Отговори
# 360
Добро утро и спорен ден!  Hug
Аз запретвам ръкави и продължявам с тортата за довечера, стискайте палци  Peace

......
Ивка ще получи дървена шейна. Но как мислите, дали не е добре да измисля някакъв механизъм за закопчаване на детето, ако случайно реши да става в движение?
И аз това се чудех тези дни. Идеи някакви?  Whistling

# 361
За термометрите - имаме на Tefal, които измерва или от уше или от челото, бързо и лесно. Ето тук може да го видите.

Хора, чудя се вече какво да давам за закуска. Все попара, т.е. сухар, масло и сирене (понякога + жълтък или малко настърган домат). Накиснати ядки не харесва... Дайте идеи.

Ане, ако успея да снимам кутията на лични, че да не оспамвам темата.

Редактирам да ви пожелая приятно парти (не обърнах внимание кога ви е датата) и пак да пуснете снимки! Simple Smile

# 362
  • София
Добро утро!  bouquet

Ужким се опитвам да махна сутрешния сън на Гали, ама днес не се получи. Беше сърдита, мрънкаше и се наложи да я сложа да поспи. Не е излизала навън от доста време. Чудя се дали да не я сваля пред блока да си поиграе малко със снега, поне ще е някакво разнообразие. newsm78 Постоянно иска да виси на прозореца и да гледа, ходи до входната врата и тропа, слага си шапката.... Confused

Piaf, можеш да дадеш мляко с грис или ориз, варени макарони/ кускус със сирене и/или мляко и масло. Щях да ти предложа овесени ядки с мляко, но казваш, че не харесва ядки.  newsm78 Има хубави каши на Нестле и Милупа за по-големи дечица- с бисквити и пр. Те също са добър вариант.  Peace

Деси, аз меря температурата с електронен термометър за ухо на Браун. Ползвам го вече 11 години и съм доволна.
Съжалявам за неприятния инцидент на мъжа ти! Дано ръката да се оправи без последици!

Давам финален отчет за партито:

Получени парички от:

Цвети
mari_p
Ася
Mona
unique
Ради
Дианченце
Севиана
sunnshine
Елена
Дидка
addicted
Соня
bora
---------------------------------------------------
Ще платят на партито:

anamar
lanvinka
Петка
Флучия
Стефина
Параход
Шматка
---------------------------------------------------
Подаръците трябва да са предварително опаковани. Wink На място ще им залепим номерца за томболата.  Simple Smile

Като гледам резултатите от анкетата, май няма голям ентусиазъм за маскиране.  Grinning  Значи го оставяме по желание.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 14:51 от sweetkids_mama

# 363
  • София
Честит рожден ден, мила моя приятелко Съншайн! Желая ти да си все така прекрасна, усмихната и щастлива мама, съпруга и приятелка! Много много те обичаме!

# 364
Да гледате Ирини в Станция Нова от16,45ч.! newsm10

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 14:28 от ~pupi~

# 365
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СЪНШАЙН!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пиаф,термометъра,който си показала е супер!Най-вече,защото пише,че измерва за 1сек.Аз имам някакъв дигитален,но мери бавно и неточно и не го ползвам.Би ли ми казала каква е цената на този?
Ще я гледаме Ирини-няма начин!Благодаря на Пупи,че каза Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 16:18 от penelopi

# 366
Ирини сега ще я дават, поне така разбрах от анонса, но да не бъркам.
Съншайн, да ти е честита лазаринката. Здрава, щастлива, с късмет и много обичана да си.

# 367
привет и от нас ,
ние с дени също правихме коледни меденки, получиха ни се добре, за подарък деница иска мики маус голяма кукла около 80 см-дядо и ще и купува , татко й и подари ботушки, 23 номер, отговаряли на 22 и са и големи, но ходи с тях , също са на колев и колев
Ние също ще дойдем на партито и там на място ще платим, от 10 и 30 часа ли беше
За сега приятна вечер от нас

# 368
penelopi, около 90 лв. Скъпичък е, но пък не е за временно ползване.

# 369
Тъкмо се чудех това Иринии ли е (нали не я познавам на живо)  Embarassed Но почти бях сигурна  Wink    Иринии, страхотна си, жена!  Heart Eyes   bouquet

# 370
И от мен поздрав за Ирини, страшна си мац Hug Heart Eyes Само финалните минутки успях да киризя, но страшно ми хареса, ще те следим с интерес. Бъдещи успехи в новото поприще Hug

# 371
Ирини, страшна си  omm
Да ти кажа, толкова ме развълнува историята с куклата, която Нешка Робева пожелала за подарък в 7-ми клас, че ми се насълзиха очите  Cry
Понеже имам по-голяма сестра, всичко старо нейно, беше ново мое. Нямах право да искам други неща, а тези, които наследявах, трябваше да пазя като очите си. Иначе търпях порицания, като "кака ти толкова го е пазила, а ти сега да го счупиш/скъсаш"  Embarassed
Като попорастнах и започнах да получавам стипендия, първото, което си купих с моите пари, беше радио-касетофон International (с една касета и една тонколона) и много си го пазех  Laughing
Сега мъжа ми го изрови от тавана и слуша радио на него, докато ми прави кухнята  Simple Smile

Съншайн, честит рожден ден! Много здраве ти желая и всеки следващ ден да ти носи повече радост от предходния  newsm51

# 372
Здравейте, маминки!
И аз влизам да изкажа възхищението си от Ирини! Страхотна си, маци! С каквото и да се заемеш го правиш със замах и успехът ти е сигурен! Бъди все така смела и уверена в себе си, каквато беше днес от екрана!  Heart Eyes
Съншайнче, честит рожден ден, мила! Бъди все такъв позитивен и готин човек и нека двамата ти мъже у дома много да те глезят не само днес, ами винаги!  Hug
Суити, благодаря ти от сърце, че така хубаво си обяснила как се стига до клубчето и че отново пое цялата организация и се справи чудесно! Ние с Шмати днес купихме подаръците - само ще издам, че аз взех свирещ, а нейният не се нуждае от батерии, защото е прекрасна дървена играчка!
До утре, мамита!

# 373
  • София
Добра вечер, момичета!
Съншайн - ЧРД, много СЛЪНЦЕ ДА ИМА В ЖИВОТА ТИ!
ЖЗ и ДНЧД и ние утре да се включим на партито, взех подаръче, което Мила има и много се радва, а има ли опция то да не ни се падне на нас, че го имаме EmbarassedА от колко часа е партито newsm78
Закуска - правя сандвич с яйце и сирене или яйце и кашкавал запечен. Също кус кус, макарони и такива, утре мисля баница...
Утре е Игнажден, нали знаете, който пръв влезе вкъщи такава и годината, а ние утре ще се полазим взаимно Hug
А Иринии има ли я някъде в нета - на запис предаването?

# 374
  • София
Партито е от 10.30ч. с продължителност два часа. Цената е 7 лева / 6 лева такса за детето+ 1 лев заплащане на допълнителна трета какичка при децата/.

Галинеус, заповядай, ще ни е драго да се запознаем! Hug Не знам дали знаеш, че ще разменяме подаръци за децата на стойност до 10 лева - всяка майка ще донесе опакован подарък и след това ще теглим томбола.  Laughing

bora, честно казано, не се бях замисляла за такава ситуация, но набързо измислих, че всеки ще си знае номера на подаръка, който е донесъл и ако случайно го изтегли, ще има право на втори избор.  Wink

Предаването на Ирини още не е качено в сайта на НТ. Предполагам, че утре вече ще е достъпно. Аз гледах около половин час- пусто точно по това време се опретнах да правя меденки. Възхитена съм и искам да си го догледам! Simple Smile  Peace

Хайде, до утре!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт