А на Явор централният склад мисля, че е в Пазарджик, имат и сайт
Така е
Но габровския магазин не е истинския Явор
Просто дублират имената, а поръчват от Пазардик (що се отнася до продукцията на Явор). Казаха ми, че предлагат мебели на Дипол, мебели Валс и на още някои фирми, които нямат сайтове. Та моята холова гарнитура е от някаква ловешка фирма
Иначе в сайтовете на горните фирми най-ниските цени за кожена мебел са 1000лв и то за диван тройка.Моарейн, браво
Радвам се на ентусиазма ти
Чух, че Явор са открили магазин в Търново, но вече си бях дала поръчките в Г-во и въобще не съм ходила в него.Ане, много хубаво, че си се влюбила в кухнята си. При мен надали ще се получи
Нищо де, мога да си я ползвам и да й се радвам и без да съм влюбена в нея
не е лош кулинар" - ще го оставям той да готви, а аз ще обичам него

Не ми понася добре късият ден и студа, но обожавам да е студено, да вали сняг, а ние да сме сгушени вкъщи на топло, да ухае на препечени мандаринови корички, а от вчера и на прекрасните коледни сладки, за които пръстче имате и вие.
. Иначе вчера баща му донесе една количка с дистанционно - е няма такава еуфория. Въобще не съм очаквала, но двамата се забавляват идеално
Много танцуваме заедно и ще ви почерпим с едно от любимите ни парчета:
А, толкова обичам)
Оставих си детето без ботуши- ама нещо все не намирам . Тя нали е с миниатурен крак и общо взето е мисия невъзможна да намеря нещо добро. Та утре ще потрамбоваме из магазините. Приерам предложения всяакви- къде, ккакво, по колко, та да не обикалям като простинала кобила, дето има един лаф...
в началото но свикна. Незная дали ще изкараме цялата зима с тях, но и не посмях по-големи да вземам, все пак трябва да бъдат съразмерни. Исках много апрески, но разбрах, че те започват от по-голям номер, така че еветуално догодина ще имаме такива

...