В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 672
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
изтегли си късметче

Тези не ви ли приличат на Иван и Андрей?

# 586
Добро утро!
Слънчице - мерси за кафенцето Hug
Кат - изтеглих си късметче, надна ми се учение Laughing Мислех, че съм приключила вече с това...  Flutter Laughing,... но човек никога не знае

# 587
Cattt, сега я втасахме. Падна ми се сватба. Кой ще ме вземе мен с мъж и дете? ooooh!

# 588
Добър ден Simple Smile
На мен ми се падна пътуване,няма лошо обичам да пътувам особенно в чужбина
Слънце страхотно ти е кафето както винаги,мерси миличка newsm51

# 589
На мен ми се падна пътуване - в четвъртък занимаваме при свеки  Sick Mr. Green

Пухи ,много сте хубави с Калоянчо  Heart Eyes Hug ,как изкарахте рожденния ден вчера ?
Слънце , и аз се посмях за прасето  Laughing

# 590
Нищо особено, Ави, аз съм на антибиотик. Така е, като си карам настинките на крак (и на работа). Иначе на снимките от вчера съм с десет кила по-малко, отколкото бях в Дряново и мисля, че си личи. След Нова година възнамерявам да смъкна още десет, да видим дали ще се получи.
Орисничеството за Нейно царско височество го приемам с радост, но трябва да се разберем по въпроса с Кало. Оня ден ме хвърли в джаза - показвам му снимка на племенничката и му обяснявам, че това е бебе Таня. Той грабва снимката, гледа я възхитено и казва: "Мама купи бебе мен". Вкъщи не сме обсъждали темата за "купуването", така че очевидно това е приказвано в яслата (там едно момченце ще има братче тия дни). Питам го братче или сестричка иска да му купим с тате, а той ми вика: "Нама сичка, батче". Та малко сложно ще вървят преговорите за пола, като го гледам е по-ориентиран на варианта на Чара и Роси_боси Joy.

# 591
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Пухче,честит рожден ден(макар и с малко закъснение Embarassed)

От сърце ти пожелавам да сте най-вече здрави всички,никога да не угасва пламъка на любовта,да има много радост и щастие в къщата.
Остани все същия уникален човек Heart Eyes
Радвам се,че имам възможността да те познавам Blush

Нека и аз да опитам в твоя стил,макар че никой не може да се мери с теб Hug
В пухкав рай живей

Над несгодите в живота се смей

Все такава красавица остани

и скоро с една малка Пухка ни дариSimple Smile)

И нека весели да бъдат дните ви

пп:Пухи,писали сме заедно и полът не ми е актуален Joy.Нищо,аз пожелавам да имате колкото още деца искате,пък нека са здрави,независимо дали ще бъдат сичка и батче Flutter

# 592
Леко сърце, но тежък джоб е моят късмет за догодина Simple Smile. Дано е тежък джоба, че тая година беше зле  Crossing Arms. Днес ми преведоха 120 лв. майчинство и това са ми последните приходи за 2009  Wink

Ха ха  Joy. Той Давид все казва, че ще стане на 2 та се пообърках  Blush.

# 593
Леко сърце, но тежък джоб е моят късмет за догодина Simple Smile. Дано е тежък джоба, че тая година беше зле  Crossing Arms. Днес ми преведоха 120 лв. майчинство и това са ми последните приходи за 2009  Wink

Ха ха  Joy. Той Давид все казва, че ще стане на 2 та се пообърках  Blush.

Голяма комбина спретнахте с Давид  Joy А късмета ти е супер, момиче!  Peace

Пухче как греете само двамцата, хубавите ми те! Hug

МОя късмет- "Надежда, цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи: търпение и надежда"
бях нахална и погледнах още два пъти, слава бе втория, любов третия

# 594
Мери, дано наистина търпението ти бъде възнаградено и надеждите ти се сбъднат. Аз не пиша, но ви следя. Мъжете в твоя живот явно не могат да са ти упора, но имаш две прекрасни дъщерички. Те ще пораснат и тогава ще осъзнаеш и усетиш, че не си сама   bouquet.

# 595
Хехехех,на мен пък ми се падна: "Кариера!Тук няма искаш и не щеш - в службата ще порастеш!" Joy Joy Joy
Да ви кажа честно,имам чувството че в повечето случаи късметите отговарят на нас.За тези на Мери и Джой направо няма да коментирам-право в десетката!Ави,ето тръгва  даже!Мирка,и ти приключила била?!Човек се учи докато е жив Wink Само Пух нещо май пообърка предствата Thinking
Слънце,мерси за кафето мила!
Росита,Пух-да оздравявате златни!
Миркам,забравих май да ви похваля фотосесията-уникално красива е!Благородно ти завидях,завд завид Joy
Бубе,много се смях на това:
ВАЛ, ти ли си взела сладуркото със цветенцето между крачетата... Laughing  Mr. Green
Айдееее    ..... и ти ли се разтоварваш със оцветяване, дядо Коледа е супер...Като гледам как е зачервил бузките,
май... си го почерпила по едни питие... Mr. Green

Като го прочетох и веднага се сетих за мъжа на Вал дето вече с е научил да пика седнал Joy Което в пълна сила се отнася и за нашия татко ,.....че и за моя Mr. Green ,да си признават другите многоженски семейства бързо hahaha

# 596
  • Sofia
Е на мен кариера що не ми се падна, знаят ме хората колко съм работлива и не си хабят мастилото, паднаха ми се направо ПАРИ на готово.  Laughing Парите са средство, но не и цел Simple Smile, ми знаят хората какво да ми пожелаят, намаления идват.  Mr. Green
Да ми е жив и здрав клекналия.  Heart Eyes
От толкова години пазаруване реших че е крайно време да му поръчам и на него нещо, оказа се обаче, че от цялата поръчка точно неговия подарък е с объркан размер и посмъртно няма да му стане, то човек като си няма късмет си няма пък, повече опити няма да правя.  Mr. Green
Касандре, ти представяш ли си на Бубето мъжа и пък как козирува.  Laughing

Днес чакам подаръка на Ева за Коледа, но ще и го дам по-рано, защото аз нямам търпение, а и на Коледа сме в Пловдив не мога да го нося до там, та за целта искам да отбележите, че след близо 1г и 6м усилено ползване аз вече махнах кошарата, сега ще видим като не слуша къде ще я натирвам.  Laughing
Миме, много пари си му дала на господина.  Mr. Green
Мен няколко пъти са ме сваляли така или аз съм си слизала, чак до бой съм стигала, но аз не се давам лесно като му гракна насреща и предпочита да ме смъкне от колкото да ме слуша, другият път се оглеждай къде се качваш, там точно на тази стоянка има и един Мерцедес, той вози на 10-15лв на км, според зависи, добре не си го набарала него ипотека трябваше да правите.  Crazy
Пух, Роси, оздравявайте бързо!  Hug

# 597
  • София
Вал кажи какво купи на съпруга ти Grinning Ако няма на кого да го подариш и Румен се вмества в размера давай да купувам Grinning И аз от няколко години все нищо не му взимам, защото сама не излизам, а пък като излезем с него трудно да купя без да ме види Grinning

# 598
  • Пловдив
Кас,благодаря  ти Hug

Пък на мен се падна ''Пътешествие'',което не знам дали изобщо ще ме огрее в близките години.Явно ми се е повредила баницата hahaha

# 599
Пухи,жива и здрава да си и много,много щастлива и обичана   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт