Ние сме добре, продължаваме да се мъчим с гърнето, но нещо не се получава....От два дни сме без бибата
...това си е вече постижение, защото моята кукла още няма всички зъбки и сега много я морят долните кучешки. Търси си я постоянно, но понеже много обича котета, реших да се придържам към версията, че "няу"- (както им казва Габи) я е взело
...аз съм записала Габи за февруари, защото яслата е нова и ще я откриват след Нова година. При нас има яслена и междинна група т.е. деца от яслената, които навършат 3г., преди м.септември - остават в същата ясла, но в междинната група. Това е най- добрия вариант, според мен.
...на мен не ми остава никакво време затова пускайте тук красотите си поне да им се порадваме виртуално 
освен онова комплектче с мънистата от вега тойс, друго не съм измислила. Иначе тя си поръча колонки и микрофон за нейния компютър, че сега е със слушалки, но това малко не го смятам към коледните подаръци, защото няма да е изненада.
ако не стана от компа, рискувам да ми унищожат монитора...
....с две деца с такава малка разлика, а изглеждаш невероятно 
При нас в Славейков има скарлатина в едната детска градина (не в нашата слава богу).Не знам обаче какъв е обрива , ние карахме варицела пролетта. По-добре я заведете на педито или на кожен да я види . Дано не е нещо сериозно и бързо да минава 

Както и да е, нали скоро ще ни трябва Коледен колаж, така че няма да седи много.Препоръчани теми