Кой зимен хотел за малко дете?

• 4 290
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Cофия
Ми аз се сещам за Чепеларе, за Пампорово, за Паничище, за Троян....
Незнам, въпрос на предпочитания е  Hug

# 16
Аз лично не тегля никой насам, просто дадох мнение относно хотели, които вече бяха споменати.
(Слънчев бряг трудно се сравнява с Банско - най-малкото кичът в много голяма степен липсва (за щастие). Отделно различни са мащабът и архитектурата.)
Ако просто се търси хотел в планината и сняг за игра на дете, също смятам, че има много други подходящи места - като се започне от Юндола, мине се през местата около Батак и се стигне до Стойките, Момчиловци и т.н. Peace

# 17
  • Cофия
Аз лично не тегля никой насам, просто дадох мнение относно хотели, които вече бяха споменати.
Hug
Нищо лично към теб, всяка информация е полезна Peace

# 18
  • София
Финландия в Пампорово - отделено е от курорта и е насред борова гора, имат и мини-влек с малка писта. 
Ето тук:
http://www.hotelfinlandia.com/
На мен ето и този хотел ми е любим, но няма басейн, само спа /парна баня, сауна, релакс зона.../
За сметка на това храната е прекрасна, а в ресторантчето не се пуши. Въздухът също е страхотен, но все пак си е село, освен да почиваш и да се разхождаш няма какво да правиш. Има едно любвеобилно куче и дребни животни за радост на децата, няма детски кът. Там бих отишла за 3-4 нощувки през зимата, не повече:
http://www.hotelgela.com/bg/summer/#/rates-and-offers/rates-11

# 19
Момичета, и аз мога да изброя зимните курорти в България, все пак тук живея Grinning Но до сега никога не съм обръщала внимание на това дали хотелът, в който отсядам, е подходящ за семейство с дете, за това ми трябва и такава информация - конкретна, еди-кой-си хотел има това и онова, толерантни са, не се пуши (ах, колко хубаво). Предполагам, че тази информация ще е полезна и на други.
Olive, благодаря:)

# 20
Решихме тази зима да сме в Чепеларе. Двоумя се между Родопски дом и Борика. Гледам, че и двата предлагат и вечеря. Някой има ли впечатления, дали е на блок-маса и какво е качеството?

# 21
Лъки Банско ми допадна много на сайта  Simple Smile И аз искам да заведа малкия на хубав сняг и да го пързалям на шейна Simple Smile
Как се отоплява хотела, има ли климатици в апартаментите ?
Басейна наистина ли е 35 градуса ?
Има ли наистина интернет в апартаментите ?
Спато добро ли е?
Има ли наистина детегледачка?
Бре добре звучи а цената ми се струва ниска, чудя се де е уловката  newsm78

# 22
За Лъки Банско мога да ти кажа, че няма климатици в апартаментите. Има централно отопление.
Вероятно през сезона имат детегледачка на разположение, но все пак питай изрично, ако правиш резервация.
Температурата на басейна едва ли някой може да ти я гарантира - но през сезона би трябвало да я поддръжат. Не съм плувала точно там и не знам.  Peace

# 23
Благодаря много   bouquet

# 24
ние ходихме с малкия в гардения в банско и останахме доволни. дале4 е от пистите, но има парк точно до него

# 25
ние ходихме с малкия в гардения в банско и останахме доволни. дале4 е от пистите, но има парк точно до него
Разкажи малко повече  Wink

# 26
  • София
Хотел-клуб Янакиев , Боровец
Хотелът е хубав, съвсем до пистата, с просторни и красиво мебелирани стаи. Персоналът е изключително любезен и услужлив(на друго място в български хотел не съм срещала подобно отношение), храната вкусна и в достатъчно количество и разнообразие .
Басейнът е фантастичен 1.20-1.40 дълбочина, подходящ и за плуване и за плацикане– около 30 градуса е водата.
Минусите са :Цената е височка (накрая на сезона) -като за ОЛ инклузив на морето на първа линия  в разгара на сезона, а е само вечеря и закуска.
Цената на процедурите в Спа центъра са доста високи също.
В ресторанта на вечеря няма дори минерална вода или поне чай, никакви напитки не влизат в цената. Допълнителното легло е съвсем тясно и неудобно.
Парното не винаги работи през деня.

Общи условия

Активация на акаунт