объркване на пола!!!

• 9 781
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
За какво ''познаване'' говорите, не мога да разбера? Естествено, може да не се вижда добре, но в такива случаи не е никак коректно лекарят да се прави на Нострадамус и да подвежда родителите. По-добре да си замълчи, отколкото да ги лъже.
За мен това е ясно изразена некадърност.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 00:56 от Клото

# 31
  • София
Мдам. Първият ми син беше "дългокрака девойка" според единия лекар, който ми следеше бременността. Другият категорично отказа да гледа пол, защото - "те до седмия месец всичките са момиченце". Излезе прав. В осмия месец ходих при него и каза категорично момче. Първият и той клекна - "яяя, на твойта девойка пишле й пораснало" hahaha С тази бременност не съм ходила на 3д. С втората отидох. Голям спец, с голяма машина. В 12-та седмица вече знаех със 70% сигурност, че отново чакам момче. На втората фетална вече знаехме със сигурност.
Докато се наканя за трето, сигурно вече ще може да си ги поръчва човек Laughing

Клото, не е чак толкова трудно да се обърка човек. Не си ли виждала снимки? Срамните устни и тестисите изглеждат досущ еднакво! Ако е застанало така, че да го гледаш само откъм дупето, ще се объркаш като нищо!

# 32
Белинда, сигурна съм, че за обикновен човек няма да е никак трудно да обърка срамните устни с тестиси, но не и доктор. Еле пък няколко пъти!
П.П. Виждала съм снимки, не съм се старала да ги разгадавам, нямам поглед за тези неща.

# 33
Ето от кога се вижда пола-тук разбира се става дума за мн добър ехограф; но след като може да се види от 9-та седмица! как не го виждат в 5-6-7..ми месец?? Rolling Eyes
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=10&language=13

# 34
  • Стара Загора
В повечето случаи като кажат момче и е момче ,но пола на момиченцето по - често се бърка.

# 35
Не си ли ходила на ФМ?
Там обикновено грешките са сведени до минимум предвид добрата техника и също така добрите специалисти, които са се заели с пренаталната диагностика.

# 36
Според бабините девитини щом се крие е женско.

Ей, откога има ехографи, откога се появиха бабини деветини за ехографите...

Иначе- някои хора си объркват пола и след раждането...аз например имам мозък на мъж:)

# 37
Един специалист не би объркал пола не бебето.Моята докторка  е много заета/има страшно много бременни/ и не би запомнила кой какво бебе ще има.В 16 г.с. ми каза категорично момиче,след това на всеки следващ преглед ми напомняше-нали момиче съм ти казала че ще е бебето Wink
Вече в девети месец отидох при лекаря който ще ме изражда и той каза момиче.

# 38
  • BG
И двата пъти почти в 9 тия месец ми казаха момиче-така и беше.

# 39
То по-добре е май да не ти казва със сигурност лекарката, отколкото да ти каже нещо, а то бебето да се окаже с противоположния пол  Rolling Eyes На мен с първата бременност ми казаха 100% момиченце в 5тия месец и наистина си беше така. За втората бременност още не знаем. Въпреки това винаги е добре да си имаш едно наум - аз лично гледах да не купувам много момичешки дрешки, а по-скоро неутрални преди раждането  Peace

# 40
На мен на 4Д ми казаха момче, в 19 г.с, на 2Д не се виждаше до 9-ти месец пола на бебчо. Той се криеше до последно  Mr. Green

# 41
На мен на 4Д ми казаха момче, в 19 г.с, на 2Д не се виждаше до 9-ти месец пола на бебчо. Той се криеше до последно  Mr. Green
И на мен на 4D ми казаха момче,а след месец може би на 2D-момиче. Имам си прекрасна госпожица Heart Eyes

# 42
  • Габрово
В 7 месец ни казаха момиче и ние говорих ме на коремчето на НЕЯ но в родилна зала излезе ТОЙ  newsm19

# 43
  • София
Имам приятелка, която живееше в Лондон, докато беше бременна и там изрично я попитаха дали да им кажат пола на бебето, иначе може да ги осъдиш, ако направо ти кажат какво е бебето

# 44
След броени дни ще разбереш какво ще е бебчето.
Това че полът на бебето се обърква е често срещано - недобри апарати и не толкова добри лекари, а понякога и бебето се "крие" и не се вижда.
Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт