FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Търся съседи rossy_f@ abv.bg (търся и за island paradise , cafe world , ferm lil,  burn buddy )

# 466
  • София
Едно уточнение - златното яйце дава 20 литра гориво, черното дава 10, а кафявото дава 1 литър. Имаше грешчица на предишната страница.  motor

# 467
Ето един човек който е 70 !!! левъл Simple Smile  http://www.youtube.com/watch?v=60_6tHadlO0&feature=related

# 468
  • London
Едно уточнение - златното яйце дава 20 литра гориво, черното дава 10, а кафявото дава 1 литър. Имаше грешчица на предишната страница.  motor

Не е вярно, два пъти взимам по 30 туби гориво от златно яйце, а да и по 20 туби пак от златно.

# 469
Здравейте на всички, отдавна играя фермата, но сега ви открих, на 35 ниво съм,

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 19:44 от miloto_

# 470
аз съм хващала черно и златно яйце,но не ми даде гориво  Tired

# 471
Аз още си нямам златна кокошка Sad
Имам много кафяви, 3 черни, но тия златни яйца не мога да ги улуча и това е Sad

Имам много кафяви, 3 черни, но тия златни яйца не мога да ги улуча и това е Sad

Е, то за горивото е 5% шанса. Аз го хванах веднъж, но с удоволствие щях да го заменя за кокошка. Crossing Arms

# 472
оооооо най -сетне ми излезе яйце - едно кафяво и едно бяло  Grinning

.........................................

и аз, но продължавам да се мъча да хвана

хванах я тая кокошка newsm44

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 10:34 от Ilistavreva

# 473
                               От златно яйце ли я хващате? От моите съседи май никой си няма такава  Rolling Eyes.

# 474
                               От златно яйце ли я хващате? От моите съседи май никой си няма такава  Rolling Eyes.

Да, от златно яйце е, моите съседи пускат много, но досега съм хващала само 3,няма ги на 10та секунда вече, и все не улучвам кокошка..

# 475
  • София
Когато наторявам съседите си,не ми позволява да използвам последното чувалче  newsm78,някой от вас в такава ситуация?
Да и при мен се получи.
и примен е така цял ден и много се нервя
Установих, че когато човека е хванат, дава само 4 торби, а когато се разхожда са си 5. Това, сигурно е против този чийт.

# 476
Когато наторявам съседите си,не ми позволява да използвам последното чувалче  newsm78,някой от вас в такава ситуация?
Да и при мен се получи.
и примен е така цял ден и много се нервя
Установих, че когато човека е хванат, дава само 4 торби, а когато се разхожда са си 5. Това, сигурно е против този чийт.
                                 Не е така. Ползвам си 5-те навсякъде - и при 'хванатите' включително. Снощи обаче и на мен на едно място не ми даде 5-те, а човечето не беше 'хванато'. А и това не е чийт, тъй като само не губиш толкова време. По-скоро е трик. Чудя се обаче кога ли ще ни отрежат снасянето до полудяване. Щото това си е баш чийтче  Blush.

# 477
  • София

Не е вярно, два пъти взимам по 30 туби гориво от златно яйце, а да и по 20 туби пак от златно.
  По-скоро исках да те поправя за това, че черното яйце дава 10 литра, а не един. На мен също вчера в кутията ми пишеше, че тубата е с 30 литра гориво, но днес като се събудих и отворих кутията с подаръците (защото тубите са ми там) пишеше 20 литра. Ако и твоите туби са в кутията би ли погледнала колко литра пише там сега. ако не те затруднявам разбира се.

# 478
  • Бургас
..... Чудя се обаче кога ли ще ни отрежат снасянето до полудяване. Щото това си е баш чийтче  Blush.
Уф,дано не ни спрат,че е забавно да зарадваш съседите с яйчице Grinning
За протокола вчера"снесох" 23 яйца Blush
А хванах точно 3 Crossing Arms

# 479
А пък на мен от два деа не ще да ми дава яйца , преди снасях около 10 на ден , а сега вчера 2 , днес само 1  Sad

Общи условия

Активация на акаунт