В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 663
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Авинце, сега те прочетох за Росен, не се тревожи сигурна съм, че ще си намери работа съвсем скоро, създава впечатление на сериозен човек и смятам, че не би те оставил да се тревожиш, ти си гледай здравето, то ти е по-важно сега!  Hug
Ще видиш, че всичко ще се подреди!
Какъв късмет ти се падна от на Еленитка баницата, тя нали каза че нейната бил по-истинска.  Laughing
15 последователни изтеглих...и 15-те един след друг без прекъсване бяха: "Люлка с бебе ще люлееш ти след 9 месеца, уви!"  Shocked
Направо си извадих бременните дрехи и започнах да пия фолиева киселина, утре ще извадя пак кошарата.  Mr. Green

# 616
15 последователни изтеглих...и 15-те един след друг без прекъсване бяха: "Люлка с бебе ще люлееш ти след 9 месеца, уви!"  Shocked
Направо си извадих бременните дрехи и започнах да пия фолиева киселина, утре ще извадя пак кошарата.  Mr. Green
Опааа!Ей тва е късмет!И то категоричен LaughingПий си фолиевата и кажи  на мъжо да помогне с нещо Laughing
Айде и другите да теглят,айде! Grinning
И да споделите...
...на мен все работа ми вади....а за Хавай май само ще си мечтай....по скоро така ще стане Crossing Arms

# 617
Детски смях ще звъни във дома ти от ранни зори Whistling , това ми се падна от баницата на Еленитка  Laughing
Вал , надявам се съвсем скоро да се похваля с нова работа на мъжо , от вчера обикаля , на 100 места е проверил , все някъде ще го вземат  Peace Стискайте палци. А ти си пий фолиевата и ще чакаме да се похвалиш скоро с третата  Laughing
Роси  Heart Eyes Hug , благодаря ти от сърце миличка, ти си знаеш защо  Hug

# 618
Въче, мило не аз съм разсеяната ами мъжо!Решил милия да ми помогне,ама нали никога не си вади нещата от джоба де да знае,че пералнята не ги прави тези неща Mr. Green Както и да е не става моя добре се е почистил,ама имам едни назаем за първо време.
Авинце,мило дано скоро си намери дваж по-добре платена работа Praynig Praynig Praynig Praynig А ти наистина не се притеснявай,сега друг ти е приоритета!
Ели,от раз твоя късмет изтеглих !Та реших да проверя за достоверност ,викам нещо запецнал след теб и уви пак "кариера,дваж по-платена" ми се падна Joy Ама вече ме съмняват тез баници нещо,след като на Вал кристалната топка нищо не каза пък той упорства 15 пъти....?!?!Не не вярвам аз,Вал е проверена-не греши Joy
Ей стига сте се покривали ,давайте идеи за утре какво да готвим ,че има и такива пишман готвачи като мен!Карина може и да не знае имена на много манджи,но от рано научи че прегорялото било полезно за стомаха Mr. Green!

# 619
Мери, връщам си назад думите за пощаджиите - един ден от София до Айтос си е рекорд. В стила на Пипи Дългото чорапче разпращах подаръчета на рождения си ден, накрая ще се окаже, че пътят от един софийски квартал до друг е най-дълъг Rolling Eyes Пожелавам на Ива и Емичка винаги да имат повод за дребна, но искрена радост, а на теб - един истински Коледа (да не е дядо по възможност Flutter)! Всъщност няма по-подходяща приятелка за Коледа от теб - нали знаеш, че гаджето му е Мери Кристмас Laughing
Вал, как може да съм толкова загубена - закъде е една истинска принцеса без подходящ кракомобил. Вече знам какъв подарък ще получи Ева за пълнолетието си - ключове за розово "Бентли". Пожелавам й го най-искрено, мисля че ще й отива много. Ама много ти е красива принцесата Heart Eyes
Кас, ужас Sick Аз ако бях на теб щях да обеля чесън и да напълня жабката на автомобила. Парфюмът за 40 лв не знам дали върши работа, но чесънът щеше да има невероятен ефект - изобщо нямаше да усети другата миризма Grinning
Не знам дали Вал ще си скочи отново в бременните дрехи, но аз обявявам бойкот на тези баници - нещо ме будалкат мен. Първо сватба от баницата на Cattt, че и майка ми щяла да се зарадва - тя, дето зет си да има как на ръце да го носи, толкова го обича, по-скоро ще се откаже от мен, отколкото от него. От баницата на Еленитка пък ми се пада успех без труд - хич не го виждам това да се случи. И на втори опит: "В работата ще получиш признание след дългогодишно страдание". Аман от тая работа, как не ми се падне някоя печалба от тотото, барабар с попълнен фиш, ако може.
Пожелавам нова работа на всички половинки, които не се чувстват удовлетворени в сегашната (включително и на моя половинчо Wink) и късмет на Елениткиния мъж.
Кас, никаква концепция нямам за Бъдни вечер, утре ще решавам в крачка. Засега знам само, че питката ще е от пълнозърнесто брашно (пробвахме го вече, много хубав хляб става). За Коледа ще мина на най-лесния вариант - капама.

# 620
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ МЕН!

Дядо Коледа при вас да долети,
с подаръци, любов и красота да ви дари!
Така това е да се подготвя от рано,че знам ли утре накъде ще ме завее....планирала съм ст онеща,дано поне едно да свърша! Joy

# 621
Еленитке, добре си се завърнала душко! Липсата ти се усещаше  Hug ( аз си чета, въпреки , че не пиша толкова  Rolling Eyes) . Стелито е такова бонбончеее  Heart Eyes .
На мен пък от тази баница ми се падна '' Ще бъдеш безумно обичана и страстно събличана ''  Mr. Green . Хе, хе, то това си е в реда на нещата ( стига време да има ). Ама много ми се иска едно късметче от сорта '' Алихесчето ти бързо ще премине и ще скачаш за двамина ''  Tired .
От баничката на Катчето ми се падна '' Учение''  Laughing . То верно трябва да си завърша магистратурата, та дано ме хване музата тая година .
Пух, наистина изглеждаш много добре. Евала ти за отслабването. Не е лесно, но вече като си свалила 10 и си в ритъм, другите не би трябвало да ти създадат проблеми . А Калоян е просто едно твое фотокопие  Shocked . Един малък Пухчо  Heart Eyes . Ти докато се оплакваше , че не говори детето , виж сега какви изречения прави  Shocked . Не писа как прекарахте рожденния ден?
Меринце, много се радвам за щастливите мигове , които момичетата тук успяха да ви дарят в този труден момент. Аз обещавам да съм в подкрепа след това  Peace .
Авинце, пази се мила. Ще видиш, че всичко пак ще се нареди добре.

Каси, аз за манджи знаеш, че немога да помогна  Tired , но ние винаги правим за Бъдни Вечер пълнени чушки и сърмички с ориз, смилянски боб на фурна, питка с паричка, ушав, баклава . Има и друго, но сега не се сещам  newsm78 . Нали знаеш кой ще приготвя утре трапезата - бабите  ooooh! . Аз тренирам утре сутрин, както и на 25 следобед  Crazy .

Вал,  Party , айде дано имаш повод да пиеш фолиева киселина . Ти нали ги усещаш най-добре тия работи . А кракомобила на малката принцеса е сууупер. Представям си каква картинка сте у вас - Ева бута колата и си говори с кучето в същото време  Crazy .
Ситуацията у вас още ли е наводнена? А уредите проработиха ли?

п.п. Ееее, Кас, ти пък .... много от рано започна с честитките.

# 622
  • София
И аз да сподля, че имам изненади от Вал, Пух и Кас Grinning изобщо не съм и очаквала и много, много се зарадвах Grinning благодаря ви от сърце Grinning

Ели, Стелето много пораснала Grinning

Вал, прекрасен подарък за Ева Grinning

Тони, по оня край нали много тачат тези празници, какви тренировки бе... Пооправи ли те се крака на теб?

Пожелавам скорошно намиране на добре платена работа, на съпрузите на Ави, Ели, Мери и на твоя също!

Аз току що приключих със сортирането на играчките, бях ги събрала преди два дни- 12 чувала, два отделих и изобщо нам да ги връщам, един изхвърлих, няколко комплекта отделих, за да не се при общите, защото като се разпръснат частите не играят с тях... никога няма да си видя  подредена  къщата от толкова амбалж... Сега започвам да опаковам подаръците, че утре няма как да се скатая...

Хайде лека нощ от мен  Grinning

# 623
  • София
Освен чернокоса, имаме си и къдрокоса Снежанка! Пух, много ти благодарим за подаръка!!! Изненада ни приятно, Вики хареса всички неща, само повтаряше мое, мое. Щипчицата си я закачих на елхата. Още веднъж - Благодаря!

Еленита, много ни липсвахте! Бързо да оздравяваш!
Ави, всяко зло за добро! Росен ще си намери много по-хубава работа, ще видиш!
Вал, нъц, нъц! Много готино еко возило има Ева! Дано да е широко у вас.
И на мен ми е странно с този Дядо Коледа, но гледам да се приспособя. Някой деца дори не са и чували за Мраз.
Вал, не ти ли беше интересно 16-ят път какво щеше да покаже  Laughing Е честито тогава, лека бременност ти желая!!!
На мен ми се падна, че от любов ще съм обградена и сексуално задоволена  Blush
 newsm78 Какво още щях да пиша? Я да се залавам със задачките.

# 624
  • Пловдив
Мили момичета,пожелавам на всички ви да изкарате един прекрасен празник,много здраве на вас и семействата ви и бъдете благословени във всичко ,с което се захванете.

....
Аз отивам при мама да помагам за трапезата.

Целувки Heart Eyes

# 625
Момичета , ние заминаваме  за празниците , ще се върнем на 2.01  Simple Smile
Весели празници на всички , ще пиша когато мога  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 626
На всички, весело посрещане на Коледа! Hug На пътуващите лек път, и безавариен!
Днес всеки ще е зает с трапезата си Simple Smile
Касандре, стига! Излизай от филма, то пак сериал стана! Живи и здрави да сте миличка, другото се оправя  Hug
На мен голяма любов ми се падна от тази баница, снощи си теглих, и нещо от сорта че около това се върти света  Mr. Green
Тян е с изключен телефон  Rolling Eyes явно баща му не  е платил сметката, как ще го чуя по празниците  Confused
На майка се обадих да я чуя как е, да не бях звъняла, хленчи половин час, не попита дори как са децата или аз.   Thinking
Хайде да си напълня чушките и да изведа момичетата, после пак ще ви нагледам  Hug

# 627
 И аз като МЕРИ, докато си изпека баклавата ...и после ще ви изчитам... Hug

Еленитке, добре дошла сред нас отново... Hug Hug Hug

ТОНИ, ...желая този късмет да си изтеглиш на следващата баница... Hug

Едно заглавие от мен в предколедния ден..

Февруарчета Честита Коледа желаят на всички  със  грейнали очички !

Другите са някъде на първите страници, но...КАТ не ги забеляза... Whistling

# 628
Момичета,желая ви прекрасен празник,пълни трапези, голям берикет и много,много здраве!
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!
Много ви обичам всички!
santa2 newsm24 family santa2 santa2 santa2  madnoel People Santa Close-mas: cheers

# 629
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт