Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 988
  • 517
  •   1
Отговори
# 180
В много държави и пръцкането не е проблем - но ходи се изпърди на една официална вечеря у нас - и ще разбереш  Joy
Пък и пръцкането си е по-гнусно от оригването...

# 181
Пък и пръцкането си е по-гнусно от оригването...

Мдаааа,и по-миризливо,нали Laughing

# 182
чат-пат  ooooh! ooooh! иде ми  да  #2gunfire  задника

# 183
  • София
 Joy
Ами не. За пет години все още не се случвало.

# 184
Тази уникална тема достигна до 13 страница,  190 отговора и близо 7000 посещениия. МОля някой да ми обясни дълбокомисленото послание и екзистенциалния й принос за развитието на форума. Благодаря.

# 185
в крайна сметка не виждам защо критикувате темата newsm78 .......все пак повечето тук сме се събрали в този форум по една или друга причина да разменим опит а понякога и да се посмеем наистина с такива теми,в крайна сметка на който не му харесва да не чете и да не си дава коментарите,а на всичкото отгоре сам сигурна че на всички мъжете са го правили в крайна сметка това си е нормално и чисто човешко,

# 186
Гледате ли "Малкълм" в момента? Joy

# 187
Тази уникална тема достигна до 13 страница,  190 отговора и близо 7000 посещениия. МОля някой да ми обясни дълбокомисленото послание и екзистенциалния й принос за развитието на форума. Благодаря.
Разпускане - това е "екзистенциалния й принос" за форума. Дори и за потребители оперирани от чувство за хумор. Wink
 Отпуснете се бе, хора! Всичко ли трябва да е дълбокосмислено в този живот?

# 188
за някой явно да ooooh! ама както и да е аз си чакам пръдльото да си дойде че ми е залипсвала симфонийката Laughing Joy

# 189
Темата е за отпускане и е доста смешна.Забравих че ССФ не пърдят. Mr. Green

# 190
Не знам защо достигна толкова страници,но на мен наистина ми е супер гнусно и неприятно,едно по случайност да се изпуснеш,друго е да си пърдиш на воля и да миришеш,за мен хигиената и миризмата е много важна,за да пожелая мъж да мен трябва да мирише на чисто,не на газове,хич не ща такъв връх на интимност пак казвам, за 9 год брак моя не ме усетил и аз така искам!

# 191
Първо, щом продължаваш да четеш, явно освен гнусно и неприятно ти е и доста интересно Simple Smile И второ, тук никой никого не кара насила да пърди  Laughing А трето, няма нищо нехигиенично в това да изпускаш газове, хората и животните го правят откакто свят светува. Все едно да кажеш, че ходенето по-малка или голяма нужда е нехигиенично. Все едно да кажеш, че храненето е нехигиенично. Това е природа.   bouquet

# 192
А ССФ памперси сменя ли? Там вече, наистина можеш да се дрогираш до откат.  Whistling

# 193
Извинете, какво значи ССФ?  Blush

# 194
Означава: Средно Статистическа Форумка
Но често се употребява "жаргонно" като:  Whistling  Crazy
-> Симулиращо Свенлива Фръцла
-> Съвършенно Сладка Фея
-> Статично Съгласна Фенка
-> Супер Cool Фукла

Общи условия

Активация на акаунт