Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 986
  • 517
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Не заплашвам, а предупреждавам. За "цветущите" изрази си има функция, което вие няма как да знаете, тъй като не си падате да четете правилата.
Направо не знам медиите как са оживели до сега без да ги осветлите за нашето съществуване  Thinking
Предупредих ви, решението дали ще се съобразите или не е ваше.
Ако имате допълнителни размисли извън темата, моля да използвате съответните функции, предоставени от форум системата.

# 151
Ми прави го,и не ми пречи особено. В началото ме дразнеше лекичко,ама после спря да ми пука....като ми замирише много си отварям прозореца или отивам в другата стая.
Аз пред него обаче не мога. Той чак ми се дразни bowuu Rolling Eyes Laughing

# 152
# 153
Това с пръцкането го свикнахме отдавна, дори и котката не й пукаше, ама кога ще стигнем тази „върховна близост” със сегашният мъж, да ме пуска да си говорим в тоалетната по време на не само подпръцкване, без да се притеснява?? То е ясно, че мирише, ама по-различно ли??? Joy

# 154
  • София
Ето нещо по темата:
http://www.vbox7.com/play:23f3b291

Joy Joy Joy

# 155
Ето една шега/реклама: http://www.youtube.com/watch?v=VLc0kW7lFUM
( Не е така хубава като тази: http://www.youtube.com/watch?v=lTXHrhK1mnQ , но)
Сега се сетих и така и не мога да разбера шегата: "It's better being Hef", т.е.: "По-добре да си Хеф"
Нещо за Playstation 2, за Playboy... а също и този коментар от друг сайт: "Какво е Хеф" -> "Бих залог Хю Хефнър, издател на Плейбой". Незнам, не разбирам кое е смешното или какво осмиват на/за Хеф  (?)  newsm78

# 156
 newsm44 каква тема.Посмях се от сърце.
Ми в пръцкането на любимия няма лошо-човещинка.Лошото е ако се оака /така де-от едното другото/.
Аз сА притеснявам малко-ами ако пръцна по време на секс какво да правя? Mr. Green

# 157
ами ако пръцна по време на секс какво да правя? Mr. Green
Помахай с ръка да се разнесе по-бързо и продължавай. Party

# 158
  • София - Бургас
Отвратително!
От този въпрос ме хвана гнус само доката го четях, след това даже съжалих, че съм го прочела...
Някой хора нямат и най - елементарно възпитание...Ужас, ужас...

# 159
Извинете, ама Вие не пръцкате ли? То си е човещинка... От какво има да Ви е гнус?

# 160
Ами нарочно не - случвало се е докато спи. И сам се събужда, оглежда се, а през това време аз се хиля като невидяла.
Иначе се старае да не върши такива неща пред мен, защото знае, че не ми е приятно.
Чувала съм един познат как се хвалеше, че вечер като пърди, завива главата на жена си с одеялото, за да се наслади на миризмата Rolling Eyes

# 161
Разбира се, нали сме си близки.Първия път когато го чух, много се смях,сега се оправдава,че се опитва да ме разсмее.Май заедно се смеем.

# 162
  • София
Чувала съм един познат как се хвалеше, че вечер като пърди, завива главата на жена си с одеялото, за да се наслади на миризмата Rolling Eyes
Защо само вечер, сутрин не е ли насладата по-голяма?
 Joy

# 163
Като картечница не, ами....дто картечници и два-три топа  ooooh!
В началото започна тихичко, по чорапки, по терлички и най-накрая с кубинките!!!
Ама си го обичам и такъв...пръдлив  Crazy

# 164
Защо само вечер, сутрин не е ли насладата по-голяма?
 Joy
Хаха, не знам, така ми е казвал... може и сутрин вече да го прави, да е еволюирал един вид Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт