В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 637
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!

Честит Имен Ден на всички именици! (за вчера)

Ние още сме в Габрово.  Утре ще се прибираме живот и здраве в София!

Вчера баба имаше юбилей, стана на 75 години. Искам да ви се похваля с тортата, която направих и малко снимки от рождения ден:

Весел ден! Simple Smile

Hug

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 23:12 от alina_si

# 691
  • София
Здравейте и от мен Grinning

Да са живи и здрави Стефко Наш, Кас, Стела, Стоян на Мери,форумските половинки Grinning
След като живях четири денонощия в кухнята днес дойде ден за релакс Grinning

Алина, да е жива и здрава баба ти, много е хубава тортата й Grinning
Кас, много хубав подарък, много са щастливи деца- вижда се Grinning
Пух, много сладка тази Таничка Grinning Калоян Джуджан - прекрасен Grinning

Ето и от мен един клип
http://www.youtube.com/user/sabev#p/u/0/bR0AfTwwwjo

и малко снимки
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30698389&id=1368835855

# 692
Алина,страхотна торта си направила-БРАВО!Да е жива и здрава баба ти!  bouquet
Кас,уникални подаръци PeaceЩе се опитам да просна и нашето пране,но незнам дали ще ми се получи,че нета ми бяга пак Tired

Дано не досадих,отивам да гледам снимките на Чара Simple Smile
Чари,страхотна Коледа сте отбелязали Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 14:12 от elenia

# 693
Добър ви ден!!
Честито(на патерици) на именниците ни вчера.Да са живи и здрави...
Алинка,Честит юбилей на баба ти.Още дълги години да празнувате заедно..Тортата е много хубава..
Тони,имаш палци и от нас... Hug
Много хубави подаръци,много щастливи деца.... Laughing
Нова Година засега се очертава с мъжо да си я караме вкъщи двамката с детето...
Подаръци детето получи доста...Кран,гараж,куфар с инструменти,мечо Пух(много си падаме по всичко с него),шейнаЕто малко пране и от нас...

# 694

Честитя на именниците ни мили, които поради доста задължения вчера не успях,
бъдете здрави, щастливи и много усмихнати, любов и късмет ви желая от сърце... Hug

Алинка, браво за тортата, супер си я направила... Hug

Еления, страхотна е Стелка, и все повече прилича на татко си... Mr. Green

АДИ, много весело изглежда при вас, и как помага само в кухнята... Grinning Hug

ЧАРИ, снимките са фантастични... Hug

Оставям ви в подготовката за нова година, ако мога после ще пиша пак... Hug

# 695
И аз като Бубето минавам на куц крак да честитя на прекрасните ни именици.

Честит празник, на всички именици от  вчера! Бъдете здрави и не спирайте да мчтаете!!!

# 696
Aaa Бубе,ще имаш да вземаш Crossing Arms
Ей на това викам аз прилика Grinning

Ади,голям ти е сладурчо Heart EyesПропуснала съм за очилата,спомням си че имаше съмнения и щеше да го водиш на лекар и явно после е било дългото ми зачезване и съм пропуснала.Какво казаха лекарите?Ще го израсне нали?Не че не му отиват очила на бузанчо-сладуранчо Heart Eyes
-----------
За нова година.След 3 години у дома,решихме тази година да отидем на ресторант.Но си мисля,че ще се приберем преждевременно newsm78

# 697
Eлениткееее, и аз като я гледах точно тази снимка на бузанчо с татко си си помислих колко си приличат... Laughing

Дай сега една ваша за да  сравним тук... Mr. Green

# 698
Весела Коледа на всички! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А Бубе това е спешъл фор ю Mr. Green
Мога да ти покажа колко много прилича на мен Стела,особено,когато гледаме лошо Wink

# 699
Ахааа,и аз съм на мнение,че сТелето е одрало кожата на майка си... Mr. Green
Еленитке,докторката каза,че очилата били временни..обаче,колко времени...не е ясно..Миналата седмица бяхме на контролен и от думите й разбрах,че едва ли не трябвало да си израсте диоптъра,което не разбрах каква връзка има с нашия проблем....След празниците ще търся и друго мнение,защото тази вече много ме осъмни...Лошото е,ако се разминат много мненията,как да преценя кое е правилното...ама ще му мисля като чуя и друг специалист...
Бубе,от малък го уча,че няма женска и мъжка работа... Mr. Green

# 700
Ади,аз като малка носех очила,които с възрастта отпаднаха.сега не се сещам но май бяха + и затова с възрастта изчезват.Но вие не ги ли сложихте заради кривене на очето?Тогава доколкото съм чела се носят до укрепване на очния нерв,който поради незрялост не може да следва другия.Между другото имам приятелка на която детето е на около 1година и във Варна в очната клиника им казаха да правят закалителни процедури с носене на лепенка върху здравото око.Отделно си има и коригиращи операции отново за същото,изобщо не се тревожи миличка.Просто наистина се консултирай със утвърден специалистА аз ще разпитам моята позната къде са ходили,защото знам,че доста се съветваха преди това. Hug
Еленитке,то верно като тебе се въси детето,ама не се напъвай на баща си е одрала кожата Mr. Green Heart Eyes Еййй много миризливо стана бе,дай и един ароматизатор..тая баня не стигна Joy
Бубе,Бубе,като ти видя подписа и ми став аедно такова хубаво  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts И то верно ,че сте пълна къща,ам акакво толкова подготвяш от сега ? newsm78
Камчи,ти що само цопна и избяга?Кажи какви кулинарни шедьоври диплиш пак Grinning

# 701
Честита Коледа!
На всички Вас, Вашите семейства и хората, кото обичате желая много здраве, любов и красота!
На всички именници-Честито!

Ние бяхме по празниците на гости и вчера се завърнахме вече у дома. Дядо Коледа донесе много подаръци.

Асол, днес мисля, че те мернах на спирката на Попа, но не бях сигурна, пък и малко не довиждам на далече.

# 702
Кас,очилата са + и са заради кривене...И именно от там идват съмненията ми...как диоптърни очила ще спомогнат за кривенете...Като и на двете очи стъклата са еднакви и са си обикновени очила с диоптър... newsm78 Да,точно това обясни,че е кривенето и трябвало да укрепнат мускулите(аз така разбрах)...ама пак не разбирам как диоптъра помага за това...Уж,търсих лекар извън "наш'то село" и тази лекарка се слави като най-добрата детска такава в града...Тези процедури със закриването,доколкото знам аз,се правят в по-напреднал стадий,ама може и да греша...

# 703
Кас,очилата са + и са заради кривене...И именно от там идват съмненията ми...как диоптърни очила ще спомогнат за кривенете...Като и на двете очи стъклата са еднакви и са си обикновени очила с диоптър... newsm78 Да,точно това обясни,че е кривенето и трябвало да укрепнат мускулите(аз така разбрах)...ама пак не разбирам как диоптъра помага за това...Уж,търсих лекар извън "наш'то село" и тази лекарка се слави като най-добрата детска такава в града...Тези процедури със закриването,доколкото знам аз,се правят в по-напреднал стадий,ама може и да греша...
Айде да не спамим утре на скайпа ще се разберем.Но именно така се коригира кривене,с диоптър.А закриването не му трябва стадий,но става бавно.Както и да е имам две добри приятелки с подобни проблеми на децатат,ще се чуя с тях и ще ти кажа Heart Eyes

# 704
Бубеееееееееееееее

Да си ни жива и здрава и все така щастлива! Много те обичаме всички  Hug

Ади,ако ви се идва до Пловдив мога да ти пепоръчам лекар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт