Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 73 010
  • 517
  •   1
Отговори
# 195
Не съм се смяла така от темата за Муньовците насам!  Joy

# 196
Означава: Средно Статистическа Форумка
Но често се употребява "жаргонно" като:  Whistling  Crazy
-> Симулиращо Свенлива Фръцла
-> Съвършенно Сладка Фея
-> Статично Съгласна Фенка
-> Супер Cool Фукла
Като го прочета това ССФ и си представям Бри от Отчаяни съпруги  Crazy Пази Боже от такава жена Crazy

# 197
Като го прочета това ССФ и си представям Бри от Отчаяни съпруги  Crazy Пази Боже от такава жена Crazy

Да не смее да пръцне човек!!! Simple Smile

# 198
  • София
Да не смее да пръцне човек!!! Simple Smile
Ако се намери някой гениален човек, който да създаде хапчета, или течност, които при поглъщане да правят изпускането с точно определен аромат, ще направи голям бум и ще завладее света.  Laughing

# 199
# 200
Ако се намери някой гениален човек, който да създаде хапчета, или течност, които при поглъщане да правят изпускането с точно определен аромат, ще направи голям бум и ще завладее света.  Laughing
Е, ти още малко ще поискаш лимонада и крем карамел да получаваш в стаята за усамотяване.

# 201
# 202
Заглавието е  Laughing, поста на автора е  Grinning, а анкетата направо е  Joy tooth

# 203
до сълзи се смях  -искренно се развеселих! Joy

# 204
  • София
Мисля си, че жените трябва да имат наблюдение върху своите половинки, кои от приготвените от самите тях хранителни специалитети, докарват най-плътен аромат на изпусканите газове от мъжете, кои най-деликатен, кои правят най-добро звуковото оформление.  Thinking newsm78 Laughing

# 205
Абе човешко било, то и срането е човешко - ама пред вас ли го правят мъжете ви  Crazy

И как може в анкетата 45% да кажат, че мъжете им пърдят като къртечница  ooooh! Отвратително е просто, мислех, че сме надрастнали  Бай Ганьо...

# 206
  • София
Отвратително е просто, мислех, че сме надрастнали  Бай Ганьо...
То Бай Ганьо само се беше пооригнал май...   newsm78 Laughing

# 207
Леле ама ако се сецнат ще трябва да се пости...
И без това в момента са пости.

Един случай разказан от мой познат:
Общежитие на ВИФ.
На вратата на стаята в която са настанени две дами се чука.
От вътре се чува "Влез!"
Влиза пич и в ляво на коридора през отворената врата вижда дама седяща на тоалетната.
Той се стъписва се и прави крачка назад, но дамата го окуражава:
"Влез, влез! Аз обичам докато се*а да си говоря с някого."

# 208
У нас е колективно,дори има и състезание,но никога не съм печелила 1во място,слаб ми е акумолатора,а и нямам достатъчно обем.Имаме приятел,който казва: не е ли да си пръднете по юргана,не сте си близки.

# 209
 #Shocked  Е, няма такава тема  Joy

Общи условия

Активация на акаунт