Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 978
  • 517
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тук видях определения като пръцкам, тръцкам, изпускам газове  ... Сигурно съм пропуснал някои. Аз бих добавил 'пускам си душата'. Ако знаете повече синоними, добавяйте, че да е пълна темата.  Joy
Един приятел ми разправяше, че като се возил в една маршрутка, както си било тишина, се чула една много яка пръдня. Тогава един от хората си бръкнал в джоба, извадил си телефона и почнал да говори. Много идейно. Joy

# 136
Само ако мисли, че не го чувам  Laughing Аз също се съобразявам. Същото важи за уригването. Други по - нелицеприятни дейности като бъркането в носа, цеденето на пъпки, рязането на нокти и скубането на косми и двамата си ги вършим когато сме насаме  Mr. Green /напоследък обаче в компанията на малкия, че е залепен за мен  Joy/

# 137
 Laughing Laughing Laughing
Само да не излезе, че  това е тест - доколко двама души са откровенни един с друг!  Поне една приятелка се опита да ми каже нещо подобно, тъй като приемала такова нещо един вид че бившия / и вече / е бил открит към нея! Намирам такова поведение /освен когато е несъзнателно и случайно/ за вулгарно и неуважително!

# 138
Даааа, по това проличавало кога наистина двамата са се разкрили максимално един пред друг и нямали тайни  Joy
Много яка тема... култ!

# 139
  • Кукуландия
 Поне една приятелка се опита да ми каже нещо подобно, тъй като приемала такова нещо един вид че бившия / и вече / е бил открит към нея! Намирам такова поведение /освен когато е несъзнателно и случайно/ за вулгарно и неуважително!
И аз съм на това мнение - последното ти изречение, но той се опитва да ми обясни, че е нещо като първото изречение  Laughing

# 140
Не съм чела цялата тема(но явно ще го направя).С мъжа ми си пръцкаме,потръцкваме,пърдим и фъщим без притеснения.Нямаме никакви задръжки откъм миризливите и зловонливи пръдни и оригни.Какво да се прави отвратително семейство сме Blush

# 141
моя приятел-на поразия,и мирише даже.  Joy

# 142
Ох, много е смешно тук.Сещам се, че моят много си отпуска душата като заспи, падат задръжките  Joy
Големи залпове  Rolling Eyes

# 143
Пърди и вика извинявай гъз че те пренебрегнах.

# 144
Ох, много се смях...
Мъж имал споразумение с жена си преди да пръцка да иска разрешение може ли "да пусне гълъбче". Отишли веднъж на кино и мъжът няколко пъти прошепвал на жена си "Може ли да пусна гълъбче" и жена му отговаряла "Може". На поредния въпрос към жена си получава отговор от седящият зад него мъж "Ако пуснеш гълъбче, ще ти сритам гълъбарника"

# 145
Темата е супер Simple Smile
Иначе случва се понякога, и от моя, и от негова страна, но до оди не стигаме  Laughing Laughing

Хаха но съм присъстваа на разговори на мъже, които обсъждаха защо човек харесва миризмата на собствените си газове, а тази на околните му е неприятна newsm78 Joy Joy

# 146
Ох, много е смешно тук.Сещам се, че моят много си отпуска душата като заспи, падат задръжките  Joy
Големи залпове  Rolling Eyes
...........и остава `Само по парфюм` .......`и на дъх разтояние`.........
 Joy
Много е весело днес в ДиС.

# 147
А модераторите да не останат капо изтриха отговорите ми в другата тема към двете Mr. Green  Mr. Green и оставиха уж топката в мен. "Т.е - ха, ха видите ли сега какви сме героини".... Laughing Laughing Laughing

# 148
  • Sofia
Не, не модераторите, аз изтрих словесните изхвърляния на човек, нямащ никаква идея къде пише.
За разнообразие, може да понамалите хамалските изрази и да се запознаете с правилата на форума.
Ако разливите ви тук продължат, ще бъда принуден да лиша форума от цветистите ви изяви.

# 149
Не, не модераторите, аз изтрих словесните изхвърляния на човек, нямащ никаква идея къде пише.
За разнообразие, може да понамалите хамалските изрази и да се запознаете с правилата на форума.
Ако разливите ви тук продължат, ще бъда принуден да лиша форума от цветистите ви изяви.
Ами вместо да ме заплашваш (защото многоооо ме е страх), по добре си прегледай форума за цветущи изрази - както то се изразяваш, защото доста линкчета с такива както и тази тема хвръкнаха към някой медии с доста "добро" писъмце към вас.
Еее, пък заедно с мен, може и никой да няма    Laughing Laughing Laughing
П.П . И къде пиша ????  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 20:04 от u2

Общи условия

Активация на акаунт