В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 670
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
На мен пък не може да ми се зареди баницата и не съм си теглила късметче.Ако има някоя добра душа да изтегли заради мен, ще съм мнооого благодарна. Нова година идва - бива ли без късмет да остана?
Пухи , много сте сладки с Калоян. И двамата греете. А ти с какъв режим стопи тези 10 килограма? Да не си Дюканка под прикритие?
Касче, нашето семейство допреди да се роди Ицето беше многоженско. Любо многоого големи надежди възлага на Християн. Надява се като порасне да вземат властта , нооо ние  с Ели без бой не се даваме.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 22:54 от Камчи

# 601
Изтетооох вииииии! Laughing
Пуснаха ни нета-РАЗГЕЛЕ TiredТолкова дълго без нет май не е било,чак ми е нереално в момента...
Искам да честитя на всички празнували на скоро:
Мила Кристи,много те обичам,бъди жива и здравя и много щастлива ,живейте си царски и господарски-много ви се радвам Heart Eyes
Ч.р.д на Вяра на Рибче  bouquet
Ч.Р.Д на Вал и Мири  bouquetот здраве да не се отървете Hug
Това са ярките образи,които ми изпъкват,но честито и на всички останали-зло да ви забрави Hug
На този етап ми е невъзножно да се включа по всички теми,но едно нещо наистина ми горчи...Мери,Мери,много ми е мъчно за вас SadДано отмине бързо този мрачен етап от живота ви Confused
И при нас не е  розово,но се крепим.Дидо от 3 месеца не е на работа,аз съм единствения работещ в семейството...двете със Стела сме болни от 2 седмици и пием АБ,аз карам тежка ангина работейки,не мога да си позволя да почивам,от вчера нямам глас...днес започна да се възвръща но е един малко цвилещ(като да мачкаш стара ламарина върху нова Laughing)
Надявам се за празниците да сме добре и да посрещнем гости.
после ще допиша,че изчетох 20 стр.на екс и ми е малко объркано...
само едно не мога да забравя:
ЛИПСВАХТЕ МИ УЖАСНОООООО!

# 602
Eли , добре завърнала се  Hug Липсваше тука .
И при нас не е розово положението , Росен от понеделник е в отпуска , днес му се обади шефа му и ги извика следобяд да им каже ,че излизат цялата фирма в неплатен отпуск 3 месеца  Shocked Sad , сега търси нова работа , защото 3 месеца без заплата и с този наем сме за никъде  Sad Айде и аз ви се оплаках. Много ми е притеснено сега и не ми се пише за друго  ooooh!
Мери , надявам се при вас нещата скоро да се пооправят  Hug По въпроса за храненето щях да пиша и все забравям - у нас през седмицата обядвам и закусвам сама , само вечер се събираме всички на масата . Готвя едно ядене , почти винаги на масата има и салата , туршийка или таратор , сирене , маслинки. Петър яде с нас , каквото съм готвила ,вечер яде и кисело мляко след вечерята . На обяд за десерт винаги им давам плодове .Мони си изяжда кухнята и после хапва каквото ядем ние . Ставам ,че ме гонят от компа  Whistling

# 603
Ави Hugа ти как си?Как е крачето?Надявам се си по-добре от последния път,когато се видяхме.

Пускам снимка,да не ни забравите Grinning

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 21:24 от elenia

# 604
Момичета, страшно сте мили всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мечопухчовците са страхотни, толкова накуп не съм срещала, много ме трогнахте. Cattt и Mirkam  bouquet
Камчи, пада ти се: 1. дълъг път с двупосочен билет
                                2. Кариера - летвата високо вдигаш, в службата стремглаво се издигаш
По отношение на диетата - нещо като "дюканка" съм, ама не съвсем. Всеки път когато се хвана на подобна диета установявам, че това е скъпо занимание и преминавам на "собствен режим".
Дано всички половинки, които не са добре в момента си намерят хубава работа. Стискам палци!
Еlenia, дано да оздравееш по-скоро. В момента сме само за дует с теб, ще съберем всички котараци в махалата, като се разскимтим. Може ли да измоля някоя снимчица на Стелка хубавелка?
Вал, много съм любопитна с какво замени кошарата Flutter Ако размерът на мъжовия подарък е XXL и не си поръчала диригентски фрак, мога да го откупя, макар че тази година Дядо Коледа само детски подаръци щял да носи у нас, така чух.

...Аз докато помоля, Стелюта се показа. Кукличка!

# 605
Благодаря ви за милите пожелания и съпричастност  Hug Добре че ви има!  Heart Eyes
Пух много мило ме изненада днес, голямо скачане падна покрай подаръците, много се радваха и двенките. Жива и здрава да си!
Тази годна вие сте ми дядо Коледа момичета, ако не бяхте вие децата нямаше да усетят че е празник. Благодаря ви от се сърце!   bouquet
Миме, забравих вчера да ти кажа, знам какво ти е минало. Бях бременна с Ива, дни преди раждането, след няколко часа обиколка на Илиенци, аз слоницата, Иво и Тян, всичките с по няколко огромни торби в ръцете се запътваме да си ходим, пеша! (нали живеехме в Надежда), бе студ, изведнъж се изсипва бесен дъжд, има няма пари мятаме се на първото такси и си отдъхваме, но щастието бе твърде кратко. След има няма 2-3 километра поглеждам брояча, беше около 20лв, примигвам  Money и пак гледам  Shocked, питам шофьора какво показва този брояч newsm78, той отговаря- парите  ooooh!. А ние сме с десетина лева в джоба, призля ми. Извиках спирааааййй, натам сценария е същия, същите реплики дори. Е, поне от яд не усетих пътя до дома. От тогава гледам не гледам, питам допълнително  Mr. Green
Болничките ни бързо да се оправят че идат светли празници!
Ави разкажи как се справяш мило? Дано Росен бързо намери работа, ад ми е тази мисъл вече!
Ели, много липсваше, радвам се че си тук  Hug А Стелюшката, ангелче красиво! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 03:45 от Мери

# 606
Eленитке , много ни липсваше и ти! Добре дошла отново!
Пухи , мерси за късметчетата.Аз винаги пътувам с двупосочен билет. Все съм се завръщала в родния град , макар , че съм си опитвала късмета и другаде.Кариерата  ще ме завихри вярно , само че надолу . Като се върна февруари - ще ме съкратят , че закриха новинарския канал в кабеларката. Виж в школото може и да ме повишат примерно след 10 години newsm78...
Ави , всичко ще се нареди. Дано да е по скоро Hug
Елени , и при вас ще се оправят нещата.  Money

# 607
Момичета да ви се оплача #Crazy!
Днес колата ни бе на ремонт, и мъжо взел колата на един негов приятел назаем.Качихме се тримата с малката тарталетка за да вземем каката от градината,и даже на Ани и направи впечатление как хубаво мирише вътре и колко е чисто!То наистина един плюш навсякъде,типична ергенска кола!А целия град е разкопан,ама съвсем целия!Кмета предизборно преди 2,3години почна и забрави да свърши Mr. GreenТа взехме каката и тръгнахме по трудния път към дома.По едно време Ани се размрънка,каза че колата и "убивала" Wink.Само дето аз със закъснение се светнах ,че то милото така прави и като маркира пътя за Дряново.Докато я хвана да я вдигна до прозореца .......и се почна великото повръщане!Ама наистина велико!Първото което ми дойде на ум бе да отворя вратата-един бял автомобил много си я хареса,добре че в последния момент разбра че цвета няма да му отива та ни заобиколи!Мъжо изпадна в паника защото нямаше къде и как да отбие,даже и не съм разбрала как е зоибокили един почти 6 метров трап и е спрял направо върху разхвърлената арматура!Съответно като видях ,че това с вратата не помогна взех да подлагам ръце,като се напълниха якето си дръпнах,шала подложих  Mr. Green ама детето е дащно,та продължи още малко Mr. Green!И цялата миризлива картинка се разигра на фона на каката която безпардонно си хапваше една кифла и само отбеляза"Ууууууууууууууу как омирисахте колата!"Не ме питайте като се освестих и се поогледах-прирева ми се! Joy И пак сигурно по-малко отколкото въпросния приятел като си получи колата.После ходих изчистих всички видими следи,ама то няма отмирисване!И това при все,че човека си бе купил наскоро някакъв парфюм за кола за 40лв!Сега поне ще видим дали действа Joy.....вече се повредих,още ми намирисва в душата на повръщано!Ех как я мразя тая миризма #Crazy
А иначе днес се пързаляхме на лед с Ани!Голям купон беше,дърпахме се,въртяхме се,пада-но пък с усмивка!Да са непресъхващи и големи кварталните локви-чудесна работа вършат посред зима!

# 608
Добро утрооо... Grinning
Днес аз да сервирам кафенцето...

Мили мои виртуални приятелки, ние днес се евакуираме на вилата за празниците, а там нет няма, така че искам да ви пожелая на всички много, много здраве, късмет, любов и още хиляди други прекрасни малки неща, които ни карат всеки ден да се усмихваме, да намираме неподозирани сили в себе си, дори когато си мислим, че сме стигнали дъното.
Радвам се, че ви има и много ви обичам!
ВЕСЕЛА  И УЮТНА СЕМЕЙНА КОЛЕДА ВИ ПОЖЕЛАВАМ!      

# 609
  • Sofia
Мирка, Весела Коледа ви пожелавам, много веселие и положителни емоции!  Hug
Касандре, съчувствам ти, това с подлагането на шепи и като свършат шепите на каквото има ми е много познато, клетия човечец, дано парфюма да му е марков.  Laughing
Еленитке, радвам се да ви видя и двете със Стелюта тук, много липсваше да знаеш!  Hug

Вал, много съм любопитна с какво замени кошарата Flutter
Замених я за пространство.  Laughing
То Принцеса, Принцеса ама без колесница за къде е:

А на подаръка проблема му е, че не е XXL на мен също такъв ми трябва.  Crazy

# 610
Катче, днес аз бях по щастлива от момичетата! Получих колета ти, така се зарадвах на красивите кукли, от дете мечтая за такава прелест. Мисълта че си правила бод по бод с ръчичките си много ме умили, а как си изпипала всичко, всеки детайл е толкова съвършен, думи нямам. Страхорна си момиче! Писмото ни просълзи с Ива, повярва разбира се че е от дядо и Мраз, ама и ти как си го направила, чак с подписа!  А Емма ни гледаше странно, как си се сетила, невероятна мисъл имаш, дано бъдеш винаги ценена! Куклите се казват Вили и Вили, но ЕМма и на двете казва Вики, "дай икам гушам Вики  Mr. Green" Късметлийчо закичих в елхата, знам че ще ми донесе късмет, с такива приятели като вас няма как да е другояче. Абе радост голяма се лееше!
Обичам ви всички, много!  bouquet

Сега срам не срам, кой ми се обади днес, аз сънена, обърках се  Embarassed за Спиди се разправяхме, за децата, само Христо ми се върти в ума.

# 611
Елени,много хубаво това Теле ей,пу пу пу Hug Heart Eyes
Въче,принцеския автомобил много по фликстоунски го раздава Wink,ама пък и отива!Това е то,каквото и да прави -по царски го прави!Нацелувай я тая красавица! Heart Eyes Hug
Мирка,страхотно изкарване на празниците в уютната къщичка!Весела Коледа,много чудеса и страхотна Нова 2010година ти желая!
Катче,да знаеш че и аз съм почитателка на Дядо ти Мраз,много ми се криви това Коледа в устата Grinning Hug
Сега да ви се оплача!Пак!!!Малко ли ми беше,че вчера ми се овуня света,ами днес след щателно търсене на телефона къде ли не,най-сетне с треперещи пръсти го извадих от джоба на якето ,което пък от своя страна бе в .....пералнята!Вече със сигурност ако не друго,поне не мирише Mr. Green
Та я имам телефон скоро,я не ама не пречи да ми пращате телофоните си на скайп или лс,че естествено ги нямам никъде записани Grinning

# 612
Благодаря ви милички за топлото посрещане и  хубавите думи за мойто гарже Hug
Въчке,тоз автомобил маневрен ли е Mr. Greenили е спроред сръчността на крачетата,които го управляват hahahaСуперски е!Даже малко ви завиждам.Как искам и у наше село да има читав магазин за играчки,ама нейсе...8 диванета трябва да обзаведа с подаръци Tiredи е голяма мъка с тез 2 магазина от по 2 метра всеки...
Кас, ако си сейфнала номерата на картата,а не в телетонната памет,може и да са се запазили(ако е здрава картата)
Днес съм много щастлива.Вече сме във ваканция.Имахме коледен банкет в уч.стая hahahaкриза е,вече не ходим по ресторанти Stopно пък беше весело Laughing
Паднаха ми се хубави късмети-Работа,работа и после Хавай Mr. Greenили нещо от сорта Laughing
Ето и още една баница Grinning
http://koleda.rozali.com/kusmeti.php
късметите са много истински...Ето моя:
Къща край море очаквай-Щедра ще е с теб,повярвай в Новата година благинки ще има! Sunglasses
А дано!

# 613
  • Sofia
Еленитке, аз в магазин душицо не съм стъпвала мноооого отдавна.  Mr. Green
Понякога ми липсва обаче, единствено с мъжа ми мога да ходя да пазарувам, с приятелки не си е оферта, трябва да ги чакам и те да мерят, губя си времето.  Laughing
Мъжът ми седи пред пробната, подава ми, носи ми нови размери, съветва ме, консултира ме, плаща ми покупките, че и да хапна ме води после.  Laughing
Ще трябва да възобновя тази позабравена традиция, подсети ме ти сега.  Mr. Green

Между другото аз от малка знам, че има Дядо Коледа и помня, че го празнувахме тайно по бай Тошово време, дядо Мраз не съм му обръщала особено внимание тъй като никога нищо не ми е носил та май не ми е бил много симпатичен, но Дядо Коледа си го тачех, помня, че ходехме тайно на църква по Коледа, защото имаше дежурни учители, които следяха за тези неща, леле какви времена само бяха тогава.  Crazy
И на 25-ти сутринта винаги ни бяха пълни чорапите с лакомства, а под елхата имаше и подаръци, сега сме малко по-нетърпеливи и си ги раздаваме на 24-ти вечерта.
Касандре, голям заплес си!  Heart Eyes

# 614
Еленитке, аз в магазин душицо не съм стъпвала мноооого отдавна.  Mr. Green
Понякога ми липсва обаче, единствено с мъжа ми мога да ходя да пазарувам, с приятелки не си е оферта, трябва да ги чакам и те да мерят, губя си времето.  Laughing
Мъжът ми седи пред пробната, подава ми, носи ми нови размери, съветва ме, консултира ме, плаща ми покупките, че и да хапна ме води после.  Laughing
Ще трябва да възобновя тази позабравена традиция, подсети ме ти сега.  Mr. Green

Освен да ми пуснеш линка на магазина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт