В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Привет момичета-кокичета
Набързо се записвам и бягам да ви изчета назад.
Не мога да подмина красотите на Кат. Евала мацко, просто нямам думи.... искам и аз някой снежко пък....

Да питам нещо - не помня кой беше купил столче и масичка, дървени във формата на жабка. Да си признава бързо и да казва от къде да се снабдим с такива

# 166
  • Пловдив
Алексче,аз изобщо не съм точноя човек ,който да дава съвет,просто ще си споделя моето мнение.

Ситуацията,която описваш,е точно тази ,от която аз се боях и отбих Кристиян,докато бях бременна в 4-5 месец.Той беше на 1.2 год,т.е една доста прилична продължителност на кърменето.Някак си не ми се искаше да се получава така и затова побързах с отбиването.На тази възраст стана доста лесно и безболезнено,мисля.Сега дори не реагира ,като кърмя,вероятно е забравил.

Това,което се случва при вас,може е неговата реакция от появата на бебето.Може би се чувства застрашен,уплашен,несигурен,като вижда мама с друго бебче.Аз си правя някакви изводи от поведението на Криси.Не знам дали можете да си представите безумната уплаха в неговите очи,когато гушкам сестричката му.Постоянно му обяснявам,че няма да ме изгуби,че Диди е негова сестричка,че също е детенце на мама и тати,като него,но явно още му е трудно да преодолее това.

Може би и при вас ще мине с времето,както и аз се надявам ,нашия батко да престане да ревнува и да иска да я дърпя и удря.
....
Тези мои размишления може и да не са верни,разбира се....

.....
Ех,Катче,може ли и аз да си поръчам лилав или розов Снежко,защото много бързо свършиха Blush

# 167
  • Sofia
Кат, веднага тичай да ми запазваш снежковците, че да дишам спокойно, гледам народа не спи а запазва ли запазва!  Laughing
Страхотни са, нямам думи просто, а от елхичките само една ли ти остана?  Rolling Eyes

Днес съм малко разсеяна, избирам подарък на Ева за РД от Пламена, поръчала ми е да и купя нещо от нейно име от сега, но да е до 50лв, повече нямала.  Laughing
Накарах я да седне на пише на Дядо си Коледа, нищо че от няколко години знае истината и и казах, че ще го пуснем утре в пощата, по принцип ако сте изписали правилно адреса си от БГ пощи изпращат и отговор, аз обаче съм си написала свой отговор и ще купя красив плик и ще го сложа вътре, дадох го днес на мъжа ми да го разпечата.
Иначе такива бисери имам от подобни писма като на Боби, но си ги пазя в една тетрадка, последно Дядо Коледа беше минал и беше задрасквал от списъка с подаръците нещата, които не са му по силите  Mr. Green и от долу беше оставил коментар "детенце, за на пред бъди малко по-скромно"  hahaha
А в момента в който Пламена разбра истината кой купува подаръците започна да иска все по-големи и все по-големи, аз и казвам, че дори и да не го вижда Дядо Коледа всяка година оставя по нещо от него под елхата, с толкова много подаръци обаче едва ли би разбрала кое точно от кой е.
Иначе Еми, много хубаво си го казала за човешките желания!  Grinning
От една седмица ме мъчи зверско гърло, то компреси ли не слагах, гаргари ли не правих, но не минава и не минава, от 3-4 дни се появи и суха кашлица ама направо дроба ще си изплюя на моменти, явно и на Ева съм лепнала нещо защото и тя покашля, но основно сутрин като се събуди през другото време няма проблеми, но аз като влезна в серия особено когато трябва да пазя тихо докато спи и ми иде да си отрежа главата.  Crazy
Та на този етап коледни подаръци не искам, искам само кашлицата да спре, че да се свършат мъките ми.
Но на вас с Пух честити ви придобивки, все хубави вести да ви съобщават!  Grinning
А Царя е голям сладур!  Heart Eyes

# 168
 Ама аз наистина не виждам писмото на Боби... И памперс тортата не видях,ама понеже там зареди другата снимка,реших че Роси просто я е махнала вече... Sad Но май още си е там... Защо ли не ми ги зарежда на мен? newsm78
Кат,невероятни са ти снежковците...С Кас имате невероятен талант...И Чара..и Пух... и още много от вас...Възхищвам ви се...

Ставам,че станало време за баня...

# 169
Детето сополиво, аз сополива - имам чувството, че съм прихванала и аз "ясленския синдром". Пфу, толкова много не съм боледувала през последните 6-7 и повече години. yu5
Maria_m, признах си на лични, за да не стана жабешки рекламен агент. Аз зачеркнах масичката в списъка на Дядо Коледа, само ще добавя поредната "мебел", която не е чак толкова евтина. Тия скачащите крави, зайчета и кончета във въпросния магазин са 17 лева. Виждат ми се много джуджански за габаритите на моя юнак.
Мацки, как я давате тая пуста клеева тинктура. Калоян пръхти като кон, плюе, реве, тръшва ме на тепиха...Никакъв шанс да му я давам. За три капчици в нослето с физиологичен разтвор плюе половин час.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 22:50 от Мама Пух

# 170
Само да кажа, че опитах да си капя клеева в носа-няма такава гадост. Sick Изгоря ми кожата-разбрах защо Киара плаче...
Та се влача вече 3 ден с ужасна хрема-носа ми е заприличал на камба...Кажете някой илач за хрема, че нищо не ми помага....
Единственото хубаво в цялата работа е , че съм на път да откажа цигарите-втори ден не съм пушила и съм много горда, Ще ми се да започна Новата година "на чисто"

# 171
  • Sofia
Ева с голяма охота си пие "мухите" тя така и вика на клеевата тинктура и в носа дава доброволно да и слагам, не се е оплакала, изненадва ме, че ви е гадна на вас.
Забърках аз сиропа с бирата, шекера и мастиката, е много ми е гаден на мен, но Ева го хареса, явно си отглеждам алкохоличка.  Crazy
Тази вечер накиснах дюли и семки, утре ще правя лек за кашлицата и от тях.
А за носа Изидка, аз съм много брутална, капя кромид изцеден, много е хард, не знам ще го издържиш ли, щом тинктурата ти е гадна, едва ли.
Защо се мъчиш, вземи си човешки капки.

# 172
Забърках аз сиропа с бирата, шекера и мастиката, е много ми е гаден на мен, но Ева го хареса, явно си отглеждам алкохоличка.  Crazy
Знаех си че Ева е от нашата партия hahaha hahaha hahaha

Изидка, бързо оздравяване. Hug На нас клеевата тинктура ни е любима, но явно прага на търпимост на Алекс е доста висок. Междудругото от снощи Алекс ми е с Т. варира между 37-38. Днес го водих при педи - всичко му е наред - явно са зъби, защото последния кучешки явно в раздрав венеца, чак кръвна малко. А и Доки каза, че кътниците и те са на път ooooh! Дано се разминем и не се влоши положението....
Пухче, и ти да оздравяваш. Витамин Ц и клеева - така моря хремата аз. А за кашлицата - Вал, не си ли пробвала черна ряпа с мед? На 1000% работи при нас. Но трябва 24 часово постоянство, поне за ден-два.
Алинка, все забравям да ти пратя една голяяяяяяяяяма  Hug

Абе Голдънчето се изгуби. Не съм я чувала от 4-5 дни, но утре сутрин това ще ми е първа задача Peace
Ааа, и Жани Hug да порицая....някъде я мярнах в началото на темата само с един емотикон  Naughty
Дез, какво стана с Емчо банкера?

И аз като циганетата да се похваля - днес имахме годишнина на фирмата и моите прекрасни колеги ми подариха ей това Като съм им осигурявала хляба, поне да ми помогнели hahaha

# 173
Ами незнам защо, явно ми е много разранен носа, та пробвах да напоя 2 памучни тампончета с клеева и да вдишвам по малко. Това от един лекар го чух....
Едва тази вечер започнах да се усещам, че "дишам"...А такива коктейли, Вал, посмъртно не приемам...За лука-навремето като си попявах тук таме и ми се изгубеше гласа, лекувах с лук-яде се като ябълка(няма такава гадост Sick). Добър ефект имаше обаче от врялата кока кола-просто се кипва на котлона и се пие..

Роси, те твойте колеги за 13 заплата се натискат май Laughing
За зъборастежа-във вихъра си е- Киара-още няма кучешки...Устата й празна, тук-таме има някой зъб...Шоуто тепърва предстои, но да сме живи и здрави

# 174
  • ВАРНА
Добро утро!
Черпя кафе, защото съм първа тази сутрин

Все още нямаме свещената монета, чакам я с нетърпение. Мъжа ми се майтапи, че Емч е започнал да прави милионите и затова не я дава още.  Grinning
Ще го чакаме и днес, пък да видим.

Много хубав и позитивен ден на всички

Аз лекинко закъснявам вече, още съм по халат а трябва да изляза след половин час.

# 175
Добро утро, Дез мерси за кафенцето.
Роси чакам да видя какво ще измайсториш с тази фурна.
Изидка аз капя сребърна вода в носа. Последния път Пламена много бързо се оправи аз също, за 1-2 дни, направо не повярвах.
Клеевата и аз не съм я пробвала още.
Оздравявайте всички болнички.

# 176
Добро утро, момичета!

Неприятни неща чета- много болни мами и дечица . Тук при нас е нещо страшно- всеки втори е с кашлица и хрема , децат през едно с температура. Онзи ден като водих Ици на преглед се уплаших - толкова болни пред врата на педи не бях вижгдала никога.Пълно беше до входната врата на поликлиниката. Добре, че майка ми беше с мен да пази ред , докато ние с Ици се разхождахме в една друга сграда, където няма лични лекари и съответно болни.Нещо ми се върти , че пикът на респираторните заболявания /респективно грип/ при нас е именно сега..... ooooh!
На всички , които не се чувстват добре в кожата си и ги измъчват физически и душевни теглила - да се оправят  на момента! Hug
вчера нямах време , но днес искам да благодаря на Дядо Коледа и Пухи за чудесните гащи.Размерът е точен , само цвета малко не ми допада ....надявам се добрият старец да изпълни и другото ми желнаие.
Дез , дано днес е великият ден. Емч да не се надява на лихви от спестяването?
Роси , колегите ти , се грижат да те разтоварят от домашната робия.Пиши като я пробваш.
Алекс , радвам се , че ес разписа!Много е пораснала Дани , а Пламен е вече мъж.Може би Мери ще ти даде някакъв съвет за постоянното кърмене на баткото.
Още веднъж да кажа :Чара , Кас , Пухи , Катчето и всички знаайни и незнайни таланти: Страхотни сте!!!!

# 177
  • София
Да почерпя - имам си рожденник!
Да ми е жив и здрав и все така добричък и грижовен!

# 178
Добро утро!

Кат, да ти е жив и здрав рожденика. Да се разбирате и обичате цял живот! И тук пак да кажа, снещковците са уникални!

Роси  Hug ! Майка ми ни подари на мен и на сестра ми миналата Коледа машина за хляб. Много съм доволна. Правя какво ли не в нея. Ако нещо имаш проблем и не разбираш (в което се съмнявам), звънкай.  Ето да ви се похваля и с моето произведение: ПИТКА  
Писмото на Боби е много готино, върна ме в детството. Не че тогава е имало такива неща, не че знам какво са бакугани и другите термини.. просто си спомних, като бях на 10 и получих първите си дънки, някак си чувството е останало в мен. Всъщност Дядо Коледа ИМА и той е във всички нас, той е любовта ни и обичта в семейството, така го усещам.
(Роси, пратих ти покана във фейсбук, на истинският профил, че беше станало малко объркване заради мен Wink .)

Таня, много яки къщички. Уникални!

Изида, не знам какво да те посъветвам, освен да си купиш едни капки ксилометазолин.  Mr. Green

И аз щях да питам за Голдънчето, Тони.. и много други..

Ние сме добре. Не знам какво друго да напиша. Всичко е толкова еднообразно, че чак не ми се иска да го казвам, да не предизвикам съдбата. Ето една Ина:

Прекрасен ден!

Hug

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 09:35 от alina_si

# 179
Катче,да ти е жив и здрав рожденника!Много щастие и късмет,и да продължава да е толкова обичан и обичащ!  bouquet
[/color][/size]
Светле,Ина е прелестна!
Камчи,при нас пък върха на грипа беше около 3 седмици преди да обявят националната грипна епидемия.Вчера като ходи мъжа ми при педи за Карина,каза че е настанала пустош просто Wink.А тя е добре,нищо и нямало,може да и е влязла вода от банята.То наистина голямо приводняване става като се къпят Mr. Green
Дез,мерси за кафенцето Grinning,малко ми е...ще сложа ново!

и една забавна към него    притурка Wink

Общи условия

Активация на акаунт