Хванах мишка в капан. Какво да я правя?

• 28 412
  • 174
  •   1
Отговори
# 90

И ще разправя за капана като за хотел с пет звезди.
Или другите мишлета гледат на телевизорчета половин инч Сървайвър.
Или някоя горска ушата сова се уригва и разтяга локуми на другите какво дебело и тромаво кюфте е яла снощи.

# 91
  • на брега на морето
Совата да внимава да не се уригне в тенджерата ми, че сега отивам да готвя.

# 92
Mr. Green
Иначе темата е като "101 садистични начина да убием бавно мишока", някои от похватите ме изумяват с изобретателността си.

# 93
Домашната мишка няма да оцелее в гората.

# 94
  • на брега на морето

Поне ще е свободна Laughing

# 95
Удави я!!!!
Изпитвам ужас от тези гадинки!Наскоро се прибирам и гледам една умряла мишка,леле щях да пропадна от ужас.Омекнаха ми коленете зе да ми се повдига,откачих.Звъня на мъж ми той на  майната си и няма да се прибира скоро и тръгнах по махалата да търся някого да дойде да я изхвърли.Няма да ви разправям какво дезинфекциране падна на кухнята и цялата къща.Тия гадове само смърт за тях,да не ми се мяркат пред очите. newsm66

# 96
Може да е мишка Николай Мартинов.

# 97
  • на брега на морето
дидке   сИпи си нещо да пинеш, зер може да ти стане по-лошо

# 98
Да, ама сега и Сали е у дома. Вчера, докато си готвих и тя - туп, туп, туп, та в краката ми. Не бяга, не се крие, ама и в капана не влиза ... Трябва да в хвана, да я закарам при Хари, че може да са си двойка ...

# 99
Спокойно, те влизат в капана според коеф. на интелигентност. Най-интелигентните остават най-накрая.
Освен това контролират раждаемостта, според квадратурата на ареала.
Освен това хванатата е имала достатъчно време да разкаже на останалите, как се е набутала.
Сега трябва да смениш капана с друг вид конструкция. Слагай кашкавалче или миризливо сирене, от най-скъпото. Помниш ли оня плъх анимационен, дето откачаше щом подуши някакво сирене решфорт ли, забравихмуимето.
Ако си хванала една, това означава, че на следващото раждане малките ще са с едно повече.
Аз ти казах, да настървиш котката. Сега, ако искаш за си последователна пред децата, ще се набутваш с бензин. Поне го съчетай с нещо, примерно бране на гъби, ходене за риба, на пикник в гората.

# 100
Много мишки при вас бе. А тук са дефицит.

# 101
  • France
Много приятна темичка  Simple Smile
Мъжът ми имаше плъх в работилницата. Хранеше го всеки ден в 12ч. Животното се беше научило точно в този час да идва. Бил станал толкова дебел /колкото котка голям/, че починал заклещен в дупката  Sad.
Мъжът ми се беше привързал към него...

# 102
Плъховете са ужасно умни.

# 103
...Ако си хванала една, това означава, че на следващото раждане малките ще са с едно повече...
                               Нима твърдиш, че мишките могат да контролират зачеванията си  Thinking?

# 104
  • София
Трябва да се завърта кръговрата на природата - щом е мишка, да бъде изядена от котка. Ако домашната не иска - има други, които биха сторили това с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт