Хванах мишка в капан. Какво да я правя?

• 28 383
  • 174
  •   1
Отговори
# 60
малко е гнусен метода  Tired  Blush , но ти все пак питаш, как се процедира...

Баба ми заливаше капана с мишката (твоето да не е плъх?  Rolling Eyes) с вряла вода и после друсаше силно капана, докато горкото мишле предаде Богу дух...
Това си спомням аз.

Ако решиш да я убиеш мишката, не го прави пред децата си ..., че виждаш ли какви спомени имам...  Twisted Evil

Shocked Как не ти е разбила детската психика тая гледка Rolling Eyes
Аз предлагам мишока да бъде пуснат да си ходи далеч от къщи и толкова. Без ексцесии Peace

# 61
на село ние слагахме някакво лепило в капана и те като го почнат.. залепваха и умираха там.. малко брутално, ама..

# 62
Уауу,това е гадно.Непременно ли трябва да е гадно?

# 63
Уауу,това е гадно.Непременно ли трябва да е гадно?

Само за хора, които изпитват нужда да го направят толкова гадно... Stop

# 64
Аууу, добре че, не съм се родила мишка.

# 65
Котките не спират да ловуват и се забавляват, ако са сити. Да не си мижка в лапите на сита котка.
Голяма игра пада, понякога дори и след като мишката фактически е умряла. Виждал съм котка да бяга от коте, катерейки се по димитровче.
Ето, тая котка си играе с напълно умряла мишка на кооперативния пазар в Разград.
http://media.snimka.bg/4939/016133302.jpg
http://media.snimka.bg/4939/016133315.jpg
http://media.snimka.bg/4939/016133328.jpg
http://media.snimka.bg/4939/016133262.jpg
Ето, това е жестоко. Дори смъртта не е изход.
А знаете ли, че в мозъка на мишката има едни микроорганизми, които я карат да не се страхува от котка, от миризмата на котешка тоалетна. За да се размножат те, обаче, е необходимо да минат през стомашно-чревния тракт на котка. Т.е. подтикват мищката към самоубийствено поведение.

# 66
Каква малка мишинка, мисля че не би ме било страх от нещо такова. От плъхове сигурно ще изпадна в паника. Плъх и съсел едно и също ли е?

# 67
Вълчо, представяш ли си какво е преживяла мишката приживе от тази котка  Crazy Като гледам какви са ви охранени пазарските котки, явно мишките са им само за забавление.
ПП - какво е съсел? Нещо като паткан ли?

# 68

Тайната е в това, че има два магазина за храна за животни. Тая котка е едно от рекламните лица.
Обаче котките на зооклиниката са още по красиви, някой ден ще ги снимам. В девет часа лежат пред клиниката и чакат да отвори, козината им блести на слънцето. Една си е запазила перваза на прозореца. В безупречно състояние са.

# 69
намерих това http://www.vrediteli.org/saseli.html

# 70
Котка да си на пазара в Разград  Joy рай за дивите животни.
В зоомагазина, от който купуваме храна, живее котката Оливия - с размерите на средноголямо куче и най-луксозната козина, която можете да си представите. По цял ден сноме между чували с храна  Mr. Green

ПП - мерси за съсела, не знаех, че има такова животинче.

# 71
Вълчо, представяш ли си какво е преживяла мишката приживе от тази котка  Crazy Като гледам какви са ви охранени пазарските котки, явно мишките са им само за забавление.
Плъховетте в Европа са три вида, първите са червеникаво ръждиви, исторически - кореняците. Те много рядко се срещат. Изместени са от черните, пренесени с корабите - каналджийски. Тия се гмуркат през водни сифони. За 2008г в щатите са регистриране 4 случая на поява в тоалетната чиня.
След тях идват огромните сиви от Азия, има историческо писание от очевидец, като са преплували Волга. Единия край на стадото е излязъл на брега, а на другия бряг още дълго са скачали във водата. Те не могат да се катерят толкова добре, колкото каналджийските, заели са селата и ниските части на сградите. Разделили са си Европа вертикално с каналджийските.

Горското съселче е много приятно животинче, строи гнезда по дърветата от пръчки, а може би ползва изоставени от свраки, или хралупи. прилича на катеричка, но опашката не е пухкава и не скача от дърво на дърво, само се катери бързо нагоре - надолу. Храни се със същите неща като катеричките.

# 72
Аз пък четох преди двайсетина години преводен материал от Аргументи и факти в Паралели за московските подземия и умните плъхове, които живеели там - служителите на ВиК-то разказвали, че са виждали едва ли не писменост или поне някакви знаци, чрез които плъховете се ориентирали. Смятайте какво впечатление ми е направил този материал, за да го помня и досега.

# 73
  • В една Дупка.
С тия зарази ше ме скъсате от смех.

Верно, че се пускат всякакви теми и всеки има право да пуска каквото си пожелае, но тема за една мишка ми се струва толкова пресилено, че нема до къде. Грандиозна тъпотия.
А за дебилщините в темата да не говорим.

Peace

# 74
  • на брега на морето
Плъх и съсел едно и също ли е?

Не е едно и също. Прилича на кръстоска между плъх и катерица, но опашката му е проскубана Много пакостливо животно, където се нанесе да живее отърване няма. За Вълчо са симпатични, защото не са изгризали покрива на къщата му.

п.п. Какво е паткан?

Общи условия

Активация на акаунт