Отговори
# 345

А на Явор централният склад мисля, че е в Пазарджик, имат и сайт

Така е  Peace Но габровския магазин не е истинския Явор  Wink Просто дублират имената, а поръчват от Пазардик (що се отнася до продукцията на Явор). Казаха ми, че предлагат мебели на Дипол, мебели Валс и на още някои фирми, които нямат сайтове. Та моята холова гарнитура е от някаква ловешка фирма  Peace  Иначе в сайтовете на горните фирми най-ниските цени за кожена мебел са 1000лв и то за диван тройка.

Моарейн, браво  Hug Радвам се на ентусиазма ти  Wink Чух, че Явор са открили магазин в Търново, но вече си бях дала поръчките в Г-во и въобще не съм ходила в него.

Ане, много хубаво, че си се влюбила в кухнята си. При мен надали ще се получи  Confused  При нас има много място, а толкова големи кухни няма стандартни, трябваше да е по поръчка. Та в крайна сметка избрахме две не много скъпи от стандартните комплекти. Иначе си бях харесала един модел, но хич не беше евтин.
Нищо де, мога да си я ползвам и да й се радвам и без да съм влюбена в нея  Laughing Пък както казваш ти "и мъжо
не е лош кулинар" - ще го оставям той да готви, а аз ще обичам него  Heart Eyes

# 346
Добра вечер, дами!
Напоследък все не стигам до форума. Но мен ме е обзел Коледният дух с пълна сила! Намислила съм хубави подаръци за семейството, направих две дози меденки, украсих дома ни, снегът навън е приказен, а малката като види дядо Коледа и започва да пляска от радост. Тя вече получи и първия си подарък от свекърите - ботушки на Колев и Колев. В Пл има аутлет и ги взехме за 40лв, а в Сф са 60   Thinking
Гарденийка, Моарейн, Ане, и аз си мечтая за наш дом, който да обзаведем! Дано някой ден ни се случи!
Лека нощ  Hug

# 347
Намерих начин да се включа и да ви попрочета. И ме засърбяха ръцете да напиша...на бързичко. Май всички бебоци са в една фаза и отказват обедния сън или спят по съвсем малко. Е, ние се опитваме и нощния да откажем.  Mr. Green  моарейн, тая работа с прохождането и рахатясването не е много сигурна обаче...Маги има дългичък стаж в ходенето (може и това да е причината) и сега е във фаза носи ме и гледай да нямам досег с твърда земя...и за наша най-голяма радост заместихме окончателно всяка твърда храна с мляко. И така вече повече от 10 дни. Как ще расте това дете хич не се сещам. Това е от нас. Завиждам ви на коледния дух и ентусиазъм. Ние изкарахме 7 дни по пътищта и другата седмица се грабваме пак.

# 348
Хайде един бърз запис и от нас!
Аз пък от групата превъзбудени в очакване на Коледа! Обичам тази част на годината именно заради нея Simple Smile Не ми понася добре късият ден и студа, но обожавам да е студено, да вали сняг, а ние да сме сгушени вкъщи на топло, да ухае на препечени мандаринови корички, а от вчера и на прекрасните коледни сладки, за които пръстче имате и вие. EmbarassedПризнавам си, че имате основна роля в амбицията ми да се развихря и аз. Мисля, че ми се получиха супер! Сега обаче трябва да намеря воля да ги опазя от себе си до Коледа Mr. Green, че и без друго сладкото ми е слабост, а този аромат, ммммм. Добре, че всички знаят, че ще правя сладки, та очакват да опитат, иначе щеше да има и нощни набези Laughing Днес съм намислила да пробвам и линцеровите сладки - то апетитът идвал с яденето Embarassed
За подаръците и аз съм в голяма чуденка. Бях "хвърлила" око а интерактивното кученце на Фишър Прайз, но нещо Алекс не му обръща особено внимание - той си пада по музикалните играчки, които са с бутончета и май ще се спрем на такава newsm78. Иначе вчера баща му донесе една количка с дистанционно - е няма такава еуфория. Въобще не съм очаквала, но двамата се забавляват идеално Joy Много танцуваме заедно и ще ви почерпим с едно от любимите ни парчета:

http://www.youtube.com/watch?v=ksPyqLAQjKo&NR=1
Надявам се да ви зареди положително.
За огромно наше съжаление ще пропуснем Коледното парти, но ще сме мислено с вас и с радост ще очакваме снимковият мат'риал да съпреживеем емоциите Hug Почти бях навила Андрей да се донесем за събитието, но прогнозите на синоптиците малко ме разубедиха. Ще очакваме по-добри времена Laughing
Отиваме да се пробваме за първата доза сън Simple Smileние все още по-често спим по 2 пъти на ден Wink

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 13:57 от ssissi

# 349
Привет.

Ха, честит Ви хубав сняг.
Симона от едни час се е залепила за прозореца и зяпа ли зяпа,  Laughing

Сонче, забравих да ти кажа- и ие търсим дървена шейна- Все си мислех че ще намеря като едно време, ача то май изцяло дървени няма вече.

Ники, искам и аз 7 дни скитане, ама нещо при нас  не се очертава пътуване тези празници.. Sad А, толкова обичам)

Оф, а да се оплача- за бой съм аз  #2gunfire Оставих си детето без ботуши- ама нещо все не намирам . Тя нали е с миниатурен крак и общо взето е мисия невъзможна да намеря нещо добро. Та утре ще потрамбоваме из магазините. Приерам предложения всяакви- къде, ккакво, по колко, та да не обикалям като простинала кобила, дето има един лаф...

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 11:31 от anamar

# 350
Анамар - и ние бяхме позакъсняли с покупката на ботушки, също така носим 18/19. Накрая му взехме едни на К&К 21 номер, много ми хареса моделчето и в магазина ми обясниха, че няма да получават повече малки номера, та с малко резерви ги купихме. Те са кожени като ботички и имах съмнение дали ще може да ходи - е беше като робокоп hahahaв началото но свикна. Незная дали ще изкараме цялата зима с тях, но и не посмях по-големи да вземам, все пак трябва да бъдат съразмерни. Исках много апрески, но разбрах, че те започват от по-голям номер, така че еветуално догодина ще имаме такива Peace
Успешен избор, надявам се да е лесен и бърз Hug

Нашите са като тези, но кафяви:
http://www.k-k.bg/bg/collection/0/1/400/

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 13:48 от ssissi

# 351
Анамар, можеш да погледнеш в аутлетите на КК (виж в страницата им къде се намират). Иначе за този сняг най-добре апрески, наистина. Нашите ги взехме от тук http://sportmania.bg/. Имат няколко магазина (ето детските модели http://sportmania.bg/category/2/32).  Hug
Иначе за шейните - аз се чудя дали да не взема нещо такова - http://www.onlinetrading.bg/files/imagecache/product/Alpen-Bambino.png, т.к. има колан  newsm78 Не съм виждала обаче на живо как изглеждат. 

# 352
  • София
Здравейте!
2ч. обикалях за подарък ,но в наше село никъде нямаше подходящи книжки за малчовците,строителите бяха над 16лв.,кубчетата с животни бяха ужасни, нищо подходящо за цена 10лв.-е накрая купих де,но се бях отчаяла.

# 353
Здравейте,
само прелитам и изчезвам за Разград  Grinning

Но не мога да не споделя с вас, дружки, една новина, която ме разтрепери от радост - днес нашите кумове станаха мама и тати на една прекрасна госпожица, 3400 гр, 50 см! Толкова съм щастлива...   newsm44

# 354
Здравейте!

Моарейн честита дъщеричка на кумовете ти!Да е жива и здрава и много щаслива!

Криси снощи цяла нощ беше с Т над 39, но удържах и не и дадох нищо.На сутринта самичка си я свали и досега не е вдигала.Уж нищо и няма, има някой друг сопол повече от обикновенно, но пък винаги така си вади зъбките.Струва ми се, че Т беше високичка за зъби, но не виждам друго притеснително.Вие как мерите Т на бебоците, че Криси много ми се опъва нещо?Днес беше и вторият неуспешен ден да и взема урина, отказва да седне на гърнето или да я държа.

# 355
Добра вечер, дами!
Моарейн, много се радвам за кумвете ви! Да им е жива и здрава малката принцеса!
Анамар, ако не ти се обикаля с колата в тези снегове - до Била в Младост има магазин на Колев и Колев. Вътре има модели и на Чико и на Аутлет - цените обаче са около и над 60лв.
Жуже, доколкото знам, температура до 38,5 може да е от зъбки, а по-високата е сигнал за нещо друго. Радвам се, че малката е по-добре днес! А стерилна урина ли искаш да вземеш? Аз успях на Ели с колектор за момиченца. Сложих й го и без памперс само с него се разховдаше из стаята. Щом се изпишка в него веднага го занесохме в поликлиниката за изследване.

# 356
  • София
Жуже, дано да е било само от зъбите! Peace

моарейн, дано сте пътували спокойно! Честита радост на кумовете ви! Някой ще гушка бебе май... Wink

anamar, аз купих много хубави апрески на Галето от едно магазинче в РУМ-а в Младост 2, но не знам дали има по-малки номера от 20. Rolling Eyes Бяха около 25 лева. Български са. Кой точно номер търсиш? Искаш ли да се поинтересувам дали имат?

Дървени шейни от този тип има пак в РУМ-а на първия етаж, в магазина за домашни потреби.

--------------------------------------------------------------------------------------

Да ви обясня къде се намира "Слон- балон".  Simple Smile Адресът е жк. Гоце Делчев, ул. Славовица № 20.

Как да стигнете с кола

Предполагам, че повечето от вас знаят входа към Южния парк откъм улица "Нишава". Минавате по бул. Петко Тодоров покрай този вход и на първия светофар завивате надясно по бул. Гоце Делчев. Престроявате се веднага за ляв завой и на първия светофар завивате наляво по ул. Костенски водопад. Ще видите отдясно едно училище. Веднага след оградата на училището завивате в уличката вдясно. Там е "Слон-балон".

С градски транспорт

С тролей № 8 и автобус № 76 се слиза на спирка " 29 ДКЦ". Клубчето е на гърба на поликлиниката.

# 357
Ахой.  Laughing

Днес след цялата радост от прозореца на снега в момента в който излезе диването и- писъъъък- абе шубе е голямо.  hahaha Надявам се утре да е по-авантюристично настрена. Ама и беше студено на крачетата, та съм изпреварила някой съвети и отидох до Младост( Флу- мерси, да точно до Билата) и й взех едни ботуши на Колев и Колев- 51 лв бяха- ей това моделче  - http://www.k-k.bg/bg/collection/0/1/450/  - 19-ти номер.
Проблемът е че и е мноого малко крачето- всъщност е 17 номер( има ли такъв) - абе по-малъко е и от 18-ия, мерихме го днеска в магазина, та 19-ката с дебели чорапи й става. ( А й се е метнала на майка си с едни еййй такива прасци- все едно цял живот е на нивата- мъка.., ще страда както страдам и аз, ама нейсе...)

С две думи мерси много за съветите.  Hug Hug Hug

Моарейн, да е живо  издраво детенцето.  Hug

Жужа, аз съм давала панадол един път, ама беше диването с 39.8 и ми се изправиха косите.  Shocked Иначе наистина до към 38.5- даже 39.0 ако не я държи много време е най-добре организма сдам да се справи.

Суит, мерси за шейната, ще погледна и там.

# 358
Ехоо,здравейте и от нас!!
Влезнах набързичко да поппрочета и не можах да удържа да не се включа  Blush
По темата за шейните-дървени има в МЕТРОПоне в пловдивското видях ,че има. И мисля такава да взема,защото пластмасовите повечето са плътно до земята и си мисля,че ще му е студено  Thinking А иначе варианта на Сончето ми хареса,ама по магазините не съм виждала  Rolling Eyes
ЛЕКА НОЩ,милички  Heart Eyes Hug

# 359
Момичета  Hug
И ние от днес имаме хууубав, истински сняг, цял следобед вали  Laughing Много съм щастлива, само да видим, ще се zадържи ли повечко...
Аz около два или три дни не ви бях чела, което почти не е било, ако съм си в къщи  Crazy

Гардения, честита придобивка.

Моарейн, да е живо и zдарво бебенцето на твоите кумове baby_neutral

Аz обичам това време на годината и праzниците. Не правя сладки, но zа Бъдни вечер ще направя всичко, което си е по българска традиция. Обичам тоzи ден. Купили сме вече подаръците, само още нещичко малко остана..

Но и Ана Мари беше с температура два дни. Нищо друго, оzадачих се, до сега не е вдигала(май).. Но след няколкодневно раzстройство, последваха теzи два дни Т°. Дали пак може да е от ваксината се чудих  Thinking .. Беше минала точно седмица от нея.. Не стигнах до лекар, zащото така или иначе, й нямаше нищо друго. Само киселаж и вчера цял ден неспане. Което е много необичайно zа нея, тя си спи по принцип, дори все още по два пъти на ден. Днес няма, слава Богу, дано е минало и zаминало.. Днес обаче вече я иzведох, въпреки студа и снега. Та да ви попитам, вие как в същност мерите температурата на дечицата? Защото тя до сега не ми е вдигала, а вече ми се струва, че не мога да я zадържа неподвижна, zа да я иzмеря в дупето.. с дигитален термометър съм.. Под мищницата.. хм.. пак няма да стои, си мисля... Иzобщо, как? Аz така и не опитах да й я премеря, просто установих, че има и едната вечер дадох детски Ибупрофен, zащото наистина ми се стори много топла. Но така не си е работа де, с налучкване  Tired ...

А каzах ли ви, че мъж ми е и със счупена ръка..? Май не съм. Така е от миналия понеделник, след като се прибра от БГ. Тегава история.. ама дано всяко zло е zа добро. Че и на лекари е случи, когато отиде на първия преглед, та zа малко да го объркат съвсем.. В смисъл, било раzместено, а пък те го оставиха така, докато отиде на друг лекар да го поправя, абе.. Но дано (уж) вече се оправя тая работа.. Хм.., какво друго ни остава да си каzваме  Wink

И такива работи, май малко хаотично писах(малко  Rolling Eyes  Laughing ), лека сега от мен.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 01:15 от Сова

Общи условия

Активация на акаунт