В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 698
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Камчи , успех и 4-те стискаме палци... Mr. Green

ДЕЗ, как е Емч днес.. Rolling Eyes

ВАЛ, голяма актриса си имаш... Heart Eyes Как е Плами ...

Естрелка, разкошни сте всички, бравооо, все така усмихнати и здравички да сте.. Hug

МИРИ, браво, браво , браво , ще успееш , ти си оправна жена... Hug Heart Eyes

РОСИ, сега чак мижах да видя клипчетата, сладур, да го нащипеш от мен, и го почерпи една биричка.. Hug  Laughing

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 13:00 от бубето 29

# 121
Камчи fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 14:25 от slanchice1

# 122
  • София
Камчи, и от мен положителна енергия Grinning

Вал, искрено се забавлявам с Ева Grinning

Роси, много готин Алекс, голям математик Grinning ние така бяхме научили Геоги да казва колко е корен квадратен от сто и от двадесет и пет Grinning

През почивните дни си бяхме в Пловдив, поразнообразихме се Grinning Пловдивчанки, честито ви Джъмбо, голяма реклама върви по радиото Mr. Green

Покрай нас нищо  интересно.

Да ви се похваля с моето производство Grinning Майсторите ме похвалиха, казаха, че без работа няма да остана, веднага ще ме вземат в бригадата Mr. Green

# 123
ЧАРИ....Гледам и се възхищавам... Shocked  Mr. Green  smile3501

А тази последната за моите бебки ли си я напрвавила... Hug  Mr. Green 

# 124
  • София

А тази последната за моите бебки ли си я напрвавила... Hug  Mr. Green 

Личи ли от 100 километра, че ми се гледа женско Grinning

Тази е за градината на Георги, искал да подари на момичетата Grinning

# 125
Таня, супер си!!! Е, можеше да предвидиш едно легло и за Снежанка, а не да стават оргии с джуджета, ама нейсе.

# 126

На мен ми приличат точно като легълцата за седемте джуджета Heart Eyes
Чара, прекрасни са. Винаги съм ти се възхищавала  Hug
Момичета, толкова сте талантливи всички  newsm20
Камчи fingerscrossed

# 127
Tова е тогава моята поръчка  Чари, във сайта сттрува само...135 евро.. Rolling Eyes Laughing  без обзавеждането... ooooh!

# 128
Камчи, имате и нашите стиснати палци и  Hug-ки.

Естрела, да са ти живи и здрави съкровищата, много е весело у вас!

Чаре,страхотни къщички - БРАВО!!!

Катче, благодаря ти за колажа - СТРАХОТЕН Е!

Роси, прекрасен е Алекс и спортист и математик  Hug.

Дез, Емчи как е днес?

Слънчице, радвам се че вече сте без обриви и дано повече не ви се случва Hug.

Пухче, и  по нашите бузи и около очички са в пъпчици, а бузите са доста червени на моменти Sad, кожата е суха, изпръхнала, около устата. Докато беше топло нямаше. Миналата година по това време, започнаха и обривите по ръчичките и краченцата, надявам се сега да не се разпространяват повече. Не съм спирала да я мажа с крема, който й помога.

Ефросинка, и аз да питам за тези мечета - Мултивитамините и Ехинацеята могат ли да се комбинират, да се приемат в един курс, или трябва да се приема само едното и после другото?

Мирка, поздравления за амбициите и УСПЕХ, а щом има и кой да помага е чудесно.

Еления, къде изчезна? Има и други липсващи Sad.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 17:18 от *Дария*

# 129
Чара, изплакнах очи, страхотно творение, тази къщичка бих поиграла и аз с нея. Камчи, стискам палци.
Естрела, чудесни деца  bouquet

# 130
Здравейте...Тези дни даже не мога да се докопам да ви прочета...
Изпуснах да честитя рожденния ден на първите ни февруарчета-Явор и Александра.Да растат здрави и усмихнати деца.Пожелавам им най-безгрижното детство..
Чаре,невероятен талант си...
Камчи-стиснати палци и от нас...
Роси,много се смях с "пиянката"  Joy
Вал,дано излезете от тази серия и никога повече да не влизате в такива... Hug
Дез,следи за монетата в акото...Преди време племенницата ми глътна монета от 50ст,снимка й правеха даже да не е отишла в белия дроб...Аз щях да го заведа,да го прегледат,още повече след премеждията със семката...Не е шега работа...Но в никакъв случай не искам да те плаша...Най-вероятно ще я изаака... Hug
Мирка,поздравления за решението.Възхищавам ти се,аз не мисля че бих се справила...
Слънце,много се радвам,че обрива минава...Дано никога повече не се случва...

# 131
 Благодаря на всички , които ни стискаха палци !Имаше ефект! :hug:
Само набързо се разписвам. От събота вечерта Ици е с Т. В неделя направи една криза с пишкане през 15 минути и казваше , че го боликато пишка.По съвет на педиатърката направих седяща баня в топла отвара от лайка и давах много течности.Днес дадохме обикновена урина за изследване. / За това ми трябваха палците/ Излезе без изменения.Междувременно Т. спадна , а от болки при уриниране и чести позиви  не ми се е оплаквал повече.Много се бях ошашкала да не излезе бъбречен проблем. При прегледа днес се оказа , че има зачервено гърло. Според докторката пишкането може да е било от лусиона на памперса / бях сложила нов вид/За сега всичко е наред след 10 дни ще пускам стерилна урина.

# 132
  • Sofia
Танче, браво!  Grinning
Снахите без покрив няма да останат, ти ще си свекърва мечта, повече от ясно е!  Grinning
Тази, която Бубето показва мисля, че няма изобщо да ти се опре, че и обзавеждането колко му е да го издялкаш!  Grinning

За последен път ви казвам стига сте редактирали, че не мога да ви прочета като хората, пишете в нов пост, Роси.  Mr. Green
За малко да изпусна пиянката!  hahaha hahaha hahaha
Това със задачите ми е до болка познато и учителя му се яви в кадър да си каже чия е заслугата.  Laughing
И много сложни задачи решавате, ние сме само до по пет по пет.  Laughing

Камчи и от нас стиснати палци имате!  Grinning

Естрела, страхотно семейство сте, много са пораснали децата, да са живи и здрави!  Grinning

# 133
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Сендин Анди и тук Hug Hug Hug...че виждам друг още не се сеща още Wink.
Да ти е жив и здрав и да порастне достоен мъж Hug

Ефросинка, и аз да питам за тези мечета - Мултивитамините и Ехинацеята могат ли да се комбинират, да се приемат в един курс, или трябва да се приема само едното и после другото?
Не съм ползвала други от серията, но доколкото намерих информация, тези с ехинацея също съдържат необходимата дневна доза витами и от такъв аспект не би трябвало да ги комбинираш (самите те са комбинация). На нашата опаковка пишеше, че има ехинацея също, но сигурно в по-малко количество (не знам newsm78). Ето ги всичките видове и информация за тях: http://www.framar.bg/search_products_qyery-%D1%8F%D0%BC%D0%B8+%D … D1%8A%D1%80%D1%81

Танче, а приемаш ли частни поръчки....като за снаха примерно Embarassed Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:00 от ephrossina

# 134
  • ВАРНА
Здравейте.
Чара, къщичките са много готини. Оригинални са, сръчни ръце имаш   bouquet

Емч още не е изакал монетата, вече ми е много притеснено. Днес сутринта е акал веднъж, но я е нямало. До утре сутрин ако не я изкара ще го заведа на док. да му направят една снимка.
Снощи, докато спеше покашля малко, иначе не е. Мисля, че Вал ме беше питала.
  bouquet на всички и до по-късно

Общи условия

Активация на акаунт