Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 73 016
  • 517
  •   1
Отговори
# 210
  • София
еми, човещинка е!  Joy

# 211
Един случай разказан от мой познат:
Общежитие на ВИФ.
На вратата на стаята в която са настанени две дами се чука.
От вътре се чува "Влез!"
Влиза пич и в ляво на коридора през отворената врата вижда дама седяща на тоалетната.
Той се стъписва се и прави крачка назад, но дамата го окуражава:
"Влез, влез! Аз обичам докато се*а да си говоря с някого."

hahaha Joy

# 212
 smile3532 тази тема шЪ ме умори!  smile3532

та...по темата  Laughing не се чува, но като се обадя "ти ли беше" следва едно скромно "да..извинявай"  Smile

# 213
 rotfImbo До сега не се е случвало.Но доста често показва да дъщерята как да се оригва след като съм я нахранила  smile3532

# 214
  • София
rotfImbo До сега не се е случвало.Но доста често показва да дъщерята как да се оригва след като съм я нахранила  smile3532
Е, още малко да порасне, и ще я научи как се изпускат газове.  Laughing

# 215
Да, много звучно го прави.

# 216
И детето и мъжа ми не се притесняват от това изобщо и само се обвиняват един друг и се смеят: "ТИ беше, ти беше".

Темата е направо гореща - видяна 7 408пъти, а само 215 бр. са се осмелили да отговорят, голям интерес, пък голям срам да пишат и да отговорят.. защоооо??

# 217
  • на брега на морето
Темата е направо гореща - видяна 7 408пъти, а само 215 бр. са се осмелили да отговорят, голям интерес, пък голям срам да пишат и да отговорят.. защоооо??

Темата е шумна смрад.  Дано я изтрият.

# 218
  • софия
 Grinningзаливам се от смях,но да и двамата и така е по-добре,а не единия да се срамува от другия и да се чуди къде да се скрие,защото има и такива случаи-жените се притесняват от мъжете си,а мъжете им пък са като картечница-аз това не го приемам

# 219
  • Linz
Не разбирам защо хората, на които им смърди влизат в темата. Все ще има възмутени от съдържанието на някоя тема. Няма никакъв дълбок смисъл и с нищо не допринася- както много други теми!
Направо се чудя как "изтънчените носове" понасят смяната на памперси и миенето на наакани дупета. А недай си Боже да стане нещо и да се наложи "обслужване" на другия (както една съфорумка наскоро писа, че е била обслужвана от съпруга си)... Много лесно се желае сексуално и се обича когато мирише на парфюм.

Абе за жена е по-кофти според мен.

# 220
Ако видите през нощта на безлюдно място човек зад вас, който подозрително се озърта и оглежда настрани, не се плашете...Възможно е просто той да пърди.

# 221
Абе има разлика да сменяш памперс и някои да ти се изпърди  Crazy

# 222
  • на брега на морето
Не разбирам защо хората, на които им смърди влизат в темата. Все ще има възмутени от съдържанието на някоя тема. Няма никакъв дълбок смисъл и с нищо не допринася- както много други теми!
Направо се чудя как "изтънчените носове" понасят смяната на памперси и миенето на наакани дупета. А недай си Боже да стане нещо и да се наложи "обслужване" на другия (както една съфорумка наскоро писа, че е била обслужвана от съпруга си)... Много лесно се желае сексуално и се обича когато мирише на парфюм.

Сигур си бързала за кенефа, но не си стигнала навреме, та в постинга си такованка... smile3550

# 223
  • Linz
Сигур си бързала за кенефа, но не си стигнала навреме
Ще го оставя без коментар, изказването говори само по себе си.

# 224
  • на брега на морето

Ще го оставя без коментар,

И добре ще сториш.

Общи условия

Активация на акаунт