Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 950
  • 517
  •   1
Отговори
# 120
  • Кукуландия
Дълго се колебах между отговор 4 и 5, накрая реших да избера 5 Sick
Да, вярно е, че не е хубаво да се сдържа човек, защото вреди на стомаха бла бла бла, обаче може да излезе в коридора/на балкона, нали?! А не да осмърдява стаята посред зима и аз да зъзна докато се проветрява  smile3515 А той като ми види ядосаната физиономия се извинява или се извинява докато си умира от смях  smile3516
Ми това никога няма да го приема!  Naughty

# 121
# 122
ако сте си близки не виждам проблем,при нас също е колективно занимание.лошото е че напоследък някои приятели ни почувстваха много близки.................

# 123
  • Лондон
не,ние не пръцкаме един пред друг Heart Eyes

# 124
# 125
  • Bapнa
Айде пуснете анкета и за бъркането в носа и т.н.  Mr. Green
По темата : според него хубав човек лоши неща на държи у себе си  Laughing

# 126
Оооо,редовно и аз непрекъснато плювам,но кой да те чуе.

# 127
абе моя не, ама тука масово хората се изпускат на обществени места, и колкото по=звучно и омайно, толкова по=добре, а да си издухаш носа, така че да заглушиш всякакви разговори в ресторант например е най=голямото постижение. И не само мъжете, жените хич не им отстъпват  Mr. Green

# 128
Айде пуснете анкета и за бъркането в носа и т.н.  Mr. Green
По темата : според него хубав човек лоши неща на държи у себе си  Laughing

Joy Joy Joy
по темата: също като вас

# 129
Темата е размазваща просто, нямам думи хахахахахаааа rotfImbo Joy

# 130
А по време на яко лющене?

# 131
Мразя това,ужасно!

# 132
Като катър. #2gunfire
Обгазява ме гадината, изпада в истеричен смях след това. #Cussing out

Ааааа, това беше якооо  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И на моя му липсва изтънченост и финес Peace

# 133
  • София
хаха, гледам изключение сме - но все пак да си кажа: пръцкаме и тримата - когато и където ни дойде музата (ако сме си вкъщи де  Crazy ) Ако стане в неподходящ момент - по-скоро изпадаме в бурен смях. А да- и отделителни системи си имаме и двамата - ходим си по голяма нужда вкъщи и не се крием, не спя с грим и не ставам по-рано, за да се оправям. Абе въобще - разбила съм му илюзията, че за свръхестествено същество се е оженил  Joy

# 134
  • Пловдив
Не пред мен никога! Но ми е разправял само мъже като се събират кво се случвало, понякога даже се състезавали!  #Crazy Ми не бих желала да съм там!

Общи условия

Активация на акаунт