Име за момиченце

• 7 552
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Аз лично исках дъщеря ми да се казва Николета!Но в края на краищата решихме че много по-нежно и българско звучи Невена и така й я кръсатихме накрая.Има имен ден на Цветница и много й подхожда името.Така че съм за Николета Hug

# 46
  • UK
Катерина!  Peace Невероятно красиво българско име  Hug

# 47
  • София
Катерина!  Peace Невероятно красиво българско име  Hug

Peace

# 48
Всички имена,които си изброила са красиви.Гласувах за Катерина,защото съм пристрастна-зълва ми се казва така.Т.к е плод на смесен брак(свекърва ми лека й пръст беше чехкиня) е кръстена с това име,което е най-популярното в Чехия.Иначе кръщелницата ми е Никол и това име,няма как ми стана любимо.

# 49
Харесват ми Катерина и Николета

# 50
Гласувах за Симона .
А за идеята за друго име : предложението ми е Елица . Едно много нежно име . Винаги ми е харесвало .  Simple Smile

# 51
  • Пловдив
Катерина ми е едно от любимите имена  Peace.

# 52
  • Габрово
Гласувах за Катерина, за галено харесвам Кати. Даже така исках да кръстя бъдещата си дъщеря един ден  Grinning. Отказах се, че докато я родя много Катерини ще се появят. И това име взе да добива  по-голяма популярност от колкото ми допада  Mr. Green.

# 53
Катерина е едно от двете ми любими женски имена  newsm10 Тъй като таткото не го одобрява останахме на втори вариант  Wink

# 54
От изброените Катерина. Лично на мен помече ви допада Калина-пак нежно, женствено и балгарско

# 55
Катерина не съм убедена, че е българско, но едва ли има и голямо значение. Съседчето ни германче е КатАрина.
За умалително= Кати.

# 56
От изброените ми допада единствено Никол. Peace

# 57
Катерина-но аз съм пристрастна-означава от старогръцки-ЧИСТА,СВЯТА И НЕПОРОЧНА-празнува имен ден на 24.11

# 58
Симона михаресжа наи много ,Никол  не е ло6о

# 59
  • Карлово
Никол

Общи условия

Активация на акаунт