Хванах мишка в капан. Какво да я правя?

• 28 403
  • 174
  •   1
Отговори
# 75
Паткан е плъх, мисля, на североизточен диалект.

# 76
Огромен и тлъст плъх - http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%BD

Жалко, че няма снимка.

# 77
  • Сф
обичам мишки, но полски не в къщи. Преди време гледах предаване по немската телевизия, една пънкарка си беше хванала една мишка да си гледа и беше хванала някакво супер гнусно заболяване от нея- доживотна диагноза... иначе и баща ми като уби мишката на балкона ми беше мъчно, но след това предаване съм на друго мнение..
Иначе рецептата на татко също спада към бруталните , но действа 100%. Бърка се брашно с гипс, но не се пипа с ръце да не се усетят гадовете, а направо от торбите и се сипва на место където влизат или излизат. Те си хапват- коремите им се втърдяват- гипс + стомашен сок и обръщат краката... hahaha hahaha hahaha

# 78
Иначе рецептата на татко също спада към бруталните , но действа 100%. Бърка се брашно с гипс, но не се пипа с ръце да не се усетят гадовете, а направо от торбите и се сипва на место където влизат или излизат. Те си хапват- коремите им се втърдяват- гипс + стомашен сок и обръщат краката... hahaha hahaha hahaha

уоу! Леля ми като са се нанесли в коопеарцията си в Младост имало между стените леки пролуки. имало мишки и влизали дори в апартамента им  #Cussing out леля забъркали гипс със натрошени стъкла..
мишките като почнели да гризат нощем се чувало как ядат стъклата и как църкат от болка.. леля сънувала кошмари, новече 30 години няма помен от мишки Wink

# 79
Аз като ви казвам, че на някои хора изродщината им идва отвътре...  Sick

# 80
Искрено се забавлявам докато чета. Ще изчакам да ми се обадят от авто-сервиза, че колата ми е готова (че съм и без кола на всичкото отгоре) и ще я закарам на полето. За щастие къщата ни е в Нови Искър, съвсем близо до гората и поляни...поляни ... колкото искаш.
Имаме котка на двора, но явно не е мишеловка. Лятото са видели и змийче на двора ... На село било така. Аз откъде да зная? Живея тук от 2 месеца и вече се ужасявам от тварите, с които хората си съжителстват от години и не им пречат. Сега и таралежио трябва да взема заради змиите ... Ще се поболея с тази къща. Стойте си в апартаментите
Бе луда ли си, аз от апартамента се изнесеох  на село и съм безумно щастлива.Какво е една мишчица  в сравнение с гнусните градски хлебарки.Брррр SickАз даже едно време  опитах да извадя едно мишле от устата на котката, а то от благодарност ме ухапа. Лично аз  бих го пуснала милото  на свобода.Имаме у дома една  детска книжка с  невероятни илюстрации , на немски език. За една полска мишка, която отива на гости в града на друга мишка.Тая тема ми напомни за  нея.

# 81
Леле, какви жестокости!  Shocked

Баба ми ги давеше в кофа, както са си в капана, но това май е сравнително по-хуманна смърт от тази да ядат стъкла или гипс да им се втвърдява в коремчетата.  newsm78
Помня, че наддавах ужасен рев да не ги дави, а да ги пуска някъде далеч на полето. Каквото и да е животното, не мисля, че заслужава жестока смърт, бавна, мъчителна и т.н.

# 82

Мхм.  Peace
Аз пък напоследък често забелязвам грешките на родителите как са се изродили в ужасяващи размери в собствените им деца.

# 83

Мхм.  Peace
Аз пък напоследък често забелязвам грешките на родителите как са се изродили в ужасяващи размери в собствените им деца.

Ма не може детето ми да гледа как заливам мишка с вряла вода и ако не се получи пак....как ритам котката с жестоки шутове и да не ме прекопира. Ето в клюкарника има една тема за делфини... Аз какво да кажа, то за да ти дойде отвътре да убиеш животно по мъчителен начин си изверг...извинете, цяла нощ слушала как цвърчали.... #Crazy Едно е да тресна комара с чехъл, друго е да го хвана и да му скубя краката, да го бода с карфица и там квито зловещи сценарии се сетите. Който не намира разлика е абсолютен дебил!

# 84

Мхм.  Peace

Ма не може детето ми да гледа как заливам мишка с вряла вода и ако не се получи пак....как ритам котката с жестоки шутове и да не ме прекопира. Ето в клюкарника има една тема за делфини... Аз какво да кажа, то за да ти дойде отвътре да убиеш животно по мъчителен начин си изверг...извинете, цяла нощ слушала как цвърчали.... #Crazy Едно е да тресна комара с чехъл, друго е да го хвана и да му скубя краката, да го бода с карфица и там квито зловещи сценарии се сетите. Който не намира разлика е абсолютен дебил!

•ºtreisyº•, мислим по един и същ начин.  Flutter

# 85
Ако ще я трепете, поне направете го бързо и кратко, няма да разбере даже какво е станало горката мишка. Дори и давенето отнема време, и според мен е отвратително (най-големия ми кошмар е да умра чрез удавяне). Защо просто не я хлопнете с нещо тежко по главата? Мигновено е. На мишите глави не им трябва много. Няма и да усети. Или пък един друг вариант, който като дете ми се налагаше да използвам - взимаш една от ония старите лопати за смет, железните, и като с гилотина я праскаш по врата. На мига умира и нищо не усеща. А защо ми се е налагало? Не от изродщина - обожавам животните - просто на село имахме толкова много мишки, че и двете котки не смогваха, и като отворехме хамбара (който беше железен, и въпреки това прояден) вътре цяло стадо мишки. Пускахме двете котки вътре, а ние вардим отвън - а е излязло нещо, а сме го праснали с лопатата. Гадно е, но нямахме избор защото големи щети нанасяха и нищо друго не помагаше. Според мен поне що-годе хуманно ги требехме.

Вълк, гледам че много се възмущаваш на котката на жената. Ами тя щом е дворна, как ще влезе вътре да варди стаите? Вярно че повечето котли ловят и когато са сити, но ако не могат да влязат вътре е друг въпрос. И понеже все отваряш дума за ловните способности на котките, да ти кажа за наш'та. Тя навън никога не е излизала, мишка никога не беше виждала, все котешка храна яла, с изрязани нокти и звънец на нашийника. И въпреки това, това лято успя да хване и убие две мишки  Grinning Оттогава мишка не сме виждали вътре.

# 86
  • на брега на морето
Ма не може детето ми да гледа как заливам мишка с вряла вода и ако не се получи пак....как ритам котката с жестоки шутове и да не ме прекопира.  Аз какво да кажа, то за да ти дойде отвътре да убиеш животно по мъчителен начин си изверг...извинете, цяла нощ слушала как цвърчали.... #Crazy Който не намира разлика е абсолютен дебил!

Гипс и стъкло, баси ooooh!
Слава Богу, че нямам толкова безмилостно сърце.

# 87
Пуснах Хари на свобода. На една полянка, сред горичка ... рай.
Той не искаше да излезе от капана. След два дни хранене и поене, вече со подаваше муцунката през процепите на капана и като простогнахме на полянката и отворих капака на капана, очаквах да хукне и да не го видя, а то, седи вътре и не смее да излезе. Показа се за малко, поогледа се и пак се върна. Наложи се да го изтърся, а то се скри под колата. Ами сега ??? Ако тръгна - ще го сгазя - не зная дали не е под някоя гума. Помамихме се малко, излъгах до и ... беж да меняма. Та сега е някъде, на свобода.
Обясних на децата и двамата са добре по въпроса. и добре, че не ми св наложи да купувам хамстер, защото само той ми липсва.

# 88
Супер, Александра!

п.п. Много хубаво име за мишок - Хари  Wink

Хубав ден!

# 89
  • на брега на морето

Сега ще разтяга локуми на другите мишки как е ял и пил на корем Joy
Александра, срахотна си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт