FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
...За протокола вчера"снесох" 23 яйца Blush
А хванах точно 3 Crossing Arms[/color]
                                    Shocked Майко мила  Joy!   bouquet за усилията! И аз много обичам да ги радвам, хващам всяко, снесено от съседите, но те снасят толкова рядко, че... и само бели.

Ох, хора... много ми се е приискал златен фонтан, или платинено джудже  Blush.... А така не ми се дават париииии... Знам, че като ги похарча ще пуснат нещо, което ще искам още повече...

# 481
  • София
А пък на мен от два деа не ще да ми дава яйца , преди снасях около 10 на ден , а сега вчера 2 , днес само 1  Sad
Вчера, беше моят плодовит ден Mr. Green Днес, е малко по- зле, но в сравнение с първите дни си е направо, пу- пу!

Пинокио, няма да влизам в спор, кое и дали е чийт, само казвам днес, как е при мен. При всички "хванати" човечета, ми даде 4 торби и при всички "свободни", 5 торби.
п.с. Вчера, нямах този проблем, въпреки, че други съседи се оплакваха от него.

Преди малко, добавих една крава в краварника и се появи това, но не се случи нищо Thinking

# 482
...Преди малко, добавих една крава в краварника и се появи това, но не се случи нищо Thinking

Само казвам, че при мен нямаше такава зависимост. Така или иначе само един съсед е с 'хванато' човече, а проблемът ми се получи при друг.
                                Това с кравите е супер, но по същата логика и при конете май трябва да го пуснат. Иначе е само известие, може би затова не се е случило нещо още.

# 483
Просто има проблем - днес на някои съседи успях да наторя само едно поле и останалите пакети тор не ми даде да ги ползвам нищо че имаше не натурени полета.

И аз пратих 60 подаръка общо днес. и мам 4 зл.к  Embarassed  newsm44

# 484
  • Пловдив
...Преди малко, добавих една крава в краварника и се появи това, но не се случи нищо Thinking

Само казвам, че при мен нямаше такава зависимост. Така или иначе само един съсед е с 'хванато' човече, а проблемът ми се получи при друг.
                                Това с кравите е супер, но по същата логика и при конете май трябва да го пуснат. Иначе е само известие, може би затова не се е случило нещо още.
Имам 6 краварника, би трябвало да се побъркам от торене в такъв случай.... Обаче нищо различно не забелязвам. Забравих да кажа, че и на мен при доене на краварника се появи съобщението...

# 485
Имам 6 краварника, би трябвало да се побъркам от торене в такъв случай...
                                Новината май е от вчера/днес. Тепърва ще очакваме още пакети, бонус при доенето.

# 486
  • London
Едно уточнение - златното яйце дава 20 литра гориво, черното дава 10, а кафявото дава 1 литър. Имаше грешчица на предишната страница.  motor

Не е вярно, два пъти взимам по 30 туби гориво от златно яйце, а да и по 20 туби пак от златно.
  По-скоро исках да те поправя за това, че черното яйце дава 10 литра, а не един. На мен също вчера в кутията ми пишеше, че тубата е с 30 литра гориво, но днес като се събудих и отворих кутията с подаръците (защото тубите са ми там) пишеше 20 литра. Ако и твоите туби са в кутията би ли погледнала колко литра пише там сега. ако не те затруднявам разбира се.

Аз съм ги използвала веднага, те се качват като бройка в ляво при тубата, днес още не съм печелила гориво, но  факт, че спечелих общо 130 туби гориво, но тези туби ги спечелих от златни яйца.

# 487
  • Пловдив
Имам 6 краварника, би трябвало да се побъркам от торене в такъв случай...
                                Новината май е от вчера/днес. Тепърва ще очакваме още пакети, бонус при доенето.
Дано да има Simple Smile Аз имам изгода. Днес издоих краварниците, видях съобщението и отидох да торя, обаче нямаше нищо!

# 488
Имам 2 кокошарника  newsm44
Благодаря ви момичета  Hug

# 489
Току-що продадох 2 краварника , ще се убия, разбирам че има някакъв бонус, но линка не се отваря, обяснете моля  Praynig

Защо сайтът на Asoaa не ми се отваря  Confused , трябва ли да имам покана, преди нямаше проблем

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:28 от Анонимен

# 490
                               Току-що видях, че и на мен не ми се отваря. Но преди 30 минутки нямаше порблем. Предполагам е временно.

# 491
Я кажете какъв е тоя бонус сварзан с краварниците.

# 492
Имам 2 кокошарника  newsm44
Благодаря ви момичета  Hug

И аз пробвах номера и стана  Party

# 493
Не мога да вляза в блога за фермата...иска ми парола...! При вас как е?

# 494
  • София
Благодаря за отговора с горивото. Аз спечелих 5 туби, но не съм ги вадила, а явно е трябвало да го направя вчера и да спечеля както пишеше по 30 литра, а не по 20... Но нищо и това си е екстра!!! Има да пърпоря с тракторчетата...       newsm01 motor smile3501 newsm44 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт