FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
И аз така реших. Не искам чак такива чийтове. Аз играя играта за да я играя. Харесва ми да цъкам с мишката и да гледам как ми растат чушките. Да бъда на 70то ниво не би ми донесло удоволствие.

# 511
И аз така... харесва ми играта такава каквато е..., път все някога ще стигна до 70-то

# 512
Днес видях, че букетчетата ми с цветя са увехнали. Някой знае ли какво да ги правя за да не увяхват?  newsm78

# 513
Днес видях, че букетчетата ми с цветя са увехнали. Някой знае ли какво да ги правя за да не увяхват?  newsm78

Увяхват след 14 дни Simple Smile Трябва да сложиш нови на тяхно място Simple Smile На мен ми е досадно, затова не си държа букети.

# 514
Какво става със фермата не мога да  вляза даже ми го няма като приложение при вас как е, как мога да вляза в блога.

# 515
Аз от два дена се захванах с трудоемката работа по пускането на яйца. Само, че като ми се появи яйце за публикуване преди да му дам Share и да го публикувам на стената си правя това нещо от 3 мин. и 28 сек от клипчето - http://www.youtube.com/watch?v=60_6tHadlO0&feature=related Пускам линка на 1-2 - ма по-специални за мен хора по скайпа или чата на фейсбук. Едва тогава му давам Share да се публикува на стената ми и го хванаха още 3 - ма фермери. Иначе и аз не мога да влезна в блога на Asooa. Иска ми парола или да влезна през гоогле, но от къде там си нямам на представа  Cry

# 516
  • Пловдив
Този с двата курника и местенето на кокошките чухте ли го какво говори? Дава яйца в 30% от случаите. Много местене на яйца е това. Генерирало 60хил на час, да бе, генерира ама от златни кокошки. От бели и кафеви въпреки местенето не генерира толкова. Трябва да сметна колко ще е разликата, ама е значителна.
Бялото дава   8коинс
Кафяво         16
Черно           32
Златно          64

Ако той генерира 60хил коинс за час, с местене на бели ще са приблизително 10хил. Дали си заслужава едночасово цъкане?

# 517
Нищо не разбрах от клипчето.
Ама и нямам нерви да местя кокошки.
А и откъде да взема 100 златни кокошки, че да ги местя.
Откачена работа.
А за програмките - много гадно. Все ще се намерят тарикати. И в безплатните игри даже  ooooh! Joy

# 518
Аз съм на 48 ниво с 217 000 точки, които иска може да ме добави - Ivan Yanev

# 519
Да кажа само че по добре е да се садят лилий, от колкото peas, вярно е че лилийте дават по 1 точка по малко, обаче ако имате мастери за лилий и за peas, peas дава по 2 точки бонус, а лилийте по 6 точки !  Grinning

# 520
  • Пловдив
Аз искам да ви попитам, с кои пари е по-добре да си увелича фермата 22x22 с 250 000 коинс или с 30 от паричките (аз имам точно толкова), защото ми се иска също да събера  1 000 000 за голямата къща. На 26 ниво съм.

# 521
С монетите, те бързо се събират, за разлика от другите.

# 522
Нищо не разбрах от клипчето.
Ама и нямам нерви да местя кокошки.
А и откъде да взема 100 златни кокошки, че да ги местя.
Откачена работа.
А за програмките - много гадно. Все ще се намерят тарикати. И в безплатните игри даже  ooooh! Joy
Не ти трябват сто, а само пет. Simple Smile
Шестата кокошка може да е бяла. Просто се слага отначало бяла готова и след като се добавят златните(черните) кокошки се изважда бялата и тогава се "обират" яйцата

# 523
Здравейте нова сам в играта  и се нуждая от съседи ако някой има нужда добавете ме liofi_80@abv.bg

# 524
  • София
Да кажа само че по добре е да се садят лилий, от колкото peas, вярно е че лилийте дават по 1 точка по малко, обаче ако имате мастери за лилий и за peas, peas дава по 2 точки бонус, а лилийте по 6 точки !  Grinning
Има 10 човека с това име.

Общи условия

Активация на акаунт