объркване на пола!!!

• 9 782
  • 67
  •   1
Отговори
# 15

какви са тези доктори дето не виждат пола , те това ако не видят какво следят

# 16
При мен познаха
Само на 3D - то ми казах момиче
Но аз и до последно не посмях да повярвам за да нама разочаровани

# 17
Не, при мен си познаха.
А ти скоро ще знаеш със сигурност.
Успех и леко раждане.  bouquet

# 18
  • София
Трябвало е да смениш лекарката, поне що се отнася до един качествен ултразвук с истински специалист до устройството  Wink
Аз разбрах със сигурност в 5-ия месец на феталната морфология. Докторът каза, че е 100% момиченце  Heart Eyes

# 19
  • до една звездичка
Щом си стигнала чак дотук и още не знаеш, по-добре остави изненадата да е пълна на финала. Peace

# 20

какви са тези доктори дето не виждат пола , те това ако не видят какво следят

И аз това се чудя.

Имам две приятелки,при които пола са менеше постоянно.

# 21
Има много случай на бъркане. Понякога казват, че позата не е удобна, понякога казват, че не виждат направо.

# 22
Има такива случаи.
Леко раждане и живо и здраво бебе ти пожелавам, независимо от пола!

# 23
Каза си ми човека,че ще имам момиче и такова се роди.
Леко раждане! Hug

# 24
  • София
На моето дете му сбъркаха пола, до последно казваха "категорично момиче", по време на ремонта, който правихме вкъщи докато бях бременна свекърва ми каза "Ех, в тази синя стая каква девойка ще се настани". Аз обаче исках много момче и така и стана - мъж с голям черен перчем. Simple Smile

# 25
  • София
А на една позната също й казваха до последно, че ще бъде момиче и понеже се беше настроила вече, като й казаха "честито - момче", тя извикала "леле, значи е дефектна"

# 26
Има и още как  Mr. Green

На мен до последно 2 дена преди раждането докторите казваха че ще имам момиче, двама различни специалисти са ме гледали..
В денят на раждането доктора като ми каза " честито имате момче" и аз се опулих насреща му, не съм очаквала изобщо изненада Laughing
Бях купила всичко в розово и трябваше да купувам всичко отначало. Голяма радост ми е момченцето Simple Smile
Стават грешки

# 27
Ами явно твоят лекар "вижда,но не гледа".Още в началото на 5 месец ми казаха пола на бебчо.Но щом до сега не са ти казали това ще си изненадана до края и на финала ти пожелавам здраво бебче.

# 28
Не ти остава много и ще разбереш скоро! Hug Леко раждане!  bouquet

# 29
  • Бургас
На мен ми казаха момче и се роди момче,но преди да ида на фетална морфология вуйната ми гледа с пръстен и ми каза момче.А аз бях сигурна някак си че ще е момче.Накупих зелени и бели и жълти дрешки,универсални са:)
А таткото искаше момиче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт