В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 750
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Ние доскоро ставахме в 6,ама нещо се обърна и спим до 11  Shocked всичките !!!
И затова съм още на вълна Добро Утро  Laughing

Честит рожденник на Кат и яестито на патерици за именника на Сенди
Да са живички и здравички   bouquet

Имам питанка,за тези от вас които са вадили задграничен паспорт на малките.Какви документи са необходими и
знаете ли дали може да се пусне бърза поръчка за 1 ден?

Подчертавам го защото ми е важно.Благодаря предварително   bouquet

Дез,на моя приятелка детето беше глътнало 2 батерии от малките,кръглите.Спомням си че доктора беше препоръчал точно такава картофена диета с повече масло,както е писала Вал.Имало 2 стеснения ,едното на хранопровода и другото не помня къде.Това са препядствията,които стотинката трябва да премине.До 48 трябва да я изака.Ако не стане,препоръчват снимка да се види да не е заседнала на някое от стесненията.Детето на моята приятелка обаче изкара батериите май на 3 тия ден  Peace

# 181
Дез, и аз чакам да се похвалиш! Praynig
Коте да ти е жив и здрав рожденика, много щастие и късмет пожелавам!
Много неща исках да напиша, обаче затъкнах ...  Tired
Роси мечтая си за хлебопекарна отдавна . Да ти е честита мила! И годишнината разбира се!  bouquet
И на Пух и Еми честити телефони, със здраве си ги ползвайте сладурчета!    bouquet
Алексче, Ива беше така до към 3-я месец. Истината е че големите ни изпитват, дали все още са така значими за нас, дали ги делим, дали новото бебе е заплаха. Колкото по щедра си, толкова по бързо минава периода, лишаваш ли- обратно, привличаш с магнит голямото дете. Ако погледнеш на нещата положително, всъщност чашата ти не е наполовина празна а наполовина пълна, така помагаш не само за по силен имунитет, не само спестяваш от купешки млека и предпазваш от алергии, но и помагаш на Пламен да приеме Дани далеч по лесно. Той вижда вниманието към нея, но вижда и че са равни, не правиш нищо по различно с нея от колкото с него, и това го успокоява, няма какво да предизвика ревност и враждебност  Peace Аз например мъкнех Емма в слинга за да са ми свободно ръцете за Ива, да четем, рисуваме, да я избърша от гърнето и т.н., за да не и казвам "сега не мога защото държа сестра ти" Знам че не ти е никак лесно  Hug
Изабелко добре дошла в отбора  Mr. Green И ние се излюпихме в 10.30 днес  Simple Smile
Забравих какво друго исках да пиша.

# 182
Истината е че големите ни изпитват, дали все още са така значими за нас, дали ги делим, дали новото бебе е заплаха. Колкото по щедра си, толкова по бързо минава периода, лишаваш ли- обратно, привличаш с магнит голямото дете. Ако погледнеш на нещата положително, всъщност чашата ти не е наполовина празна а наполовина пълна, така помагаш не само за по силен имунитет, не само спестяваш от купешки млека и предпазваш от алергии, но и помагаш на Пламен да приеме Дани далеч по лесно. Той вижда вниманието към нея, но вижда и че са равни, не правиш нищо по различно с нея от колкото с него, и това го успокоява, няма какво да предизвика ревност и враждебност  Peace Аз например мъкнех Емма в слинга за да са ми свободно ръцете за Ива, да четем, рисуваме, да я избърша от гърнето и т.н., за да не и казвам "сега не мога защото държа сестра ти". Знам че не ти е никак лесно  Hug

Мери, не знам дали осъзнаваш, че трябва да се занимаваш сериозно с психология. Това е професионално мнение, по моя оценка.
Моето юнашко бебе пък да го питаш от кого ревнува, та е толкова пристрастено към кърменето

Cattt, честит празник, мила. Да ти е жив и здрав мъжът, да те слуша и с двете уши и да се обичате много.

Касче, ето така ги разбирам и аз ангелчетата - пухкави и добрички. Сууупер са!!!

Камчи, Дядо Коледа е доволен, че си оценила гащатия му подарък и ти дава като бонус още няколко разновидности:

тези ги свали специално от дупето на Азис:

...и едни за детенце:

# 183
  • Sofia
Кат, честито на половинката ти!!!
Здраве и сили му пожелавам да може да ви разнася на ръце още дълги години!!!   bouquet

Изабелко
, може за 1 ден да се извади паспорта, таксата е малко по-висока.
Ето тук можеш да ги видиш: http://www.mvr.bg/Guide/new_BG_documents_10.htm
Къде ще вървите, вземете ме с вас, аз паспорт си имам!  Laughing

За ставането ви завиждам и то никак благородно!  Crossing Arms
От тази седмица са ми сменили човека дето ми носи кухнята и сега е някакъв ентусиаст дето ми се ръсва в 8ч на вратата и звъни ли звъни, а аз си спя ли си спя.  Mr. Green
Тъй като входната врата долу ни се заключва днес ходих да му изкарам ключ, за да не ме разкарва поне до долу в тези ранни зори, все пак ние ставаме към 9,30, това направо си е непосилно за мен.
Ако видя че се справя добре от утре на там може да му изкарам и ключ за апартамента да влиза да ни прави и закуска.  hahaha
Вече 3-ти ден му се явявам рошава и по пижама и той трети ден констатира "аз май ранко идвам, сигурно ви будя, ама няма как", аз за толкова много години не съм се научила да ставам рано, той иска да ме научи заради някаква си храна, утре ще го излекувам с ключа в челото.  Mr. Green
А сутринта бях оставила Ева да гледа детско на спалнята и отидох в банята като и казах да не мърда и тъкмо съм си вкарала четката за зъби в устата и я чувам как крещи "мамоооооо, тафонаааа, мамооооо, кухнятаааааа"  Laughing

Росинко, ние сме по-тежка категория пиянки от вас, вие само с бира, ние сме по коктейлите.  hahaha
Баща и я гушнал онази вечер и ми вика "абе, това дете на кръчма мирише нещо".  Laughing
А ряпата, тъй като съм ряпа и не знам изобщо как изглежда черната ряпа, за да си я купя, та как точно да си я направя.  Whistling

Касандре, притурките са разкошни, ти кога викаш ще отваряш дюкяна?  Flutter
Спящата Ина е много сладка!  Hug

# 184
  • България
Здравейте момичета  Hug
Кат,Честит ти Рожденик Да ти е жив и здрав и много послушен!
Дез,на моя приятелка детето също беше "хапнало"батерии и и бяха казали картофено пюре и на следващия ден излязоха.Надявам се и при вас да е така  Praynig
Изидка,за хрема пробвай захаросан мед  Peace Аз го пробвах и за мое учудване хремата мина за 1 ден,но имай предвид,че е страшно гадно(поне на мен ми беше)и не съм го слагала на Ади.Слагаш парченца от захаросания мед в ноздрите и си вдигаш главата,за да отиде назад.То от телесната Т се разтапя меда.Скорошно оздравяване  Hug
За ставането сутрин-ние си поспиваме до 10 обикновено,но пък и лягаме доста късно включително и Ади,защото без нас не заспива  Naughty
Щях да ви питам за бибата,махнахте ли я(тези,които са ползвали,де),че при нас е голям зор,от няколко дни я крия,обачеее не по цял ден е baby_neutral ,незнам как ще я махнем.За памперса,не съм се и пробвала още,но го виждам,че никак не е готов
Лек и успешен ден на всички  Hug Hug Hug

# 185
  • Sofia
Аз батерии знам, че трябва да се извадят веднага обаче, а не да се чакат, не знам защо вече за втори случай чета, че са ги чакали.
Ефро, все забравям да те питам тези витамини, които пусна желирани ли са?
Че ако са желирани да спра просто да ги търся, тя Ева няма да може да ги дъвче.
А като заговорих за хапчета се сетих как вчера си бях оставила 2 таблетки коризалия в една капачка, за да си ги смуча докато тя спи и да не шумя като ги вадя от блистера, но съм ги забравила и там са си и останали.
По едно време гледам Ева стиска нещо в ръка и минава покрай мен като през малка гара и се засилила към Пламена, която лежи и гледа детско.
Аз я питам какво държи, а тя само измуча и ми каза "ъъъъъ маню се", отиде до сестра си и и подава нещо и и казва "Пламена, вземи!", взима Пламена и кога гледам едното хапче и я питам Ева къде е другото хапче и тя си отваря доволно устата да покаже, че го смуче, на това му викам аз сестринска грижовност.  Laughing

# 186

Въче,махаш треволяка ако има изобщо,измиваш,разрязваш на две,издълбаваш да стане като купичка и пълниш с мед или пудра захар,след известно време плънката става на сок /ще видиш промяната в меда,става по-рядък/.И си пийваш по 1с.л. когато се сетиш.Подобре по-начесто.Безотказно е потвържавам. А що не си спретнеш и едни сладки с джинджифил,той също действа при болки в гърлото! Дюкяна сега работи инкогнито,официалното ще е по-натам Mr. Green
Изидка,аз нещо май не разбрах?Ти клеевата неразредена ли я тикаш в носа newsm78.Щото тя така направо ти изгаря синусите!Разреждаш 5капки в 10мл. физ. р-р или ср. вода.
Пухи,изби пак рибата с тия гащури Joy
Камчи,зариби ме снощи с тоя бобо та и аз правих Grinning
Въче, Joy Joy Joy ами маню се другия път направо,де ще питаш Joy

# 187
  • Sofia
Друго си е да онагледи човек  Mr. Green аз си мислех, че има уловка и всъщност черната ряпа ще се окаже бяла.  Laughing
Ще си купя после и ще си направя, а като изпия съдържанието на "купичката" после нова "купичка" ли да си правя или тази е за многократна употреба.
А на Ева мога ли да давам, че тя така свикна заедно да си пием мастиката, че като ме види с лъжица и буркан и започва радостно да ми вика "Наздраве, наздраве!"  Laughing
И какво като е инкогнито дюкяна с линк нещо няма ли да ни замериш или разпродаде всичко?  Crossing Arms

# 188
Да , Кас, капнах 2 капки на памучно тампонче и се опитах да "вдишам"...и съответно си пропищях...
Аз мислех, че разредена се дава, само ако се пие. Даже мойта съседка давала на детето ей така-чисто по 2 капки и малкото се облизвало Shocked На мен никак не ми харесва нито на вкус, нито на мирис. И Киара е така...
Слава Богу, ще оцелеем. Аз днес съм ОК, ама тя се събуди с кашлица. Педиатърката констатира това, което си мислех и аз "Нищо ви няма. Всеки момент ще избият кучешките...Проспан и Стеримар са достатъчни..." Поне я измерихме, вече сме заветните 12кг, което малко ме съмнява, като знам какви количества храна приема...На 1.6год беше 10,300кг...

Да не забравя-Честит рожден ден на Татко Котарак! Да радва и все така да се грижи за котешкото семейство. Весел празник!![

# 189
Ох Вал сори,да зарежда с епак.На мен цял ден едни и същи купички ми вършиха работата,че четиримата се целяхме.Да може и на Ева.То затова има вариант с пудра захар за деца под 1годинка.
А линка ми е в подписа бе newsm78, заповядай http://www.flickr.com/photos/44687702@N07/
Изидка,тя и з апиене се разрежда във вода или сок.Ама поне опитай както тряБва ако още имаш хрема.Пак си поналютява,ама поносимо.Честити 12килца  bouquet

# 190
Здравейте,

И аз да почерпя, днес порастнах с още 1 годинка Hug Hug Hug

bdbaloniКатче, да вие жив, здрав и много, много щастлив рожденика bdbaloni

Роси,честита ви годишни на фирмата-много успехи!!! А подаръкът е страхотен, тук ползвам такава машина и си мисля да направя такъв подарък на нашите за Коледа.

Клеевата тинктура я давам разтворена в сребърна вода и малката с голямо удоволствие си я пие.

Касче, радвам се че Карина е добре Hug Hug Hug.

Вал, пак ме разсмя рано сутринта с вашите премеждия, благодаря!

Друго исках да пиша, но...ЕГН-то си казва думата, а и тази нощ Диа много се въртя и плака, може би пробива 2-та половина на 20-я зъб. Да излиза и да се свършват тези мъки.

Хубав ден!

# 191
Кат,честито на рожденника.Жив и здрав да е.Всичко най-хубаво му пожлевам.
Изабелка,за бързата поръчка незнам...но документите- адресна регистрация на детето,две снимки и при нас задължително двамата родители с детето подават заявлението...После при вземането,може само единия да го вземе.

Ставам,че нямам време...След няколко часа,ще имам нужда от малко стиснати палци...Като се върнем ще пиша повече... Hug Hug

# 192

КАТ, да ти е здрав, щастлив и много добричък съпруга дъъълги години.. Hug

ДАРЧЕ, да си винаги така лъчезарна, здрава, много щастлива и обичана...Весел празник..

# 193
  • Sofia
Дарче, да си жива, здрава и много обичана жена и майка!!!   bouquet
Да си все така лъчезарна и усмихната!!!  Hug

# 194
Дарче,и от мен миличка много здраве и късмет!Много ,много сполука да си намериш добра работа там и да сте много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт