Жената Лъв - 12-та част!

• 19 092
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Ренка, голям красавец малкия.   bouquet

# 286
Ей вярно, бре! Бени-Рени, мерси.  bouquet  Аз направо няколко дни не смя пиша щото да не дразня с тая шльокавица.

# 287
Мерсиииииии, мерсиииииии, убави са ми децата  Embarassed! На родата на свеки приличат  Mr. Green!
Ама сте лошииииии  Crossing Arms! Само още някоя да е споменала сарми и ша стане партала  Whistling! Некои тука сме зорлем на диета, бре! Аууууу, само да се оправя /тва от месец го говоря/ и ша ви спукам от манджи  Crossing Arms! И торта ще направя даже  Outta Joint!

# 288
Рени, е бива ли таквоз изписано дете, бре Laughing? Ма как го прайхте, направооооо....Венчето правилно е казала. Бая ще има да въздишат по него момите Wink. Цунки и гунки Hug.
Стефче, за пореден път се убеждавам, че или не четеш какво пиша, или четеш през редовете Confused.

# 289
Стефче, за пореден път се убеждавам, че или не четеш какво пиша, или четеш през редовете Confused.

Имам много работа тия дни по приключване на месеца. Къде е грешката? Не се сещам.

# 290
Ако се не лъжа, още вчера, а може и предният ден да е било, ти споменах за кирилизаторите на форума. Не ми пречи латиницата ти въобще. Просто ти се дразниш.
Но не е толкоз важно де Mr. Green.

# 291
Аааа, аз помислих, че за снимките нещо.

Иначе аз те видях, че писа, но не зная защо си мислех, че да използвам някакъв кирилизатор от тук означава да го инсталирам. А понеже денем съм на работа, тук на служебните компютри ни е забранено да инсталираме каквото и да било. Просто не знаех, че да ползвам кирилизатор от тук не е свързано с инсталиране. Не го знаех. Чак сега Бени-Рени като ми написа изведнъж ми просветна.

Не че не съм те прочела.

# 292
Ами щото не каза нищо, и реших, че си ме прескочила Mr. Green. Ам питай бе, душа, Laughing. Аз и на латиница те чета де, не ми е проблем Wink.

# 293
Какво говориш. Някои работи у форума все още не ги знам. Аз наскоро се научих да слагам линк ей така Цък. И то къФ зор беше.  Joy

Nашите много стриктно следят да няма нелегални софтуери. Всичко трева да си е купено. Честни сме много раз'ираш ли. И скайпа ни махнаха. И аз викам ей сега ако слогна някаква програма ще ме избесят. И без т'ва мрънкат щото съм си посивила цвета на прозорците в windows. Ми болят ме очите от това ярко бяло пък. И даже wallpaper-ите на десктопите - не може са различни - всичко брандирАха.

# 294
Оффффф, много ме боли главата, пък нямам пукнато хапче у дома. Ще взема да пия Нурофен от на дЯтитУ. Някой ще да мЪ е урочасал с таз нова прическа.  Flutter

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 16:44 от The Tulip

# 295

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 14:58 от stefka.k

# 296
  • Пловдив
Стефи, а онлай шъ стане ли баенето?  Laughing
Пробвай, може и да хване...

# 297
Знаеш ли как личи ако е урочасан човекът? Е, поне баба така ми е казала де. Започваш неистово да се прозяваш докато казваш думичките.

# 298
Давай, Стеф! Ако ми мине главата ще направиш сайт за онлайн баене. Еххх парички ще натрупаш. Бая по снимка! Laughing

И аз го знам това за прозяването

# 299
Абе ти се смееш, но мхм, да, и сега се прозявам. И да, имаш таковата де - уроки.  Wink Wink Wink

Каква интересна дума само.
Като бях малка баба много бързаше да ме научи. Докато съм още момиченце. Не знам защо така. После и да те научели, не връзва.

Обаче сега повече няма се занимавам, че току виж ти препратя и някоя фактура за камЕнЬе барабар с облекчението. Имам работа.

Освен това, да ти кажа под секрет... не ми требе снимка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт