FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • not found
Знаете ли  , че като натиснете публикацията на някой как да го кажа наторител ви дава 50 койнс  Wink

# 196
  • E-CLM & CH-VD
Kally May знаеш ли програма,която да превръща глас в текст.Говоря за английски.

Асооа, уърд 2007 има като опция гласово разпознаване за английски.

http://office.microsoft.com/en-us/word/CH062453181033.aspx

# 197
Днес интернета ли чи е скапан или играта нещо.....

От както го имам тая курник още не ми е давал яйце при обиране, само само като си постлоявам нов.

Отивам за се мъча за си посетя съсезите.

# 198
Днес интернета ли чи е скапан или играта нещо.....

От както го имам тая курник още не ми е давал яйце при обиране, само само като си постлоявам нов.

Отивам за се мъча за си посетя съсезите.

Пробвай през сайта, на мен винаги ми дава яйце

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 15:35 от kitti-88

# 199
  • София
... За яйцата - направих един опит с вадене и излезе 1 кафяво яйце.
Сега пълня кокошарника с кафяви кокошки, пък да видим  Laughing
Не е нужно да е пълен, за да даде яйце  Peace
Нали, съм много веща вече.

Jylieta, дава пари и от панделките.

# 200
Цитат на: Янтра
Според вас, ако има спестени пари - коинс, как може най-лесно да се качи ниво?
Купуваш си вятърна мелница(windmill) или оранжерия (greenhouse), на сграда ти носят по 1000 XP. Ако искаш да спестш място се спираш на мелниците, защото се събират 4 броя на едно квадратче.
tedito78, вероятно и да иска не може да си редактира поста, защото е влязла като гост.  Теди, на страницата горе в дясно ще видиш едно синьо квадратче, на което пише EN, цъкаш да ти стане BP и спокойно си пишеш на български, може да се използва и от гостите във форума.  Успех с фермата!

# 201
  • София
Цитат на: Янтра
Според вас, ако има спестени пари - коинс, как може най-лесно да се качи ниво?
Купуваш си вятърна мелница(windmill) или оранжерия (greenhouse), на сграда ти носят по 1000 XP. Ако искаш да спестш място се спираш на мелниците, защото се събират 4 броя на едно квадратче.
Аз винаги държа една оранжерия, в момента, който събера  96 000 пари, продавам я и купувам нова. Ако имам излишни 400000 просто ще го направя 4 пъти същото.

# 202
                               По колко подаръка към един съсед може да се пратят за един ден? Аз не мога да изпратя повече от един на човек, но има хора които ми изпращат по 4-5 всеки ден  Thinking?

# 203
  • London
                               По колко подаръка към един съсед може да се пратят за един ден? Аз не мога да изпратя повече от един на човек, но има хора които ми изпращат по 4-5 всеки ден  Thinking?

Да, ако някой знае да каже, че и мен живо ме интересува.

# 204
...Ааа,получих много елени!И от саксиите...
                              Саксиите нищо не дават, нали?
                               А защо понякога имам готови дървета, без капка отгоре?

В свое оправдание ще кажа, че съм прочела цялата 4-та тема + досега всичко в 5-та и не открих отговори на горните въпроси.

П.П. Играя за нива и за монети.

# 205
Ако някой успее да ми каже как направих това !!!!- както си местя неща по фермата и гледам ми липсва една леха  newsm78 (със сигурност си беше там), но реших че без да искам съм я "прекопала" с червената лопатка и току-що забелязах, че съм я преместила!!! Както си е насадена, пониканала на процентите на останалите, но на друго място. Често съм искала да преместя леха, а не да трия и да правя нова, но не съм успявала, сега как стана ?!?!?

# 206
Kally May знаеш ли програма,която да превръща глас в текст.Говоря за английски.

Асооа, уърд 2007 има като опция гласово разпознаване за английски.

http://office.microsoft.com/en-us/word/CH062453181033.aspx
Мерси много,само това не бях пробвал днес. Hug

# 207
  • London, baby
Да, ако някой знае да каже, че и мен живо ме интересува.

Аз пращам през 5-6 часа на 1 човек.

Знаете ли  , че като натиснете публикацията на някой как да го кажа наторител ви дава 50 койнс  Wink
Може ли по-подробно да обясниш, че не разбрах? Мерси.

# 208
  • not found
Когато някой е наторил фермата ти и излиза един прозорец да го обявиш , когато отиде на стената и цъкнеш на него дава 50 койнс , а ако цъкнеш на син медал - 500 койнс . Ако не съм била много ясна ще ти обясня във ФБ Simple Smile

# 209

Общи условия

Активация на акаунт