя и ако се намеря ще ви се похваля Joy да ме видите на живо.
Слънце, чакаме клипа с нетърпение, може и от пържолките да пратиш после Simple Smile

Чаре, страхотни снимки с Гого и клипчето с къщата много ни вдъхнови. Много щастие в "новия" дом ви пожелавам!

Касче, Кат-че страхотни неща изработвате. За коледното парти на фирмата имаме традиция всеки да носи подарък на стойност от 5-10 лв и да ги слагаме в чувала на дядо Коледа. След това последният минава и раздава на кой каквото му се падне. Бях пуснала мейл до колегите за този базар, за да може вместо да пълним джобовете на търговците на китайски стоки, да помогнем на децата. Голяма част от колегите си купиха подаръчето от базара и ми благодариха за идеята, защото нещата били много красиви и идейни, и купили и за своите приятели.

Вал, надявам се да сте се справили с наводнението. Аз да ти кажа, че също имам застраховка на жилището, към която има и т.нар "Гражданска отговорност". Ако случайно ние наводним съседите, застрахователят да им изплати обезщетение. Кажете им на тези ваши съседи да направят такава застраховка. Не е скъпа, но поне няма да си развалят отношенията с останалите.

Мери, пожелавам ти 2010 да е едно ново начало за теб и да излезеш от този омагьосан кръг!

Сигурно пропускам доста неща, но простете. Чета ви редовно, но докато стигна до края и личното ми време свършило Sad

Иначе за нас какво да кажа. Йоана е добре, става много забавна и изобретателна, чак не ми се отделя от нея. Миналия уикенд купих костюм на дядо Коледа от Метро. Коси реши да го облече пробно. Махна очилата , сложи брадата и шапката. Престори си гласа. Йоана като го видя и ококори очи. Тъкмо си помислих, че ще се разплаче, а тя започна да го сочи и да вика - "Тати, тати". Та Коси беше разконспириран и сега трябва да мислим друг вариант... Преди няколко дена видяхме много сладка снимка на Лорка да плаче, гушната от дядо Коледа и аз я показах на Йоана и й казах  "Виж дядо Коледа, той ще дойде, ще ти донесе подарък и ще ти вземе бибата, за да я даде на някое бебе" - за да я подготвя психически за срещата. Вчера пак й говоря за дядо Коледа и я питам нали знае кой е той, а тя ми отговаря - "Да, тати"  Joy

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 13:53 от tedy_06

# 569
ПУХИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА!!! Аз ще ти пожелая само и единствено здраве, другото ще си го купиш
 Hug

Аз пък да ви кажа как се натресох на менте такси снощи. Имах среща в р-т Панорама на Дондуков на коктейл на Орифлейм (прдставяте ли си). Висях на спирката 20мин. да чакам маршрутка (щото викам си да спестя 6лв за такси). Обаче маршрутка нет. После още толкова чаках свободно такси. Обаче и такси нет. Метнах се на 313 до Плиска. Часът е 17-45, а аз имам среща в 18-00. Скачам от рейса и се мятам на едно такси на което видях на капака ОК. Първо че ме прекара през Китай за Бургас (през Румънското надолу под моста, към Сточна гара и след Бързаков някъде сви на ляво). Аз се усетих да погледна апарата чак там, на Бързаков. Седях отзад. И гледам аз 28 лв и стотинки  #Crazy Питам с треперещ глас "Ама вие колко сте на км???" и мъжа ми отговаря съвсем спокойно "5,90". Аз  #Crazy. Искам да ви кажа че никога не съм се чувствала така. За части от секундата ми сесгади, сърцето ми се качи в зъбите и биеше с 300 в минута. Казвам му че нямам толкова пари. Той почна да ми обяснява че си пишело на колата тарифите, къде съм гледала, що не съм питала и т.н. Аз му казах че съм го объркала за ОКсупертранс, а той ми вика не виждаш ли че на капака пише ОКсуперЛУКС? Ми викам не съм видяла. Съзнанието ми вече рисуваше разни грони картинки какво ще се случи с мен. Представях си се най-малкото с нашокано канче някъде там по индианските улички на Сточна гара. Но човека за мой късмет излезе разбран. Междувременно аз си извадих тайно парите от пормонето и оставих 12лв. а другите ги заврях в чантатав хастара. Закара ме човека до ресторанта и ме пита "Какво ще правим?". Аз извадих портмонето и му го отварям и викам "Ето, имам 12лв. други пари в себе си нямам". Апарата закова на 39.80лв. Взе ги човека 12-те лева, пожела ми повече да не собърквам така и си замина. А аз цяла вечер не можах да се побера в кожата си каква съм ОВЦА  #Cussing out Аз, която винаги съм смятала за глупаци тея дето се качват на фалшиви таксита, и винаги съм ги питала "Добре бе не четеш ли тарифите, не гледаш ли какво ти чука апарата?", и аз, на която баща й повече от 15 години беше таксиметров шофьор.

Малко объркано го написах, но още ме държи....

П.С. Люко пак е със сополи и хрема, след 4 дневен престой в яслата. След 2 седмици вкъщи, антибиотик и лекарства за 150лв. сме пак почти на същия хал.  Tired

Вал, от къде бе мила се сдоби с ментета парфюми? И кой друг се беше оплакал? Аз поради тази причина поръчвам от проверени чужди сайтове. Има няколко БГ сайта в които са читави нещата (по всеобщо мнение от парфюмните теми). Ако искаш мога да ти ги кажа.  Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 18:53 от maria_m

Общи условия

Активация на акаунт