В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 642
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
                                       Честит Имен Ден на всички празнуващи, да сте ни живи и здрави!

Много здраве и щастие на Стефко:

# 676
Катче,благодаря миличка!И за мен името е много скъпо,дядо ми мир на душата му се казваше така,едната му сестра,първия ми братовчед и мъжа на сестра ми също!Натоварен ден е днес LaughingДа метна една почерпка:

А стига толкова ooooh! Grinning
Честит имен ден и на Стефко Наш!Да е много здрав,послушен и разбран за радост на мама
и тате!
Честит имен ден и на Стефко на Яна!
Честит имен ден и н Тян!Да стане много по-разсъден,да е здрав и да е опора на мама някой ден!

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 12:39 от Кас

# 677
Весела Коледа, мили мои виртуални приятелки!
ТОВА е за всички вас Hug
Честит Имен ден на прекрасната Кас, на Стефко Вивин и Янин, на Стоян на Мери, на всички които празнуват днес! Бъдете щастливи и здрави!

И ние сме в клуба на болните. След като изкарах тежичко грипа, заразих Алекс и на Бъдни вечер беше тежко - борихме се часове наред с 40Т, която незнам как свалихме след 5-6 часа борба!Сега сме добре, да не чува дявола, но и ние пием Суметролим.
Мери, баба беше прекрасен човек!
Тони, Весело, много сладки джуджета имате Hug

Трябва да ставам - отиваме при свеки, че с тея болести не можахме да стигнем до там!
До после  Hug

# 678
ВЕСЕЛА КОЛЕДА,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,НЕКА ВСИЧКИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ И МЕЧТИ  ДА СЕ СБЪДНАТ santa2 Close-mas:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛА КАС newsm51 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТЕФКО,НА СТОЯН НА МЕРИ И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ СИ НОСЕТЕ ИМЕНАТА  bigdance2 Tada

# 679
Да е честито и свято името на именниците ни днес, по специално на Касандрето, Стефко наш и Стефко на Яна ! Със здраве да си го носят!
Благодаря за милите пожелания към Тян!  Hug

# 680
Честит имен ден на всички!Моята Стела също празнува днес(тя има 2 именни дни) Wink

И ние сме болни....Стела е вече добре,но продължава с АБ-то докато направи 10 дни,аз обаче нямам подобрение пия 3-ти АБ ,а свтлината в тунела е още далеч,как исках да съм здрава за празника...3 дена гости посрещам и не мога да се включа адекватно в празника ConfusedГласа се връща бавно не мога да се понасям слушайки се Close ръмжа кат мечка Confused
Роси,твоя Алекс как вдига винаги такива високи температури Shockedсигурно ти побеля косата мила SadХайде КЪШ на болестите!

# 681
Честит Имен ден Стефи! Пожелавам ти много здраве , сбъднати желания и най-важното късмет! Голяма  Hug от мен!

Честит Имен ден на Вивин Стефко , Янин Стефко и Мерин Тян! Да си носят имената със здраве и да растат добри и щастливи ! Честит празник и на Стелито! Все такава красавица да расте!

Ох, мили, много болни, много чудо  Rolling Eyes . Ама и това време никак не прощава. Сигурно и в България е като тук - един ден минус 10 на следващия 17 Shocked . В нашия отбор онзи ден доктора попита колко от нас имат болки в гърлото - бяха вдигнати около 8 ръце от 13 момичета. Аз включително. Радвам се поне, че Дани ми е здрав , въпреки, че му растат 3 кучешки наведнъж .

Моята мила майчица се прибира в София за около един месец и направо се виждам в чудо как ще се оправям от тренировки и терапии. Но баба знае 2 и 200 нали  ooooh!. Моля се само да ми се оправи ахилеса  Praynig.
Момичета стискайте ни палци днес , защото имаме важен мач и би било добре да бием.

Дано болничките по-бързо да се оправят  Hug Hug Hug

# 682
Честито на всички именници днес!
Бъдете здрави и много щастливи!

Почерпете се за здравето на моя мъж Стефан!

# 683
  • София
Честито и на Стелка хубавелка и на Мъжът на Ирка!

Момичета стискайте ни палци днес , защото имаме важен мач и би било добре да бием.
Ако щете вярвайте, ама Вики днес като започна да стиска едни ми ти палци, след това накара и нас да стискаме. Позамислих се дали пък Тони няма мач, ама пък нали не й се е възстановил крака...  newsm78
Тони, да знаеш, че имаше нашите палци!

# 684
  • Бургас
Благодаря на всички ви за поздравите! Честито да е името на Кас,  честито на Стела-хубавела, честит именик на Яна и честито на Стоян на Мери. Всички да са здравички, да слушкат и да папкат!  Heart Eyes
 Една почерпка от нас ( малко брутално изглежда, но да се абстрахираме от такива предрасъдъци) Laughing

И да се похваля, че ми върнаха парите за нередовния парфюм.

# 685
Честита Коледа ,и честоти на всички именници,от здраве късмет и щастие да не се отървете!Момичета благодаря ви от сърце за поздравите към моя именник,дано стане малко по послушен и да е много здрав.Искам да ви пожелая една неповторима новогодишна нощ!

# 686
Добро утро момичета!

Аууууууууу щ екажете ,че не аз заспах по утрините ами вие!Къде сте бе?
Благодаря на всички които ми звъннаха,пратиха смс или лс,или тук за това ,че ми направихте празника незабравим!Благодаря ви ПРИЯТЕЛКИ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 687
А тук сме,сега ставаме BlushВзимам си двойна доза от онова димящото кафенце-Благодарско Кас Party
Тони,имаш и нашата подкрепа PeaceДано се оправиш бързо,че много меприятно тъй...
Момичета никави ви няма...Празнувате сигурно,или сте извън града...
Аз малко да размия честитките и да ви питам:Какви са ви плановете за нова година Laughingмного актуален въпрос в последния месец,всеки това пита Laughingта и аз да ви питам Mr. Green
И още нещо:
АКо искате да споделим кой кави подаръци е получил Simple Smileможе и със снимков материал Sunglasses

# 688
Понеже днес сте го отдали на мързел явно,да се включа с чаршафчета!

Честно казано тази коледа финансите ни бяха доста оскъдни,опакованите подаръци са еднакви за двете-мозайки!И един пумпал за обща употреба!Но голяма игра се заформя с тях.Проблема ми бе с останалата част,Карина втора поредна година на абсолютно всеки който я попита каза едно и също.Че си е поръчала на Дядо Коледа масичка и столчета.Вечерта преди Коледа като си лягахме я попитах как ще позная кой подарък е за нея,защото знам че става  в ранни зори,и тя отговори категорично:"Е как няма да позная-масичката и столчетатат!" А се оказа,че цяла седмица в нашия град +Хиполенд и Метро Ст.З. не открихме маса и столчета.Прединфактно са справихме със задачата точно на 24! Joy

# 689
Кас, големи хитруши си имаш. Да не говорим колко са сладки Heart Eyes
При нас Дядо Коледа нещо се беше объркал. Според Калоян трябваше да му донесе братче. Не знам защо си го втълпи това, но включително на сутринта на 25 декември като се чудехме дали е дошъл Дядо Коледа и какви подаръци му е донесъл, той повтаряше: "батче". Е, задоволи се с музикално влакче, ксилофон и трансформираща се кола. От вуйчо си има столче, което писука, като седне върху него, а от баба си - китара. На плюшените играчки изобщо не им обръща внимание. На това агънце, което получи от наш приятел, полегна, колкото за снимката:

Тук зад него е трансформиращата се кола:

Последни покупки за Коледа:

И разбира се, мамините питки:

(от пълнозърнесто брашно)

(и коледната)

На Стефановден си имахме една прекрасна гостенка - малката Таничка, на която Калоян много се радва. Целува й ръчичките, гали я:

...Дени, как е Анна?

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 13:33 от Мама Пух

Общи условия

Активация на акаунт