Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 987
  • 517
  •   1
Отговори
# 165
 Аааа.... Сутрешния залп на еволюцията ли се дължи???
 Моя сутрин се събужда, сяда в леглото и седи така с подпряна брадичка известно време, докато се посъбуди. Очевидно през това време еволюцията го напъва, защото много бързо , на прибежки излиза от спалнята псувайки и подпръцвайки . След като се затвори вратата на стаята от външната страна се чува мощен продължителен гръмогласен свръхзвуков залп... Mr. Green hahaha hahaha hahaha Ох, добре ,че нямаме куче...Горкото!....
Ама си го обичам и такъв...пръдлив  Crazy
И аз така... Crazy Heart Eyes

# 166
Аааа.... Сутрешния залп на еволюцията ли се дължи???
 Моя сутрин се събужда, сяда в леглото и седи така с подпряна брадичка известно време, докато се посъбуди. Очевидно през това време еволюцията го напъва, защото много бързо , на прибежки излиза от спалнята псувайки и подпръцвайки .
не е така bambam Леглото ви скърца  bowuu tooth

# 167
Понякога направо ми се плаче  ooooh!  така ме обгазява ,че после оставам радиоактивна  Laughing а пьк той се залива от смях  newsm78

# 168
Ооо забравих да се  оплача ,обича да ми прьдне в колата, е  казвам ви,  иде ми да скоча в в движение   Crazy

# 169
и това било "върхът на интимността между двама души" Tired
Между другото това е истина, миризлива ,но все пак истина  Joy

# 170
Да ти**** на интимността! Предпочитам да не сме си толкоз близки-айде няма нужда Stop Ще ми мирише на боб със зеле и аз ще го пожелая сексуално после-абсурд!

# 171
Да ти**** на интимността! Предпочитам да не сме си толкоз близки-айде няма нужда Stop Ще ми мирише на боб със зеле и аз ще го пожелая сексуално после-абсурд!
Ех, ако беше на боб със зеле... Една зимна привечер, студено, но парното в колата работи. И спираме малко след спирката, а тя отива до близкото магазинче. Аз си пръцквам спокойно - нали знаете, как е с големите задръствания - но започва много да мирише. Разбира се, ни най-малко не изгубвам самообладание, а и тогава още не знаех способностите и капацитета си - например, не съм си и помислял, че може да се използва като биологично оръжие по време на война (у дома)... Та както казах, съвсем хладнокръвно отворих двата прозореца, дори нямаше нужда да се навеждам или размърдвам - има си бутончета. Бавно се отмирисва, аз реших, че вероятно вече всичко е наред, въпреки че малко го усещах... И тя се завръща. От една страна бърза за да се прибираме, защото сме на спирката и  защото е студено - бързо да влезне на топло... И със смесени и объркани чувства ме гледа въпросително, а аз само смотолевих - аа, нищо, да се проветри само... Е, трудно се прибрахме, но бяхме много доволни, че не ни спря КАТ.

# 172
  • Насред хаоса
Чувала съм един познат как се хвалеше, че вечер като пърди, завива главата на жена си с одеялото, за да се наслади на миризмата Rolling Eyes
Ужас!  Sick Моят ако направи така, ще остане без пръдливия си задник.  Crossing Arms

# 173
Веднъж един колега се наведе за нещо и се изпусна. Никой не се засмя, защото му видяхме притеснената физиономия. После ни разказа, че имал стомашни проблеми, в тях постоянно се изпускал заради хапчетата за стомах и жена му се изнесла с детето при майка си. Мда, трагедия си е било.

# 174
ох мили дами ако моят не го свърши значи има проблем нещо със стомахчето.беше го срам първите два месеца а от тогава минаха 2 години и всеки ден ме зарежда с музикалното си дупе и за капак ми се смее савсем невинно hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 175
Много го мразя този негов навик. Преди ужасно се карахме и го гонех да пърпори в тоалетната. Да, но като забременях с малката дъщеря имах ужасни газове и ми се налагаше и аз да пърпоря, като понякога не успявах да стигна до тоалетната. Той ми се хилеше и ми казваше че това е божие наказание дето не го оставям да си пърпори наволя ooooh!
Поне се извинява след това...и обикновено отваря прозореца Whistling

# 176
Да ,не се притесанява. на мен ми е супер неприятно

# 177
Леле, ква тема  Joy
Случвало се е, но много малко пъти и това ме отвращава. Дори на детето съм казала - ако му се пръцка - да иде в банята или тоалетната.

# 178
  • София
Е все му се е случвало без да иска. Не се напъва нарочно. Брат му като малък това е правел, надупва се в лицето на някой и ПРРРРР.
Аз бях първата, която сгафих така в началото на връзката ни. Умрях от срам, той от смях. Сега малката си попръцква на воля.

# 179
  • София
Трябва да включим в темата и оригването - нали все пак и то е изпускане на газове  Laughing(въпреки, че авторката след заглавието е уточнила, че става въпрос за 'пръцкане') . Чувал съм, че имало държави, където оригването след ядене било уважение към домакина и признак, че е било много вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт