от цялото си сърце ти желая много здраве, безкрайно щастие, дълга любов и много късмет...
Обградена от приятели и с много подаръци и веселие да мине празника ти..

P.P. Май забравих аз цветя... :
оБИЧАМЕ ТЕ НЕУМОРНА ПЧЕЛИЧКЕ, НАМИРАЙ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ!
Мерси за кафето!

честит да е рожденият ти ден! Нека си много здрава, щастлива и обичана! Нека все така следваш мечтите си, нека завинаги запазиш чара и красотата в душата си! Ти си прекрасен Човек! 
И дано си върнеш набутката, чак мен ме доядя.
Сетих се за Малкия слон от Странжда планина със Тодор Колев.
Ще работя до Коледа.
да ме видите на живо.

Питам с треперещ глас "Ама вие колко сте на км???" и мъжа ми отговаря съвсем спокойно "5,90". Аз
. Искам да ви кажа че никога не съм се чувствала така. За части от секундата ми сесгади, сърцето ми се качи в зъбите и биеше с 300 в минута. Казвам му че нямам толкова пари. Той почна да ми обяснява че си пишело на колата тарифите, къде съм гледала, що не съм питала и т.н. Аз му казах че съм го объркала за ОКсупертранс, а той ми вика не виждаш ли че на капака пише ОКсуперЛУКС? Ми викам не съм видяла. Съзнанието ми вече рисуваше разни грони картинки какво ще се случи с мен. Представях си се най-малкото с нашокано канче някъде там по индианските улички на Сточна гара. Но човека за мой късмет излезе разбран. Междувременно аз си извадих тайно парите от пормонето и оставих 12лв. а другите ги заврях в чантатав хастара. Закара ме човека до ресторанта и ме пита "Какво ще правим?". Аз извадих портмонето и му го отварям и викам "Ето, имам 12лв. други пари в себе си нямам". Апарата закова на 39.80лв. Взе ги човека 12-те лева, пожела ми повече да не собърквам така и си замина. А аз цяла вечер не можах да се побера в кожата си каква съм ОВЦА
Аз, която винаги съм смятала за глупаци тея дето се качват на фалшиви таксита, и винаги съм ги питала "Добре бе не четеш ли тарифите, не гледаш ли какво ти чука апарата?", и аз, на която баща й повече от 15 години беше таксиметров шофьор. 
Препоръчани теми