FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Да кажа само че по добре е да се садят лилий, от колкото peas, вярно е че лилийте дават по 1 точка по малко, обаче ако имате мастери за лилий и за peas, peas дава по 2 точки бонус, а лилийте по 6 точки !  Grinning
Има 10 човека с това име.

Аз съм първия, с шишето в ръка !  Grinning

# 541
Да ви зарадвам - има елхичка и различни декорации, къщи + коледни звезди за садене  Party
Освен това има подараци за изпращане в кутии, като колкото повече подаръци трупаш, ти расте елхата(на 20 подарака расте първия път). Те се отварят на Коледа Crazy

# 542
Eлхата и подаръците тая сутрин бяха приятна зненада.  Mr. Green

# 543
  • Бургас
Ай сега кажете честно ли е такива сладурски неща ,а аз намам FV почти за нищо Crossing Arms
Но за сметка на това изкупих всичко с кеш Blush
Уж събирам за нова къща,но просто не устоях на това изкушение Grinning

# 544
Ай сега кажете честно ли е такива сладурски неща ,а аз намам FV почти за нищо Crossing Arms
Но за сметка на това изкупих всичко с кеш Blush
Уж събирам за нова къща,но просто не устоях на това изкушение Grinning

Eeee ти къщата все ще си я купиш...има време - ще си събереш парички Simple Smile)))))))  Радвай се, че имаш от кеша да си вземеш малко красоти Simple Smile
 Щото аз в началото не бях толкова просветена и си разширих фермата с кеш, и после тооооолкова ме беше яд, че нямам да си купувам неща, които с коинс не става....

# 545
  • Варна
Ураааа!! Най-после коледни подаръциии!
И какви хубави нещица в магазинчето  Flutter
Почва харченето!

# 546
  • София
Докато, сме още на тема кокошарници, да ви кажа, че за мен, няма никакъв смисъл от втори, както и че не е нужно, вътре да са 5 кокошки. 90% от моите яйца, са от 1 кокошка. Изключенията са, когато колектвам бяла, тогава добавям и 1- 2 златни и/или черни, за да не е бяло яйцето.

Новите декорации, са много приятни... стига да имаш, къде да ги сложиш Simple Smile

Видяхте ли как са променили кокошарника? Еее, досада! , и на всяко вадене, на кокошки, ако няма яйце, съобщава...

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 10:21 от mimeime

# 547
  • Бургас
Някой ще преведе ли новостите около кокошарника,че моя Инглиш е мале-мале Blush

# 548
  • 7800
Има ли някой отзивчив фен, който праща златни и черни кокошки - да ми стане комшия, че е срамота - на 38 ниво съм, пък имам само бели и кафяви.

# 549
Докато, сме още на тема кокошарници, да ви кажа, че за мен, няма никакъв смисъл от втори, както и че не е нужно, вътре да са 5 кокошки. 90% от моите яйца, са от 1 кокошка. Изключенията са, когато колектвам бяла, тогава добавям и 1- 2 златни и/или черни, за да не е бяло яйцето.

Новите декорации, са много приятни... стига да имаш, къде да ги сложиш Simple Smile
                               И според мен няма нужда от втори кокошарник  Peace. Но като събера яйцата от първата, после добавям следващата готова + тази с 0% за повече парички. После една готова + две 0% и т.н.т. за парички, а и за яйце. Иначе да, и с една кокошка става  Peace.

# 550
  • Бургас
Пинокоио аз със добавяне  на 0% -тни кокошки
и 2 часа връткане онази вечер извади 18 яйца и направих 20 000 coins Peace
А снощи си взех синя лента  за животните със тая процедура Grinning
демек + 10 000 coins и 250 ХР

# 551
Само на мен ли днес играта ми е под всякаква критика-докато влеза и рефреш #Cussing out

# 552
Само на мен ли днес играта ми е под всякаква критика-докато влеза и рефреш #Cussing out

Не и аз имам същия проблем. А това съобщение че намам яйце всеси път ли ще излиза - само ме дразни.

# 553
И при мен е така. Тъкмо размествам всичко и ми се налага през минута да правя едно и също.

# 554
...А това съобщение че намам яйце всеси път ли ще излиза - само ме дразни...
                                  Какво е това съобщение?

Общи условия

Активация на акаунт