В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 703
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Ами Сенди, честит ти именник, да е здрав и усмихнат!!!   bouquet
Не съм знаела, че днес е празник изобщо, така и не добих навици да гледам календара, а ще ми избоде очите.  Crazy

Дез, възможно е да е при следващото изхождане, то зависи кога точно я е глътнал.
Аз за това ти казах картофено пюре с много масло, че се дава, защото картофа облекчава предвижването на предмета, който е погълнат, а маслото разхлабва и вероятността да я изхвърли по-скоро е по-голяма.
Днес нали не е кашлял и не се е оплаквал от болки в гърдите, обикновено ако заседне има хрипове.
Дано скоро "счупите касичката"!  Hug

# 136
Дез,Вал е права,обикновено има хрипове...ама щом е покашлял вземи го заведи на лекар,особено ако не я е изакал още.
Честито на всички именници днес.Със здраве да си носите името...

# 137
СЕНДИ ДА ВИ Е ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТ ИМЕННИКА!!!

Камчи,много се радвам че са ви хубави изследванията, и след 10 дни пак ще е така Hug.

Ефросинка, много ти благодаря Hug.

Дез, всичко ще е наред, утре ще си имате стотинката,  Hug и на вас!

Heart Eyes и  Hug-ки на всички!

# 138
  • София

Танче, а приемаш ли частни поръчки....като за снаха примерно Embarassed Mr. Green

Ааааа, ние за снахите истинска къща правим Wink Още ден два и нея ще покажа Grinning
А за дървените- материал имам, но майсторите си взеха банцига, работят и други обекти хората, няма с какво да режа. Иначе едната голяма и малката къщичка съм ги дала за коледния базар на ДБМ. Той ще е в Модерен театър, близо до парка Заимов...ако някой много иска... Grinning Обзаведени са мансардните етажи Grinning т.е. малката е с едно спално комплектче, а голямата - с две. Тази за градината ще е с 9, въпреки седемте стаи, защото са девет момичета. Има и една за у нас, много ми се искаше и нея да дам за базара, но Георги не се съгласи...то вярно, че за него я правих, защото ме помоли, но след това му направих и гараж, мислех си, че няма да му трябва къщичката, говорих, обяснявах за децата без мами и татковци, уж прави и крои планове как да им помогне, но не се съгласи да си даде къщичката.

Мерси, за похвалите  Embarassed

И със закаснение, но най-най- искрено искам да поздравя Явор и Александра за рождения им ден Grinning Естрела, да са ти живи и здрави, много щастливи и големи късметлии Grinning

Честит имен ден и на сър Андрю- жив и здрав да е Grinning

Кат, прекрасен е колажа- благодаря Grinning Да вземем да си спретнем една фотокнига с всички колажи, а Grinning

# 139
Честит имен ден на Анди! Да си носи името със здраве!!![/color
 Дез , възможно е да не излезе  на първото изхождане тази монета. Едно мънисто , което Елица беше глътнала , го чаках на митницата три дни. Акъла си бях изкарала от притеснения и на треия ден се появи.
Чара,   bouquet

С огромно закъснение [b]Честит втори рожден ден на Явор и Али ![/b] Естрелка прекрасни са ти дечицата ! Здраве  и късмет на цялото семейство пожелавам!

Що пък всичко стана в червено....? Карай , не ми се занимава , пък и да се набивам на очи Embarassed

# 140
  • Sofia
Ааааа, ние за снахите истинска къща правим Wink
Танче, Георги по каки дали не си пада?  Mr. Green
Аз помислих, че среща ще предложиш да си спретнем, ти на фотокнига искаш само да се виждаме.  Laughing

# 141
Що пък всичко стана в червено....? Карай , не ми се занимава , пък и да се набивам на очи Embarassed

Joy Joy Joy

# 142
Благодаря ви мили момичета Hug Hug Hug
Почерпете се за здравето на моето синче Heart Eyes

Снощи откарахме до късно с гостите, днес пак и вече едвам гледам Tired В събота и неделя съм, по цял ден на лекции а през седмицата търча по задачки и изобщо на гребена на вълната. След месец като влезна в сесия и идилията вече ще е пълна Mr. Green, но здраве да е.
Затова нямам време да пиша редовно, но за сметка на това си ви чета Heart Eyes
Приятна вечер на всички и още веднъж ви благодаря  bouquet

# 143

Танче, амбицираш ме да работим за женско, само и само да станем рода Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сенди, жив и здрав да ти е сладък Андрю Hug

Камчи, радвам се че сте добре. Не мисли с лошо Peace
Дез, утре ще проработи ротативката Heart Eyes

Момичета, имам БИГ ПРОБЛЕМ Laughing Днес направих пак от моите дежурни издънки....Боби намери писмото си, което беше написал до Дядо Коледа.Ами аз така го бях скрила (и от себе си), и не можех да го наметя. да, ама детето успя... Както и да е - даже се получи перфектно, защото от 4 дни ме тормози с питането, дали може да напише ново или да напише "анекс" към предното. Да му се неначудиш на детето - на 10 години още вярва в Дядо коледа, но и аз пък не спирам да повтарям, че старецът съществува. Та всичко се нареди, успях да се измъкна от ситуация, даже беше страшна радост, че ще дописваме писмото, ОБАЧЕ .....детето ме разби с желание.... Аз не мога да го прочета, та камо ли да го изпълня.... Иска човека някакъв диск за PSP с краткото име Namco Naruto Utima Ninja Heroes 2  #Crazy #Crazy #Crazy последния да затвори вратата Mr. Green

Не се смейте за краснописа, даже даде максимума от себе си детето Mr. Green Иначе проявява човечност - дава право на избор на дядо Коледа, в случай че не може да му уреди подаръка hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 23:08 от rosi_bosi

# 144
Ох, че мило писъмце, Роси....
След това старание и земята ще обърна за тези чудеса, които си поиска детето...
Ние сме болни вече-Кики е по-добре, аз-като прегазена от влак...Утре ще идва свекито на помощ, че днес детето се гледа почти само, аз съм като парцал... Tired

# 145
  • София
Танче, Георги по каки дали не си пада?  Mr. Green
Аз помислих, че среща ще предложиш да си спретнем, ти на фотокнига искаш само да се виждаме.  Laughing

Ааааа, що да не си пада  Grinning особено по красиви и с оправни майки  Grinning Ако не случат децата на свекърва, поне на тъща  Mr. Green А за среща- с най-голямо удоволствие, но все още сме с майстори и поне още 15 дни ще е така, сега започваме вътрешните ремонти- стълбището и едната спалня- гадното тепърва предстои.

Танче, амбицираш ме да работим за женско, само си само да станем рода Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За да се сродим и аз съм готова на женско  Mr. Green А за  проблема ти- какво му е биг? Детето четири опции ти е дало, да избереш една, а можеше и четирите да поиска Grinning

Камчи, дано всичко е отшумяло!

Дез,  и на вас пожелавам най-безобидното разрешаване не проблема!

Изида, бързо оздравяване!

# 146
  • Sofia
Роси, не е истина просто, милион и едно желания!  hahaha hahaha hahaha
Трудно му разчитам ама ми стана ясно, че иска на първо място Бакугани, после Гормити 3-та серия и диск на Наруто дето ги събират от кроасаните чипикао, Heroes2 и аз я играя още, ама то има и 5-ца, защо му е двойката се чудя.  Mr. Green
Щеше да е яко да завърши писмото с фразата "ако и това нямаш, здраве да е".  Joy
Сладур!  Heart Eyes

Танче, аз за софийска среща говорех ти за стълбите ми разправяш.  Mr. Green
Че гледам организаторката е заета и мята едни витамини за тонус и превенция срещу грипа из темата.  Laughing

Изидка, оздравявайте!  Hug

# 147
  • София

Танче, аз за софийска среща говорех ти за стълбите ми разправяш.  Mr. Green

Да де, и аз за софийска, ама у нас  Grinning моля, извинете за спама, няма повече Mr. Green

# 148
Та в тоя ред на мисли, ето ви нещо свежо, което и мин година по това време ви писах...

Желани подаръци от Дядо Коледа
Скъпи Дядо Коледа,
вече три години ти искам едно пожарникарско камионче. моля те таз година, донеси ми едно пожарникарско камионче.

Скъпо дете,
упоритостта ти ме дразни, тази нова година докато спиш, щи запала къщата така ше получиш не един а всички пожарникарски камиони от твоя и близките градове.

Скъпи Дядо Коледа,
тази година бях много послушна... единственото нещо за което те моля тази година е да има мир в целият свят.

Скъпо дете,
pодителите ти пушат марихуана, нали?

зкъби дято голета,
бих искал а имам нофа телевизииска игра.

зкъбо тете,
зпорет мен етин букафар ше свърши по топра рапота.

Скъпи дядо Коледа,
много бих искал тази година да направиш така че мама и тате отново да се върнат заедно... татко много ми липсва.

скъпо дете,
какво искаш от мен, да разваля отношенията между татко ти и неговата секретарка ли?

Скъпи дядо коледа,
искам колело, видео игра, куче или котка, едно пони и бас китара!

скъпо дете,
а какво ще кажеш за един шамар?

Скъпи дядо коледа,
оставих ти бисквитки и чаша прясно мляко под елхата... и моркови за еленчетата... с много обич...

Скъпо дете,
всяка година след като ти пия от млякото немога да изляза по два часа от тоалетната, а морковите ти правят така че елените да ми пърдят в лицето докато летят. Ако си си намислила да ми се подмазваш, остави една бутилка от виното на дядо ти, една пура и накараи мама да си сложи гащичките които шефът и подари миналата година.

# 149
Роси, newsm62 Joy Joyседя и сама се смея като те чета!Браво на Боби,не съм срещнала толкова разбрано дете!Да не съм те чула вече да му се караш WinkИ права е Чара,4 опции имаш,никога няма да забравя Карина как една коледа упорито повтаряше във всички писма,ние пишем колкото пъти се сетим Wink, че много е слушала и иска червен подарък! Та така,разбрани деца имаме Joy
Чаре,ние си имаме наборка за Гого,че и в игрите се разбират Whistling

Общи условия

Активация на акаунт